Προς το περιεχόμενο

Αντλία θερμότητας - Συμβουλές/αγορά/απορίες/προβλήματα/κτλπ

Billagrinio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

49 λεπτά πριν, korakios είπε

τσέκαρε μπας και πάρεις κανα φράγκο

https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/myenergy/myenergy-heatpump/

Το χω κάνει ήδη με απόδειξη κομμένη Δεκεμβρίου, περιμένω εκπρόσωπο να με πάρει για την έγκριση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Tommygre είπε

Το χω κάνει ήδη με απόδειξη κομμένη Δεκεμβρίου, περιμένω εκπρόσωπο να με πάρει για την έγκριση.

πρεπει να ειμαστε αποκλειστικα πελατης Δεη.??

28 λεπτά πριν, ALXIOA είπε

πρεπει να ειμαστε αποκλειστικα πελατης Δεη.??

@korakios ασε τις αντιδρασεις..? Λεγε. Να κανω την αιτηση

ΜΕ πηρε η Ηρων τωρα μολις. Σταθερο τιμολογιο 0,15 χωρις ρητρες.. ΚΑι αν θελω φευγω μετα τους 6 μηνες..χαχααα

Επεξ/σία από ALXIOA
  • Confused 1

Μόλις τώρα, korakios είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

προφανώς και είναι προσφορά απο ΔΕΗ .... αφού λινκ απο ΔΕΗ έβαλα ....

Κανω μεταφορα Δεη για 1-2 μηνες να παρω την προσφορα..!!χαχαα.. Εκει ημουν και εφυγα..Αλλα κατω κατω υπαρχει πεδιο που σε ρωταει εισαι πελατης  ΔΕΗ..

Ναι η Οχι.? Για αυτο ρωτησα.. Ευχαριστω να εισαι καλα..

Spoiler
2 λεπτά πριν, ALXIOA είπε

Κανω μεταφορα Δεη για 1-2 μηνες να παρω την προσφορα..!!χαχαα.. Εκει ημουν και εφυγα..Αλλα κατω κατω υπαρχει πεδιο που σε ρωταει εισαι πελατης  ΔΕΗ..

προφανώς και γίνεσαι πελάτης της ΔΕΗ , θα τα μάθεις απο την εταιρία τα διαδικαστικά

2 minutes ago, ALXIOA said:

Πρέπει να είσαι ΔΕΗ και θα γίνει πίστωση στο λογαριασμό ρεύματος τα 500 ευρώ! Όποτε μέχρι να εξαντλήσεις αυτά τα χρήματα πρέπει να είσαι στην ΔΕΗ(λογικά!)

• Like 1

1 ώρα πριν, GR77-S είπε

Ρε σεις είπαμε να είναι χαμηλή η θερμοκρασία αλλά το παρακανετε. Ούτε για μπάνιο δεν κάνει αυτό το νερό, όχι για να ζεσταθεί το σπίτι 😀

τα νερά τα έχω 31 .26-27 είχαν φτάσει αφού είχε σβήσει η αντλία και μέχρι να πάρει πάλι εμπρός για να πάει τα νερά πάλι 31+4 που σβήνει πάλι.

Είπα ότι με 26-27 τα νερά και ενώ δούλευε το fcu ,ο αέρας δεν ενοχλούσε στο low.

• Like 1

22 λεπτά πριν, kostas_22 είπε

Είπα ότι με 26-27 τα νερά και ενώ δούλευε το fcu ,ο αέρας δεν ενοχλούσε στο low.

Και εμένα που έχω τα fancoil της Midea που δεν έχουν υδροστάτη (δηλαδή δεν κόβουν τον ανεμιστήρα αν πέσει η θερμοκρασία του νερού κάτω από μια τιμή) ο αέρας με 25-26 δεν ενοχλεί...

Αυτός που μου είχε βάλει την αντλία μου το είχε περιγράψει σαν αρνητικό των Midea ότι δεν κόβουν τον ανεμιστήρα, αλλά τελικά με τις θερμοκρασίες που δουλεύω αποδείχθηκε θετικό...

Εγω επέμεινα και πήρα τα MIDEA ως ψυχαναγκαστικός για να είναι ίδια μάρκα με την αντλία...😀

@kostas_22 και εσύ Midea δεν έχεις αν θυμάμαι καλά? Πως πας από επανεκκινήσεις?  

Κάνει επανεκκινήσεις.Δουλευει 25-30 λεπτά και σταματάει 10-15.

Αυτοί οι χρόνοι αυξάνονται ή μειώνονται ανάλογα τη ρύθμιση των νερών και του dt1sh.

ινβερταρισμα έκανε το καλοκαίρι..

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, kostas_22 said:

τα νερά τα έχω 31 .26-27 είχαν φτάσει αφού είχε σβήσει η αντλία και μέχρι να πάρει πάλι εμπρός για να πάει τα νερά πάλι 31+4 που σβήνει πάλι.

Ακριβώς ίδια δεδομένα λειτουργίας έχουμε μόνο που το +4 το έχω γυρίσει σε +2 κ φτανω εως 22,3 βαθμους στο πιο κρυο σημειο του σπιτιου. Είναι άψογη η λειτουργία κ ας σου κανει Off για τοσο λιγο λογικα εχεις καπου 13 - 14 Kwh κατανάλωση τη μερα στα κρύα?  

12 minutes ago, ALXIOA said:

Αύριο ή μεθαύριο περιμένω τεχνικό της lg να έρθει δει να ελέγξει μπας και βγάλουμε άκρη....

Κράτα σημειώσεις κ μοιράσου τες μαζί μας .. 

Επεξ/σία από sndev
  • Like 1

10 minutes ago, ALXIOA said:

Αύριο ή μεθαύριο περιμένω τεχνικό της lg να έρθει δει να ελέγξει μπας και βγάλουμε άκρη....

Πάρε ένα τετράδιο και κατέγραψε όλες τις απορίες, γιατί εκείνη την στιγμή πάντα ξεχνάμε κάτι να ρωτήσουμε… 

• Like 2

2 λεπτά πριν, star_cruiser είπε

Πάρε ένα τετράδιο και κατέγραψε όλες τις απορίες, γιατί εκείνη την στιγμή πάντα ξεχνάμε κάτι να ρωτήσουμε… 

ξεχασα ηδη πιο ειναι το προβλημα μου.....😃

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...