fylatos Δημοσ. Τετάρτη στις 12:33 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:33 πμ 5 ώρες πριν, chek2fire είπε αυτό μου έστειλαν και γράφει για 500 ευρώ bebaiosh-500.pdf 265.17 kB · 5 downloads Ναι έχεις πάρει από συνεργαζόμενη εταιρία της ΔΕΗ όπως λέει στη πρώτη σειρά δλδ επίσημο της daikin/lg
ThanG Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Στις 18/2/2025 στις 8:43 ΜΜ, Tsino είπε Πως το εμφανίζει στο μενού? Δε βρίσκω αυτή τη ρύθμιση Ρυθμίσεις εγκαταστάτη > λειτουργία εξοικονόμησης ενεργειας
Justelene235 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Στις 12/2/2025 στις 11:19 ΠΜ, mechpanos είπε Και στους 65 γίνεται απολύμανση!! Το βασικό είναι η λεγιονέλα που πάνω από τους 60 πεθαίνει το 90% του πληθυσμού της οπότε αν ανεβάζεις πάνω από 60 βαθμούς κάθε μερικές μέρες θα είναι κομπλέ το δοχείο σου don't worry. Βαζω θερμανση δοχειου στουσ 65 και ανοιγω και την αντισταση αλλα δε φτανει πανω απο 55. Κανω κατι λαθος? Η αντισταση ειναι 3kw
mechpanos Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 33 λεπτά πριν, Justelene235 είπε Βαζω θερμανση δοχειου στουσ 65 και ανοιγω και την αντισταση αλλα δε φτανει πανω απο 55. Κανω κατι λαθος? Η αντισταση ειναι 3kw Με την αντίσταση θα έπρεπε να πιάνει τους 65 άνετα, μήπως είναι ρυθμισμένος ο θερμοστάτης της όμως στους 55;
mechpanos Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) Ποιος θέλει να ανεβάζουμε τούτες τις μέρες που βάζει λίγο κρυάκι, καμία κατανάλωση για σύγκριση... Πχ κατανάλωση 24h, περιοχή, m2, θερμοκρασία νερών, σώματα/fan coils/ενδοδαπέδια, ύπαρξη ή όχι buffer και λίτρα κλπ... Αν έχετε να προσθέσετε και κάτι άλλο σαν παρατήρηση, πείτε! (τουλάχιστον να κλάψουμε, όλοι μαζί!) Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από mechpanos
skylouros Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Έχω έναν λογαριασμό ζενίθ που λήγει σε 3 μέρες. Επειδή έχω κάνει αίτηση αλλαγής σε Ήρων, δε θέλω να τον πληρώσω διότι θα βγει και τελικός και δε θέλω αρνητικά υπόλοιπα. Πειράζει αν λήξει?
ababa641 Δημοσ. πριν από 41 λεπτά Δημοσ. πριν από 41 λεπτά 1 ώρα πριν, mechpanos είπε Ποιος θέλει να ανεβάζουμε τούτες τις μέρες που βάζει λίγο κρυάκι, καμία κατανάλωση για σύγκριση... Πχ κατανάλωση 24h, περιοχή, m2, θερμοκρασία νερών, σώματα/fan coils/ενδοδαπέδια, ύπαρξη ή όχι buffer και λίτρα κλπ... Αν έχετε να προσθέσετε και κάτι άλλο σαν παρατήρηση, πείτε! (τουλάχιστον να κλάψουμε, όλοι μαζί!) Σου είχα κάνει μια πρόταση εδώ Εγώ πάντως κλαίω όλο το χειμώνα... δεν περιμένω τα κρύα 😜
SB_1957 Δημοσ. πριν από 5 λεπτά Δημοσ. πριν από 5 λεπτά 1 hour ago, mechpanos said: Ποιος θέλει να ανεβάζουμε τούτες τις μέρες που βάζει λίγο κρυάκι, καμία κατανάλωση για σύγκριση... Πχ κατανάλωση 24h, περιοχή, m2, θερμοκρασία νερών, σώματα/fan coils/ενδοδαπέδια, ύπαρξη ή όχι buffer και λίτρα κλπ... Αν έχετε να προσθέσετε και κάτι άλλο σαν παρατήρηση, πείτε! (τουλάχιστον να κλάψουμε, όλοι μαζί!) Ανατολική Εύβοια, παραθαλάσσια μεζονέτα 150 τ.μ. fan coils, buffer 100 λίτρα, μποιλερ τριπλής 200 λίτρα, αντιστάθμιση 35 έως 43 βαθμούς, εξωτερική θερμοκρασία 4 έως 6 βαθμούς, εσωτερική θερμοκρασία ισογείου 21, ορόφου 19, όλο το 24ωρο. Κατανάλωση σε 48 ώρες 74 kWh. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα