Προς το περιεχόμενο

Αντλία θερμότητας - Συμβουλές/αγορά/απορίες/προβλήματα/κτλπ

Billagrinio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

18 ώρες πριν, theoda είπε

15

καταρχάς δεν έχω καν αντλία , επομένως καλύτερα περίμενε να σου πει άλλος τιμές

θα έβαζα για αρχή Τ1setH1 50 τα νερά και Τ1setH2 35

αν βλέπεις οτι πέφτει η θερμοκρασία του σπιτιού τότε τα αυξάνεις

αν βλέπεις οτι επεμβαίνει ο θερμοστάτης και κόβει συχνά επειδή φτάνει την επιθυμητή τότε κατεβάζεις

αν δλδ στις ζέστες κόβει συχνά κατεβάζεις το Τ1setH2 και αντίστοιχα το Τ1setH1 στα κρύα

κανονικά τις τιμές αυτές τις ρυθμίζει ο εγκαταστάτης με τη συμβουλή του μηχανικού που έκανε την μελέτη , μάλλον δουλειά  απο μαστόρι μοιάζει που συνεργάζεται κατάστημα που πουλά αντλίες και τσιγάρα σοκολάτες , θα έστελνα τη ρύθμιση της αντλίας στη midea με ονοματεπώνυμο εγκαταστάτη και το όνομα του καταστήματος και θα ανέβαζα τη φωτό και στο goolge στο κατάστημα απο όπου την πήρες σαν αξιολόγηση

παράλληλα να συγκρίνεις καταναλώσεις

τέλος τσέκαρε και εσύ εκεί αν πήρες την αντλία το 2023

• Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

50 λεπτά πριν, korakios είπε

αν βλέπεις οτι επεμβαίνει ο θερμοστάτης και κόβει συχνά επειδή φτάνει την επιθυμητή τότε κατεβάζεις

αν δλδ στις ζέστες κόβει συχνά κατεβάζεις το Τ1setH2 και αντίστοιχα το Τ1setH1 στα κρύα

κανονικά τις τιμές αυτές τις ρυθμίζει ο εγκαταστάτης με τη συμβουλή του μηχανικού που έκανε την μελέτη , μάλλον δουλειά  απο μαστόρι μοιάζει που συνεργάζεται κατάστημα που πουλά αντλίες και τσιγάρα σοκολάτες , θα έστελνα τη ρύθμιση της αντλίας στη midea με ονοματεπώνυμο εγκαταστάτη και το όνομα του καταστήματος και θα ανέβαζα τη φωτό και στο goolge στο κατάστημα απο όπου την πήρες σαν αξιολόγηση

γνωρίζετε εάν μπορώ να διεκδικήσω την επιβράβευση των 500 ευρώ εάν στο τιμολόγιο είναι το όνομα του εργολάβου και όχι το δικό μου αλλά η διεύθυνση παράδοσης είναι σωστή, δηλαδή η διεύθυνση της οικίας στην οποία είναι η παροχή ; 

• Confused 1

1 ώρα πριν, Tommygre είπε

ΔΑΣΚΑΛΕ ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΚΟΡΑΚΙΕ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΣ.🤑🤑🥰 500€ δωράκι της ΔΕΗ.

Screenshot_2024-01-28-15-36-44-917_com.google.android.apps.messaging-edit.jpg

που σου ηρθε απο το μηνυμα ?

47 λεπτά πριν, andreaspA είπε

που σου ηρθε απο το μηνυμα ?

Sms από ΔΕΗ.

Απόδειξη στο όνομα του κατόχου παροχής είτε υπεύθυνη δήλωση από τον εργολάβο νομίζω ότι αποδεικνύει πως η αγορά πρόκειται για τον ιδιοκτήτη τάδε με τον αριθμό παροχής τάδε.

Καλού κακού καλέστε στο τηλ της εικόνας.

Επίσης καλό είναι η απόδειξη η τιμολόγιο να αναγράφει 2023.

Screenshot_2024-01-28-18-13-15-941_com.google.android.gm-edit.jpg

• Like 1

7 λεπτά πριν, Tommygre είπε

Sms από ΔΕΗ.

Απόδειξη στο όνομα του κατόχου παροχής είτε υπεύθυνη δήλωση από τον εργολάβο νομίζω ότι αποδεικνύει πως η αγορά πρόκειται για τον ιδιοκτήτη τάδε με τον αριθμό παροχής τάδε.

Καλού κακού καλέστε στο τηλ της εικόνας.

Επίσης καλό είναι η απόδειξη η τιμολόγιο να αναγράφει 2023.

Screenshot_2024-01-28-18-13-15-941_com.google.android.gm-edit.jpg

Εγω εχω μεινει στο email 

"Dear Lin ,

First of all, we would like to thank you for sending all the necessary supporting documents.
Following our communication, in order to receive the €500 reward, an authorized PPC representative will contact you to confirm the credit of the reward to
your account.

We remain at your disposal for any clarification. Yours sincerely,"

Μόλις τώρα, andreaspA είπε

Εγω εχω μεινει στο email 

"Dear Lin ,

First of all, we would like to thank you for sending all the necessary supporting documents.
Following our communication, in order to receive the €500 reward, an authorized PPC representative will contact you to confirm the credit of the reward to
your account.

We remain at your disposal for any clarification. Yours sincerely,"

Ωραία, παρτους ένα τηλ σε αυτό της προηγούμενης εικόνας αύριο. Εγώ αυτό θα έκανα όπως θα δεις από την απάντηση, αλλά με πρόλαβαν την Παρασκευή με το sms 

• Like 1

6 ώρες πριν, korakios είπε

Ευχαριστώ πολύ, δοκιμάζω τις τιμές ήδη! 

Γνωρίζει κανείς καλό service στην Αττική (βόρεια) για αντλία carrier; Εκτός από την μαμά εταιρεία που είναι και πανάκριβη!

Μου χτύπησε ο αισθητήρας θερμοκρασιας εξωτερικού αέρα (TE/TS)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, sndev είπε

Το είδα το βίντεο. Και μετά με λέτε ότι οι Α/Θ είναι η λύση. Δεν βλέπετε πώς τις περνάνε; Ο άλλος έσκασε 1.5 χιλιάρικο να βάλει τριφασικό στο σπίτι για τη νέα αντλία και τελικά του έφεραν μονοφασική!

Και άντε να βγάλουν άκρη τώρα, 2 διαμερίσματα με 1 αντλία θερμότητας. Λογικό να μην ξέρουν που να βάλουν τον θερμοστάτη εσωτερικού χώρου και τελικά τον έβαλαν ΕΞΩ στο λεβητοστάσιο και έπαιξαν μπάλα με ηλεκτροβάνες και buffer.

Έκαναν τα πάντα για να λειτουργεί η αντλία με COP κάτω από 3.

80 kWh τη μέρα.

Α και μη με πείτε ότι φταίνε οι σωλήνες στο buffer που έγιναν συστολή σε 3/4. Ούτε καν.

Επεξ/σία από doomnx

Τελικά η θέση της αντλίας παίζει τόσο ρόλο.

Εγώ την εβαλα στον ακάλυπτο βορρά! Φυσικά κανένας δεν μου είπε τίποτα... Σκέφτομαι να την αλλάξω στην ταράτσα (ιδιόκτητη οικοδομή), εγώ 1ος όροφος και η πολυκατοικία έχει 3 ορόφους συνολικά 

1 ώρα πριν, doomnx είπε

Το είδα το βίντεο. Και μετά με λέτε ότι οι Α/Θ είναι η λύση. Δεν βλέπετε πώς τις περνάνε; Ο άλλος έσκασε 1.5 χιλιάρικο να βάλει τριφασικό στο σπίτι για τη νέα αντλία και τελικά του έφεραν μονοφασική!

Και άντε να βγάλουν άκρη τώρα, 2 διαμερίσματα με 1 αντλία θερμότητας. Λογικό να μην ξέρουν που να βάλουν τον θερμοστάτη εσωτερικού χώρου και τελικά τον έβαλαν ΕΞΩ στο λεβητοστάσιο και έπαιξαν μπάλα με ηλεκτροβάνες και buffer.

Έκαναν τα πάντα για να λειτουργεί η αντλία με COP κάτω από 3.

80 kWh τη μέρα.

Α και μη με πείτε ότι φταίνε οι σωλήνες στο buffer που έγιναν συστολή σε 3/4. Ούτε καν.

Είπε κάτι ότι είχαν τα νερά στους 75 και το κατέβασε αυτός στο 50, σε σπίτι με καλή μόνωση.

Ο προσανατολισμός της αντλία στο Βορρά πόσο ρόλο παίζει άραγε.

Με το τριφασικό σίγουρα δεν είχαν ετοιμοπαράδοτη και του έφεραν τη μονοφασικη λέγοντάς του ίδια είναι και δε παίζει ρόλο. Σαν να είμαι μπροστά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...