sndev Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 33 minutes ago, Titarasaudi said: Και χειριστήριο - θερμοστάτης αυτό: https://www.thenaturalenergycompany.co.uk/shop/index.php?route=product/product&product_id=279 εχεις οδηγιες για αυτο (του εγκαταστατη) ?? η έστω ονλινε αν το βρεις το μανουαλ? Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου από sndev Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeouzou Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 39 λεπτά πριν, Titarasaudi είπε Η αντλία είναι αυτη: Έχω το ίδιο μοντέλο αλλά σε 16άρα. Αντιστάθμιση είναι ενεργοποιημένη? Την δουλεύεις συνεχόμενα? Περίπου πόσες απώλειες έχεις ? https://www.elith.gr/calc/index.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titarasaudi Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 8 λεπτά πριν, sndev είπε εχεις οδηγιες για αυτο ?? η έστω ονλινε αν το βρεις το μανουαλ? Το manual που έχω στα χέρια μου είναι αυτό: https://www.dropbox.com/scl/fi/bjqkk6xl0ldopkkjuz5jb/EKHBRD-AB-V1-Y1_EKHBRD-AC-V1-Y1_4PW60970-1F_Installation-manuals_Greek.pdf?rlkey=bn3zl24nw74c6rge6ctsjksow&dl=0 Ααα θέλω πολύ φροντιστήριο τώρα στα γεράματα! 😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Titarasaudi said: Το manual που έχω στα χέρια μου είναι αυτό: https://www.dropbox.com/scl/fi/bjqkk6xl0ldopkkjuz5jb/EKHBRD-AB-V1-Y1_EKHBRD-AC-V1-Y1_4PW60970-1F_Installation-manuals_Greek.pdf?rlkey=bn3zl24nw74c6rge6ctsjksow&dl=0 Ααα θέλω πολύ φροντιστήριο τώρα στα γεράματα! 😀 δεν το καταλαβαίνω το τροπο λειτουργίας ρυθμισης απο αυτο το χειριστήριο.. ειναι πολυ διαφορετικο απο τη δικια μου , δεν φαινετε να έχει τόσες επιλογές ρύθμισης. Εχει η απο πανω μου αυτο το χειριστήριο Ίσως παρω το μανουαλ σου να παω να της τα πειράξω μπας κ βγαλω ακρη Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου από sndev 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Ρε μας έχει πάρει την ιδέα για κανάλι ο μπαρμπα-Στράτος! Μέρα παρά μέρα ανεβάζει βίντεο με τον ψηλό για αντλίες!!! Κανονιστείτε πρέπει να γυρίσουμε βίντεο άμεσα να κατοχυρώσουμε το κόπιραιτ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) λεει στο τελος.. στα κρυα θα του τρωει 20 kwh κ στις νορμαλ ημερες 10. Έτσι πρέπει να λειτουργεί 😚 κ είναι ρυθμισμένο στους 50 με 55 βαθμους τα νερα 🤯 οσοι εχετε midea απο το 50:30 μεχρι το 59:00 λέει κάποια πράγματα για τις ρυθμίσεις Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου από sndev Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bjj-p Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Ολες οι εγκαταστσεις ειναι με αυτον τον τροπο τοποθετημενες ειτε προκειται για ενδοδαπεδια είτε για σωματα; δηλ με ενα μικρο buffer σε πρωτευον και δευτερεον κυκλωμα; ή ο εναλλακτης τους δίνει κατευθείαν στην παροχη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star_cruiser Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 1 hour ago, mechpanos said: Ρε μας έχει πάρει την ιδέα για κανάλι ο μπαρμπα-Στράτος! Μέρα παρά μέρα ανεβάζει βίντεο με τον ψηλό για αντλίες!!! Κανονιστείτε πρέπει να γυρίσουμε βίντεο άμεσα να κατοχυρώσουμε το κόπιραιτ! Θέλω να τον δω στα δύσκολα, όταν μπλέξει με μια LG δηλαδή, που θα είναι με λάθος εγκατάσταση😂😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_22 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου καταναλώσεις Ιανουαρίου midea 10kw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
utb123 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 35 λεπτά πριν, kostas_22 είπε καταναλώσεις Ιανουαρίου midea 10kw Πολύ χαμηλή κατανάλωση! Πόσα τετραγωνικά ζεσταίνει η το σύστημα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 42 minutes ago, kostas_22 said: καταναλώσεις Ιανουαρίου midea 10kw ο τυπος ειχε 50 με 55 νερα.. κ μενα αν το παμε έτσι βγαίνει 11.09kwh τη μερα αλλά ρε συ είμαι με 30-32 τα νερά.. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου από sndev Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_22 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, sndev είπε ο τυπος ειχε 50 με 55 νερα.. κ μενα αν το παμε έτσι βγαίνει 11.09kwh τη μερα αλλά ρε συ είμαι με 30-32 τα νερά.. και εγώ είμαι με νερά 29-32 σαν εσένα .Τι καταναλώσεις έχεις; Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου από kostas_22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritualistic Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, sndev είπε λεει στο τελος.. στα κρυα θα του τρωει 20 kwh κ στις νορμαλ ημερες 10. Έτσι πρέπει να λειτουργεί 😚 κ είναι ρυθμισμένο στους 50 με 55 βαθμους τα νερα 🤯 συγνωμη πως γινεται αυτο με τοσο ψηλα τα νερα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titarasaudi Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, sndev είπε λεει στο τελος.. στα κρυα θα του τρωει 20 kwh κ στις νορμαλ ημερες 10. Έτσι πρέπει να λειτουργεί 😚 κ είναι ρυθμισμένο στους 50 με 55 βαθμους τα νερα 🤯 οσοι εχετε midea απο το 50:30 μεχρι το 59:00 λέει κάποια πράγματα για τις ρυθμίσεις Δεν το είδα ακόμη το βίντεο! Θα κάτσω Σαββατοκύριακο να το δω και αυτό! Με τι σώματα είναι το σπίτι; Εγώ με την Daikin Altherma και παλιά σώματα καλοριφέρ (1990) υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να ζεσταθώ με νερά κάτω από τους 55 βαθμούς; Ή όλοι αυτοί που έχουν τα νερά τόσο χαμηλά και τόσο χαμηλές καταναλώσεις έχουν άλλα θερμαντικα σώματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_2fast Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, sndev είπε λεει στο τελος.. στα κρυα θα του τρωει 20 kwh κ στις νορμαλ ημερες 10. Έτσι πρέπει να λειτουργεί 😚 κ είναι ρυθμισμένο στους 50 με 55 βαθμους τα νερα 🤯 οσοι εχετε midea απο το 50:30 μεχρι το 59:00 λέει κάποια πράγματα για τις ρυθμίσεις Δεν μου κολλαει αυτο που λεει, ενταξει το 55°C νερά προσαγωγή οταν εχει 0°C εξωτερική στον πρωτο συνδυασμο θερμοκρασιας που δείχνει, αλλα στον δευτερο συνδυασμό που βάζει 50°C απο 5°C και πανω δεν το καταλαβαινω γιατί χρειάζεται έτσι. Νομιζα οτι ο δευτερος συνδυασμος πρεπει να ειναι ρυθμισμενος οσο γινεται προς την υψηλοτερη εξωτερικη θερμοκρασια που θελουμε να αντισταθμισουμε, πχ 15°C εξωτερική με 35°C νερά Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου από _2fast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα