ThanG Δημοσ. Δευτέρα στις 07:04 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:04 μμ 20 λεπτά πριν, kax54638 είπε Είναι ακριβώς σαν αυτό. Από πάνω ξεβιδώνει μαγνήτης και η λάσπη μαζεύεται στο κάτω μισό του μπουκαλιού που ανοίγει και το καθαρίζεις και μέσα έχει και ένα τύπυ δυχτάκι πλενόμενο. Μόνο αυτό έχω δει να καθαρίζει ο συντηρητής και αυτό άρχισα να το καθαρίζω φέτος και εγώ. Άλλο φίλτρο δεν νομίζω να έχω. Το πλενομενο διχτακι είναι το φίλτρο σιτας. Οπότε τα καθαρίζεις μαζι 1 ώρα πριν, chek2fire είπε θεωρείς ότι δεν έχει πρόβλημα με αυτά τα stop που κάνει? δηλαδή την φοβάμαι μη δημιουργηθεί πρόβλημα με όλα αυτά τα συνεχόμενα start stop στο ρεύμα? Αν έχει ανοχή μια αντλία μέχρι 10% λες να μπορέσω να το βάλω στα +-8% μήπως κοπούν οι πολλές διακοπές? Aυτή τη στιγμή το έχω +6% -8% Δεν γνωρίζω να σου απαντήσω. Θεωρώ ομως πως δεν είναι καλό να γίνεται συχνά. Γιατί δεν μιλάς με το τεχνικό τμήμα της εταιριας της αντλίας? 1
chek2fire Δημοσ. Δευτέρα στις 07:12 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:12 μμ 7 λεπτά πριν, ThanG είπε Το πλενομενο διχτακι είναι το φίλτρο σιτας. Οπότε τα καθαρίζεις μαζι Δεν γνωρίζω να σου απαντήσω. Θεωρώ ομως πως δεν είναι καλό να γίνεται συχνά. Γιατί δεν μιλάς με το τεχνικό τμήμα της εταιριας της αντλίας? σε σένα που κάνει διακοπές που λες πως το αντιμετωπίζεις με την αντλία?
Anastazio Δημοσ. Δευτέρα στις 07:25 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:25 μμ (επεξεργασμένο) Μπορει καποιος να μου υποδειξει μερικα μοντελα αντλιων θερμοτητας που να εχουν δουλεψει ικανοποιητικα σε κρυες περιοχες?Βρισκομαι βορειοδυτικα, μακεδονια και θα συνδεθει σε συστημα ενδοδαπεδιας,το σπιτι ειναι μονωμενο πληρως και θα μπουν καινουρια κουφωματα. Ευχαριστω προκαταβολικα. Επεξ/σία Δευτέρα στις 07:27 μμ από Anastazio
ThanG Δημοσ. Δευτέρα στις 07:36 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:36 μμ 23 λεπτά πριν, chek2fire είπε σε σένα που κάνει διακοπές που λες πως το αντιμετωπίζεις με την αντλία? Εμένα κάνει σπάνια, οπότε δεν ασχολούμαι και πολυ 1
turbakiasss Δημοσ. Δευτέρα στις 07:53 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:53 μμ 26 minutes ago, Anastazio said: Μπορει καποιος να μου υποδειξει μερικα μοντελα αντλιων θερμοτητας που να εχουν δουλεψει ικανοποιητικα σε κρυες περιοχες?Βρισκομαι βορειοδυτικα, μακεδονια και θα συνδεθει σε συστημα ενδοδαπεδιας,το σπιτι ειναι μονωμενο πληρως και θα μπουν καινουρια κουφωματα. Ευχαριστω προκαταβολικα. Δεν υπάρχει απάντηση σε αυτό που ρωτάς. Όλες θα δουλέψουν αρκεί να είναι σωστά διαστασιολογημενες. Για πολύ κρύο, οι περισσότερες έχουν αντίσταση ή πιο σπάνια συνδυασμό με αέριο.
hero_nikolas Δημοσ. Δευτέρα στις 09:37 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:37 μμ (επεξεργασμένο) O δικος μου επιτηρητης εχει αυτες τις ρυθμισεις περιοχη Αθηνα Γαλατσι Επεξ/σία Δευτέρα στις 09:38 μμ από hero_nikolas 1
chek2fire Δημοσ. Δευτέρα στις 11:35 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:35 μμ 1 ώρα πριν, hero_nikolas είπε O δικος μου επιτηρητης εχει αυτες τις ρυθμισεις περιοχη Αθηνα Γαλατσι Τον έχεις βάλει πάνω από 10% τον επιτηρητή? Η αντλία δεν έχει όριο ανοχής το 10%?
zaras27 Δημοσ. Τρίτη στις 08:49 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:49 πμ Αυτή η αντλία της Inventive Energy λέει ότι έχει ενσωματωμένο ζνχ. Έχει κανείς εμπειρία από τη συγκεκριμένη αντλία ? Ποιες άλλες έχουν ενσωματωμένο το δοχείο ?
Georgebek2 Δημοσ. Τρίτη στις 09:59 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:59 πμ Τις αντλιες πως τις δουλευετε γενικα; Οταν φυγετε σκ τις κλεινετε; Ποσες kwh θελει αραγε καποια αντλια για να "ξαναπιασει" θερμοκρασια; Επισης κανεις εμπειρια απο aermec? 1
Vidrinio Δημοσ. Τρίτη στις 11:56 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:56 πμ Εχω μια αντλία συνδεδεμένη με σώματα πάνελ την οποία την δουλεύω στους 40 βαθμούς τα νερά και έχω θερμοκρασία χώρου 21 με 21,5, το ΔΤ πρέπει να είναι υψηλό ή χαμηλό;Αν το έχω στο 3 θα κάνει συχνές επανεκκινήσεις ενώ αν το έχω στο 8 θα κάνει λιγότερες αλλά θα δουλεύει περισσότερη ώρα για να πιάσει την επιθυμητή θερμοκρασία, τι είναι καλύτερο αν γνωρίζει κάποιος; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων 1 ώρα πριν, Georgebek2 είπε Τις αντλιες πως τις δουλευετε γενικα; Οταν φυγετε σκ τις κλεινετε; Ποσες kwh θελει αραγε καποια αντλια για να "ξαναπιασει" θερμοκρασια; Επισης κανεις εμπειρια απο aermec? 1 ώρα πριν, Georgebek2 είπε Τις αντλιες πως τις δουλευετε γενικα; Οταν φυγετε σκ τις κλεινετε; Ποσες kwh θελει αραγε καποια αντλια για να "ξαναπιασει" θερμοκρασια; Επισης κανεις εμπειρια απο aermec? Εχω μια αντλία συνδεδεμένη με σώματα πάνελ την οποίατην δουλεύω στους 40 βαθμούς τα νερά και έχωθερμοκρασία χώρου 21 με 21,5, το ΔΤ πρέπει να είναι υψηλό ή χαμηλό;Αν το έχω στο 3 θα κάνει συχνέςεπανεκκινήσεις ενώ αν το έχω στο 8 θα κάνει λιγότερες αλλά θα δουλεύει περισσότερη ώρα για να πιάσει τηνεπιθυμητή θερμοκρασία, τι είναι καλύτερο αν γνωρίζει κάποιος; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Aurumnus Δημοσ. Τρίτη στις 12:50 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:50 μμ Πέρα από κιλοβατώμετρο στον πίνακα και επιτηρητή τάσης, χρειάζεται να βάλουμε κάποιο άλλο ηλεκτρολογικό υλικό/εξάρτημα όταν θα κάνουμε την εγκατάσταση της αντλίας θερμότητας;
chek2fire Δημοσ. Τρίτη στις 02:43 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:43 μμ 7 ώρες πριν, hero_nikolas είπε >U -11% και <U +11% αυτο ενοεις ? ναι 1 ώρα πριν, Aurumnus είπε Πέρα από κιλοβατώμετρο στον πίνακα και επιτηρητή τάσης, χρειάζεται να βάλουμε κάποιο άλλο ηλεκτρολογικό υλικό/εξάρτημα όταν θα κάνουμε την εγκατάσταση της αντλίας θερμότητας; και αντικεραυνική στον πίνακα 1
hero_nikolas Δημοσ. Τρίτη στις 03:32 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:32 μμ (επεξεργασμένο) Παλια οι συσκευες ηταν 110V ή 220V αναλογα το συστημα καθε χωρας τωρα ολες οι συσκευες εχουν αυτοματη ρυθμιση του μετασχηματιστη 110 εως 220 volt Οι αντλιες θερμοτητας δεν ξερω τι παιζει και το λεω αυτο γιατι εαν ενας επιτηρητης ειναι ρυθμισμενος στα 230V και 20% υποταση να γινει γιατι να εχει προβλημα η συσκευη αφου δουλευει στο φασμα 110 εως 220 ? Τωρα στην υπερταση ναι +10% ακουγεται λογικο να υπαρχει θεμα . Επεξ/σία Τρίτη στις 03:33 μμ από hero_nikolas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα