gtok34 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Στις 27/10/2024 στις 3:55 ΜΜ, giannnis122 είπε gtok34 σίγουρα θα θέλει ψάξιμο, μπορεί λάθος ρυθμίσεις, μπορεί να είναι μεγάλη η δεύτερη αντλία ή μεγάλη ταχύτητα και τα γυρναει γρήγορα τα νερά και το πρωτεύον δεν προλαβαίνει. Όταν λες ρυθμισεις? Τι εννοείς? Ο δεύτερος κυκολοφορητης εννοείς? Όχι έχει τρεις ταχύτητες το έχω βάλει στην μεσαία . Επίσης Δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω κάτι στην Βάνα του καλοριφέρ....γιατί είναι του τύπου όλες που μπαίνουν και βγαίνουν τα νερά από το ίδιο σημείο. Και δεν ξέρω αν γίνεται μίξη των νερών εκει. Δεν μπαίνουν δηλαδή από την μια και βγαίνουν από την άλλη πλευρά του σώματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marioboni Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου αν δεν κάνεις μόνωση ότι και να βάλεις τσάμπα πάει Στο δικό μου νεόδμητο 100τμ σε χωριό της Θεσσαλονίκης εχω βάλει 4 κλιματιστικά, ένα σε κάθε δωμάτιο κ ένα στο σαλόνι με κόστος 2200 τοποθετημένα όλα Toshiba (3*10αρια κ ένα 16αρι) Επισης έχω βάλει λέβητα Φ.Α. Baxi με 950 ευρώ και όλα τα σώματα με βανάκια υλικά , εργασία υδραυλικού 3000 μαζί με τον λέβητα Φ.Α δεν δούλεψα καθόλου ακόμη αλλά στα κλιματιστικά έχω μετρητές κατανάλωσης. Με τιμές περσινού χειμώνα που ήταν το ρεύμα ακριβό και ακόμη έχω Γ21 γιατί δεν έχει κλείσει η άδεια του σπιτιού μου, με 24ωρη λειτουργία εννοείται κ θερμοκρασία σπιτιού 22-23 βαθμούς μόνιμα πλήρωνα 60-70 ανά μήνα αναλογικά μόνο για την θέρμανση μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannnis122 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, gtok34 είπε Όταν λες ρυθμισεις? Τι εννοείς? Ο δεύτερος κυκολοφορητης εννοείς? Όχι έχει τρεις ταχύτητες το έχω βάλει στην μεσαία Spoiler https://youtube.com/@isaaktsimbrikidis?si=Eflqm0lLg_uq_-bM Δες τα βίντεο του , όπως το τελευταίο που κάποια στιγμή κάτι λέει για τον δεύτερο κυκλοφορητή, ρώτησε τον μήπως μπορέσει να σε βοηθήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 13 hours ago, mechpanos said: Μην κάνεις καμιά βλακεία!!! Θα βάλεις την πιο μεγάλη πετσετοκρεμάστρα που θα βρεις, και όχι χρωμέ. Μια χαρά θα είσαι. Θα βάλεις όμως και μια θερμοσρατική κεφαλή, για να κλείνει το σώμα στην ψύξη. Αλλιώς αν δεν βάλεις, θα πηγαίνεις και θα το κλείνεις εσύ από το κολεκτέρ, γιατί θα έχεις υγροποιήσεις. Σε νέο σπίτι, αν βάλεις ενδοδαπέδια για θέρμανση και δροσισμό, στα μπάνια τι από τα παρακάτω βάζεις; Μόνο ενδοδαπέδια Μόνο πετσετοκρεμάστρες Και ενδοδαπέδια και πετσετοκρεμάστρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtok34 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 11 ώρες πριν, giannnis122 είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου https://youtube.com/@isaaktsimbrikidis?si=Eflqm0lLg_uq_-bM Δες τα βίντεο του , όπως το τελευταίο που κάποια στιγμή κάτι λέει για τον δεύτερο κυκλοφορητή, ρώτησε τον μήπως μπορέσει να σε βοηθήσει ποια video? που? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisSol Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 54 λεπτά πριν, gtok34 είπε ποια video? που? Πατα στην εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου στο ποστ του. Εκεί είναι ο σύνδεσμος του youtube 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, Aurumnus είπε Σε νέο σπίτι, αν βάλεις ενδοδαπέδια για θέρμανση και δροσισμό, στα μπάνια τι από τα παρακάτω βάζεις; Μόνο ενδοδαπέδια Μόνο πετσετοκρεμάστρες Και ενδοδαπέδια και πετσετοκρεμάστρες Ο αδελφός μου και η γυναίκα του είναι μινιμαλιστές έχοντας μόνον ενδοδαπέδια στα μπάνια. Ο διπλανός του έχει βάλει και πετσετοκρεμάστρα, έπειτα από απαίτηση της δικής του γυναίκας, αλλά δεν την χρησιμοποιούν για δροσισμό. Στο δικό μας στο εξοχικό στο χωριό που έχει ξεκινήσει ανακατασκευή, έχει προβλεφθεί μόνον ενδοδαπέδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtok34 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, GiannisSol είπε Πατα στην εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου στο ποστ του. Εκεί είναι ο σύνδεσμος του youtube Ναι σε ποιον φίλο όμως δεν βλέπω κάτι. Ποιανού ποστ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 47 λεπτά πριν, gtok34 είπε Ναι σε ποιον φίλο όμως δεν βλέπω κάτι. Ποιανού ποστ? Στο μήνυμα που έκανες παράθεση, υπάρχει σύνδεσμος στην ένδειξη "Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtok34 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 53 λεπτά πριν, jkoukos είπε Στο μήνυμα που έκανες παράθεση, υπάρχει σύνδεσμος στην ένδειξη "Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου". α οκ ενταξει τα βρηκα τα video. ναι αυτο το γνωριζω ετσι ειναι και μενα με δευτερο κυκλοφορητη και πρωτευον δευτερευον. πιστευω οτι δεν μπαινει το σωστο νερο στο καλοριφερ. Εκλεισα τελειως το μπανιο που η γραμμή δινει πρωτα στο μπανιο και μετα παει σε αυτο το προβληματικο ...και ειναι σχεδον το ιδιο. Υποψιαζομαι οτι η ειναι βουλωμενο καπου το δικτυο η ο διακοπτης (καινουριος και αυτος) δεν ειναι ο σωστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
purif Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 4 hours ago, Aurumnus said: Σε νέο σπίτι, αν βάλεις ενδοδαπέδια για θέρμανση και δροσισμό, στα μπάνια τι από τα παρακάτω βάζεις; Μόνο ενδοδαπέδια Μόνο πετσετοκρεμάστρες Και ενδοδαπέδια και πετσετοκρεμάστρες Εγώ έκανα το 1. Η γειτόνισσά μου έκανε το 3. Ο εγκαταστάτης της ενδοδαπέδιας μου ήταν κάθετος στο να μην μπει πετσετοκρεμάστρα συνδεδεμένη με το κύκλωμα παρά μόνο ηλεκτρική. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Το θέμα είναι το εξής. Ενδοδαπέδια δουλεύει ξέρω γω στους 30oC. Η πετσετοκρεμάστρα, με τέτοια θερμοκρασία, τί να κάνει;;; Δεν έχει νόημα. Οπότε θα έβανα μόνο ενδοδαπέδια. Και αν ήθελα πετσετοκρεμάστρα για το λούσο και να παίρνω την πετσέτα μου ζεματιστή θα έβανα με αντιστασούλα. Ή το άλλο (που έχω κάνει και στο σπίτι μου αλλά ΟΚ δεν το προτείνω) υδραυλική έτσι να καίει ίσα που και με κουμπωμένη αντίσταση και ηλεκτροβάνα, όταν βάνω την αντίσταση να κόβει η ηλεκτροβάνα να απομονώνεται η πετσετοκρεμάστρα από το υπόλοιπο κύκλωμα και να δουλεύει μόνο τοπικά για όση ώρα της έχω πει (όταν θα πά να κάνω ντούζ ξέρω 'γω). Τζάμπα λεφτά όμως. Εγώ πέρασα τις καλωδιώσεις για τέτοια εγκατάσταση, αλλά δεν το έκανα ποτέ. Αααααν κάποιος έχει τέτοια μούρλια όμως, γίνεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alefther Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gtok34 είπε α οκ ενταξει τα βρηκα τα video. ναι αυτο το γνωριζω ετσι ειναι και μενα με δευτερο κυκλοφορητη και πρωτευον δευτερευον. πιστευω οτι δεν μπαινει το σωστο νερο στο καλοριφερ. Εκλεισα τελειως το μπανιο που η γραμμή δινει πρωτα στο μπανιο και μετα παει σε αυτο το προβληματικο ...και ειναι σχεδον το ιδιο. Υποψιαζομαι οτι η ειναι βουλωμενο καπου το δικτυο η ο διακοπτης (καινουριος και αυτος) δεν ειναι ο σωστος. το προτευον-δευτερευον θελει σωστη εγκατασταση και σωστα διαστασιολογημενους κυκλοφορητες. Εχω δει τζιμανι υδραυλικο σε συστημα με παροχη απο την αντλια 2.5m3/h στο δευτερευον να βαζει γομαρι που εδινε πανω απο 3.5. Προφανως τιποτα δε δουλευε σωστα. Ζηταγε 40 πηγαιναν 28 απο κει και περα το μονοσωληνιο εχει θεματα, θα ξεκιναγα αλλαζοντας διακοπτη στο προηγουμενο σωμα απο αυτο πουυ δε ζεσταινεται Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου από alefther 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, alefther είπε θα ξεκιναγα αλλαζοντας διακοπτη στο προηγουμενο σωμα απο αυτο πουυ δε ζεσταινεται Το πιο απλό (και σωστό) είναι να αλλαχτούν οι διακόπτες. Θερμομέτρηση στις σωλήνες έχει γίνει; Τί θερμοκρασία πάει και τί φεύγει από κάθε σώμα; Και θα έλεγα αν δεν έχει γίνει καθαρισμός, μήπως πρέπει να γίνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtok34 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mechpanos είπε Το πιο απλό (και σωστό) είναι να αλλαχτούν οι διακόπτες. Θερμομέτρηση στις σωλήνες έχει γίνει; Τί θερμοκρασία πάει και τί φεύγει από κάθε σώμα; Και θα έλεγα αν δεν έχει γίνει καθαρισμός, μήπως πρέπει να γίνει... οχι δεν εχει γινει καθαρισμος θα το βαλω στο προγραμμα και αυτο. δυστυχως αυτος που μου το περασε δεν εχει κανει ουτε ογκομετρηση βεβαια αυτο λυθηκε με το buffer και το πρωτευον δευτερευον εκ των υστερων καθως μου βγαζε σφαλμα ογκου νερου η αντλια. Αυτο λυθηκε. Τωρα για τον κυκλοφορητη τον δευτερο εχει τρεις ταχύτητες ειναι αυτος της φωτογραφίας https://prnt.sc/__Vjt-7CuC2j αλλά δεν βλέπω να γράφει λίτρα ανά ώρα η κάτι παρόμοιο Οι διακόπτες είναι όπως αυτοί παραπάνω στην φωτογραφία δηλαδή μπαίνει και βγαίνει η είσοδος και η έξοδος στην ίδια Βάνα. Δεν ξέρω αν είναι σωστό . Η χάνω από εκεί μήπως αναμειγνύονται το ζεστό με το κρύο. Εκτός αν έχουν αυτοί οι διακόπτες bypass μέσα . Δεν γνωρίζω. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου από gtok34 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα