ALXIOA Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 11 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Εγω δει φωτογραφιες για το τι ειναι το κολεκτερ, αλλα δε το διακρινω καπου στο σπιτι.. Ουτε εξω στη βεραντα. Εκτος και εαν πρεπει να παω ταρατσα. κοιτα εξω στον διαδρομο σκαλες- ασανσερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 24 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Εγω δει φωτογραφιες για το τι ειναι το κολεκτερ, αλλα δε το διακρινω καπου στο σπιτι.. Ουτε εξω στη βεραντα. Εκτος και εαν πρεπει να παω ταρατσα. Αυτές οι σωλήνες από την αντλία που μπαίνουν μέσα στο σπίτι...πού πάνε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 19 minutes ago, mechpanos said: Αυτές οι σωλήνες από την αντλία που μπαίνουν μέσα στο σπίτι...πού πάνε; το παίζεις ενα στοιχηματακι οτι παει κατευθείαν στο πρωτο σώμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 58 λεπτά πριν, sndev είπε το παίζεις ενα στοιχηματακι οτι παει κατευθείαν στο πρωτο σώμα? Όχι έχει μέσα σωλήνες με εξαεριστικά φαίνονται, αλλά πού πάνε;;!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GR77-S Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, ALXIOA είπε Εξωτερικη θερμοκρασια 15 βαθμους ... μεχρι τωρα η αντλια μου εκαψε 14 kwh και παραγωγη 25 kw.... Ανεβηκε λογο καιρου λογικα.. Ο Τεχνικος με εστησε δεν ηρθε σημερα.. Παει για αυριο η δουλεια..!! Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η παραχθεισα θερμότητα δεν είναι σωστή. Το πρόβλημα είναι ότι σε μια οκ αντλία που είναι σωστά ρυθμισμένη με τις κιλοβατώρες που καταναλώνεις θα έπρεπε να έχεις καλή θερμοκρασία χώρου σε ένα σχετικά καλά μονωμένο σπίτι (ανεξάρτητα από το τι λέει η αντλία ότι παρήγαγε) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 47 minutes ago, mechpanos said: Όχι έχει μέσα σωλήνες με εξαεριστικά φαίνονται, αλλά πού πάνε;;!!! στο αλλο σπιτι που χω λεβητα αεριου κ τα σώματα είναι σε σειρά σε κάποια φάση οι σωλήνες περνάνε μέσα από το πατάρι για να πάνε στα μέσα δωμάτιά. εκεί επειδή ειναι το ψηλότερο σημείο μου βάλανε ετσι σαν κ του φιλου 2 εξαεριστικα να υπαρχουν λεει.. το παιζω παντως ακόμα οτι ειναι σε σειρα κ το σωμα που του ζεσταίνει μισό ειναι το τελευταίο 2 hours ago, ALXIOA said: μεχρι τωρα η αντλια μου εκαψε 14 kwh και παραγωγη 25 kw.... Ανεβηκε λογο καιρου λογικα.. ετσι ειναι λογο καιρου ανέβηκε αλλα στη χειρότερη έπρεπε να σου δώσει 35 -40 kw.. 2 hours ago, ALXIOA said: Ο Τεχνικος με εστησε δεν ηρθε σημερα.. Παει για αυριο η δουλεια..!! Αναμένουμε νεοτέρα!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 4 hours ago, mechpanos said: Αυτές οι σωλήνες από την αντλία που μπαίνουν μέσα στο σπίτι...πού πάνε; Πιθανον ειναι καλυμενοι μεσα στο σπιτι και δε φαινονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GR77-S Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, mechpanos είπε Όχι έχει μέσα σωλήνες με εξαεριστικά φαίνονται, αλλά πού πάνε;;!!! Σε συλλέκτη δεν το κόβω να πηγαίνει. Λογικά κάπου σπάνε σε διαφορετικούς βρόγχους δεξιά και αριστερά... Ενδεχομένως να μπαίνουν μέσα στις σωληνώσεις που έρχονταν παλιά από το λέβητα πετρελαίου. @Witcher1st αν αισθάνεσαι οκ με το κλιματιστικό και επειδή φαντάζομαι ότι δεν σκοπεύεις να μείνεις εκεί για πολλά χρόνια δεν πρέπει να ασχοληθείς. Ακόμη και αν ο ιδιοκτήτης θελήσει να το φτιάξει σωστά θα πρέπει να υποστείς τα συνεργεία που θα μπουν κάμποσες φορές για να διορθωθεί αυτή η εγκατάσταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joe22 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Καλημέρα σας. Ποιος είναι ο βασικός απαραίτητος εξοπλισμός ώστε να αρχίζει κάποιος να "χτίζει" ένα home assistant δίκτυο ελέγχου καλής λειτουργίας & παρακολούθησης (τουλάχιστον της αντλίας και των μονάδων της, του shelly, κλπ); Φαντάζομαι χρειάζεται ένα είδος hub αρχικά... Υπόψη πως το σπίτι διαθέτει εγκατάσταση knx... Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Λοιπόν. Μετά την επίσκεψη του τεχνικού . . Έχουμε κ λέμε . Η lg είναι τα πιο δυνατά μηχανήματα με την καλύτερη εξυπηρέτηση σέρβις υποστήριξη τα πάντα όλα.. Το μηχάνημα μου είναι καινούργιο.Παραγωγη 1-23 Αριστο λέει. Κανένα πρόβλημα . Παρατήρησε λειτουργικό πρόβλημα με τον θερμοστάτη έξω της αντλίας. Τον βάλαμε σε εντελώς σκιερό μέρος να μην το βαράει ο ήλιος. . Όχι ότι τον χτυπούσε αλλά λέμε.. Λέει η ρύθμισης σου για να δουλέψεις αντιστάθμιση είναι σωστές. Μου πείραξε κανά 2. Όπως έριξε την θερμοκρασία των νερών κ ανέβασε την θερμοκρασία στόχου από 20 στους 24. Καθαρισαμε το μαγνητικό φίλτρο..Δεν είχε κάτι.. Μου είπε το σύστημα ΑΙ της αντλίας είναι από τα πιο αξιόπιστα και μπορώ να παίζω εγώ +5 -5 από το ΑΙ. Και όχι μέσα από το μενού .. Όσο για το cop μου είπε μην λαμβάνεις υποψην σου αυτές της μετρήσεις. Η αντλία λέει έχει άλλο αλγόριθμο. . Βάλε μου λέει ένα μετρητή με wifi να μετράει σωστά. Φτηνά μου είπε είναι... Θα το παρακολουθήσω τώρα που έρχονται τα κρύα 2-3 μέρες και θα τον ξαναπάρω τηλέφωνο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 18 λεπτά πριν, ALXIOA είπε Λοιπόν. Μετά την επίσκεψη του τεχνικού . . Έχουμε κ λέμε . Η lg είναι τα πιο δυνατά μηχανήματα με την καλύτερη εξυπηρέτηση σέρβις υποστήριξη τα πάντα όλα.. Το μηχάνημα μου είναι καινούργιο.Παραγωγη 1-23 Αριστο λέει. Κανένα πρόβλημα . Παρατήρησε λειτουργικό πρόβλημα με τον θερμοστάτη έξω της αντλίας. Τον βάλαμε σε εντελώς σκιερό μέρος να μην το βαράει ο ήλιος. . Όχι ότι τον χτυπούσε αλλά λέμε.. Λέει η ρύθμισης σου για να δουλέψεις αντιστάθμιση είναι σωστές. Μου πείραξε κανά 2. Όπως έριξε την θερμοκρασία των νερών κ ανέβασε την θερμοκρασία στόχου από 20 στους 24. Καθαρισαμε το μαγνητικό φίλτρο..Δεν είχε κάτι.. Μου είπε το σύστημα ΑΙ της αντλίας είναι από τα πιο αξιόπιστα και μπορώ να παίζω εγώ +5 -5 από το ΑΙ. Και όχι μέσα από το μενού .. Όσο για το cop μου είπε μην λαμβάνεις υποψην σου αυτές της μετρήσεις. Η αντλία λέει έχει άλλο αλγόριθμο. . Βάλε μου λέει ένα μετρητή με wifi να μετράει σωστά. Φτηνά μου είπε είναι... Θα το παρακολουθήσω τώρα που έρχονται τα κρύα 2-3 μέρες και θα τον ξαναπάρω τηλέφωνο.. Ο μετρητής θα μετράει τί έκαψες, ΟΚ. Τί παρήγαγε η αντλία, δεν θα το μετράει. Παπαριές. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star_cruiser Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 19 minutes ago, ALXIOA said: Λοιπόν. Μετά την επίσκεψη του τεχνικού . . Έχουμε κ λέμε . Η lg είναι τα πιο δυνατά μηχανήματα με την καλύτερη εξυπηρέτηση σέρβις υποστήριξη τα πάντα όλα.. Το μηχάνημα μου είναι καινούργιο.Παραγωγη 1-23 Αριστο λέει. Κανένα πρόβλημα . Παρατήρησε λειτουργικό πρόβλημα με τον θερμοστάτη έξω της αντλίας. Τον βάλαμε σε εντελώς σκιερό μέρος να μην το βαράει ο ήλιος. . Όχι ότι τον χτυπούσε αλλά λέμε.. Λέει η ρύθμισης σου για να δουλέψεις αντιστάθμιση είναι σωστές. Μου πείραξε κανά 2. Όπως έριξε την θερμοκρασία των νερών κ ανέβασε την θερμοκρασία στόχου από 20 στους 24. Καθαρισαμε το μαγνητικό φίλτρο..Δεν είχε κάτι.. Μου είπε το σύστημα ΑΙ της αντλίας είναι από τα πιο αξιόπιστα και μπορώ να παίζω εγώ +5 -5 από το ΑΙ. Και όχι μέσα από το μενού .. Όσο για το cop μου είπε μην λαμβάνεις υποψην σου αυτές της μετρήσεις. Η αντλία λέει έχει άλλο αλγόριθμο. . Βάλε μου λέει ένα μετρητή με wifi να μετράει σωστά. Φτηνά μου είπε είναι... Θα το παρακολουθήσω τώρα που έρχονται τα κρύα 2-3 μέρες και θα τον ξαναπάρω τηλέφωνο.. Κάτσε ρε πασάμ, έπρεπε να του πεις και άλλων ιδιοκτητών η αντλία είναι στον ήλιο, και άντε πες αν την χτυπάει την αντλία ο ήλιος θα έχει μια διαφορά 2-3 βαθμούς… όταν πέσει ο ήλιος θα επανέλθει στα κανονικά του όμως… και εμένα ίδια αντλία είναι αλλά το τι έκαψα και το τι έχω παράξει το λέει… αυτός πως το εξηγεί;;; Τελικα πολλοί άνθρωποι βρίσκονται σε λάθος δουλειές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 10 λεπτά πριν, mechpanos είπε Ο μετρητής θα μετράει τί έκαψες, ΟΚ. Τί παρήγαγε η αντλία, δεν θα το μετράει. Παπαριές. Άντε πες εσύ .που θα βρω το δίκιο μου.. σε κάθε περίπτωση θα το παρακολουθήσω. Τι άλλο να κάνω..? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, ALXIOA είπε Λοιπόν. Μετά την επίσκεψη του τεχνικού . . Έχουμε κ λέμε . Η lg είναι τα πιο δυνατά μηχανήματα με την καλύτερη εξυπηρέτηση σέρβις υποστήριξη τα πάντα όλα.. Το μηχάνημα μου είναι καινούργιο.Παραγωγη 1-23 Αριστο λέει. Κανένα πρόβλημα . Παρατήρησε λειτουργικό πρόβλημα με τον θερμοστάτη έξω της αντλίας. Τον βάλαμε σε εντελώς σκιερό μέρος να μην το βαράει ο ήλιος. . Όχι ότι τον χτυπούσε αλλά λέμε.. Λέει η ρύθμισης σου για να δουλέψεις αντιστάθμιση είναι σωστές. Μου πείραξε κανά 2. Όπως έριξε την θερμοκρασία των νερών κ ανέβασε την θερμοκρασία στόχου από 20 στους 24. Καθαρισαμε το μαγνητικό φίλτρο..Δεν είχε κάτι.. Μου είπε το σύστημα ΑΙ της αντλίας είναι από τα πιο αξιόπιστα και μπορώ να παίζω εγώ +5 -5 από το ΑΙ. Και όχι μέσα από το μενού .. Όσο για το cop μου είπε μην λαμβάνεις υποψην σου αυτές της μετρήσεις. Η αντλία λέει έχει άλλο αλγόριθμο. . Βάλε μου λέει ένα μετρητή με wifi να μετράει σωστά. Φτηνά μου είπε είναι... Θα το παρακολουθήσω τώρα που έρχονται τα κρύα 2-3 μέρες και θα τον ξαναπάρω τηλέφωνο.. Ο τεχνικός ήταν της LG; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GR77-S Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 6 ώρες πριν, ALXIOA είπε Παρατήρησε λειτουργικό πρόβλημα με τον θερμοστάτη έξω της αντλίας. Τον βάλαμε σε εντελώς σκιερό μέρος να μην το βαράει ο ήλιος. . Όχι ότι τον χτυπούσε αλλά λέμε. Εμένα την βλέπει ο ήλιος συνεχώς γιατί είναι εγκατεστημένη σε νότιο προσανατολισμό. Δεν έχει ανάλογο πρόβλημα. 6 ώρες πριν, ALXIOA είπε Μου είπε το σύστημα ΑΙ της αντλίας είναι από τα πιο αξιόπιστα και μπορώ να παίζω εγώ +5 -5 από το ΑΙ. Και όχι μέσα από το μενού Τι σύστημα είναι αυτό; 6 ώρες πριν, star_cruiser είπε Καθαρισαμε το μαγνητικό φίλτρο..Δεν είχε κάτι. Γιατί ασχολήθηκε με αυτό; μήπως είχε πρόβλημα ροής; ή απλά αυτό ήξερε να κάνει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα