Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Στον Νησί θα πας ;Αρκετά αναπτυγμένη δεν είναι αλλά υπάρχει η Καλαμάτα δίπλα. Είναι δίπλα ναι αλλά δεν είναι νησί (εκτός αν εννοείς πελοπόνησο?). Έχει πολλά βασικά από ότι είδα, δεν υστερεί σε κάτι από αυτά που έχω εδώ στο παλαιό φάληρο, για να μη πω μου προσφέρει περισσότερα. Για όλα τα υπόλοιπα υπάρχει η καλαμάτα που είναι παρόμοια διαφορά όπως από εδώ έως το κέντρο. Το κέντρο της Αθήνας είναι το καλύτερο όλων και μάλιστα τα περισσότερα και πιο χρυσά χρόνια της ζωής μου τα πέρασα εκεί (αμπελόκηποι-ιλίσσια-κωλονάκι) αλλά δεν μου έχει μείνει τίποτα στην Αθήνα, στη καλαμάτα αντίθετα υπάρχουν κάποια πράγματα για εμένα όπως διάφοροι συγγενείς ή πιθανές "κληρονομιές" οπότε στρατητιγικά ήταν μάλλον καλύτερη επιλογή. Δε ξέρω για εσάς αλλά εγώ όλα αυτά τα χρόνια που ζω στο φάληρο δεν έχω πάρει τίποτα από τα καλά πράγματα που έχει να προσφέρει η αθήνα όπως δυνατή κοινωνική/κοσμοπολίτικη ζωή και δυνατότητα για ποικίλα ενδιαφέροντα και μεταφορικά μέσα. Στη μεσσήνη έχει ακόμη και 50αρα fiber. Πιο φίλτρο προτείνεται να πάρω για να είμαι 100% ασφαλής? έχω ακούσει για ένα imperial plus των 100Ε, αξίζει? Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2020 από aizensama24
papoys1 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Στην Αθήνα ο αέρας που αναπνέουμε είναι μολυσμένος.Το νερό μια χαρά είναι. 1
NiKoSmile Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Πίνεται πολύ νερό από τη βρύση άφοβα. Να προσέχεται από τα πραγματικά δηλητήρια, κάπνισμα, αλκοόλ, και λοιπές αμαρτωλές και κακές συνήθειες.
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, aizensama24 είπε Είναι δίπλα ναι αλλά δεν είναι νησί (εκτός αν εννοείς πελοπόνησο?). Έχει πολλά βασικά από ότι είδα, δεν υστερεί σε κάτι από αυτά που έχω εδώ στο παλαιό φάληρο, για να μη πω μου προσφέρει περισσότερα. Για όλα τα υπόλοιπα υπάρχει η καλαμάτα που είναι παρόμοια διαφορά όπως από εδώ έως το κέντρο. Το κέντρο της Αθήνας είναι το καλύτερο όλων και μάλιστα τα περισσότερα και πιο χρυσά χρόνια της ζωής μου τα πέρασα εκεί (αμπελόκηποι-ιλίσσια-κωλονάκι) αλλά δεν μου έχει μείνει τίποτα στην Αθήνα, στη καλαμάτα αντίθετα υπάρχουν κάποια πράγματα για εμένα όπως διάφοροι συγγενείς ή πιθανές "κληρονομιές" οπότε στρατητιγικά ήταν μάλλον καλύτερη επιλογή. Δε ξέρω για εσάς αλλά εγώ όλα αυτά τα χρόνια που ζω στο φάληρο δεν έχω πάρει τίποτα από τα καλά πράγματα που έχει να προσφέρει η αθήνα όπως δυνατή κοινωνική/κοσμοπολίτικη ζωή και δυνατότητα για ποικίλα ενδιαφέροντα και μεταφορικά μέσα. Στη μεσσήνη έχει ακόμη και 50αρα fiber. Πιο φίλτρο προτείνεται να πάρω για να είμαι 100% ασφαλής? έχω ακούσει για ένα imperial plus των 100Ε, αξίζει? Έγραψα Νησί και όχι νησί. Η Μεσσήνη λέγεται και Νησί. https://el.wikipedia.org/wiki/Μεσσήνη Καλαμάτα ναι θα πήγαινα και εγώ.Μεσσήνη δεν ξέρω,δεν μπορώ να πω ότι με τραβάει κάτι εκτός απο το έχει την θάλασσα δίπλα.Εχει και κάμποση εγκληματικότητα με τους καταυλισμούς εκεί. Απο φίλτρα νερού δεν ξέρω να βοηθήσω. 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Καλαμάτα ναι θα πήγαινα και εγώ.Μεσσήνη δεν ξέρω,δεν μπορώ να πω ότι με τραβάει κάτι εκτός απο το έχει την θάλασσα δίπλα.Εχει και κάμποση εγκληματικότητα με τους καταυλισμούς εκεί. Η καλάματα είναι καλύτερη αλλά το συγκεκριμένο σπίτι στη Μεσσήνη είναι σε πολύ κεντρικό σημείο σχεδόν δίπλα στο πάρκο, είναι ίσως από τα καλύτερα σημεία της πόλης μάλλον με πολύ καλή θέα, τα βλέπεις όλα. Επίσης κάποιοι μου είπανε ότι η καλαμάτα έχει πιο πολύ υγρασία ενώ η Μεσσήνη όχι. Για εμένα έχει ένα επιπλέον πλεονέκτημα το ότι οι συγγενείς μου από εκεί είναι από βαλύρα και τη χωρίζει μία ευθεία από τη Μεσσήνη. Η Μεσσήνη ενώνει καλαμάτα και βαλύρα. Τέλος στη καλαμάτα είναι πιο ακριβά, τα 30 τμ πάνε 300Ε και οι ενοικιαστές μοιάζουν πιο αυστηροί και πιο άνετοι αφού τα νοικιάζουν γρήγορα. Ο χρόνος θα δείξει. Δεν έχω μετανοιώσει την επιλογή μου για Μεσσηνία ακόμη, έμοιαζε η πιο λογική επιλογή (αν όχι η μόνη) αλλά ίσωωως μετανοιώσω το ότι δε πήγα σε πιο κοσμοπολίτικο σημείο χωρίς βέβαια να ξέρω ακριβώς τι παίζει με αυτό ακόμη στη Μεσσήνη. Έως τώρα έχω ρίξει γύρω στα 4000Ε για αυτό το πράγμα και ακόμη οι αγορές δεν έχουν τελειώσει, είναι μία κόλαση αγορών να τα πάιρνεις όλα από την αρχή. Τουλάχιστον άμα ξαναφύγω θα ξέρω τις διαδικασίες και δεν θα χρειαστεί να αγοράσω τόσα. Μου έκανε εντύπωση που πήρα όλοκληρο σετ ηλεκτρικών συσκευών από καλές μάρκες ψυγείο+πλυντήριο ρούχων+πλυντήριο πιάτων+ηλεκτρική κουζίνα+φούρνο μικροκυμμάτων 1244Ε! Σοβαρά ένας δυνατός υπολογιστής θα μπορούσε να κοστίζει τόσα και με αυτά έντυσα ολόκληρο σπίτι.
neosstoforum Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 7 ώρες πριν, Thresh είπε Ξάδερφος φοιτητής στην Ξάνθη είχε πάθει 2 φορές "γαστρεντερίτιδα" προ 2010 από το νερό και μερικοί φίλοι του... Και εγώ έχω πάθει γαστρεντερίτιδα τουλάχιστον 2-3 φορές τα τελευταία 5 χρόνια, αλλά δεν μπορώ να πω με απόλυτη σιγουριά ότι ήταν λόγω του νερού. Ίσως να ήταν άτυχοι ως προς τις υδραυλικές εγκαταστάσεις του σπιτιού τους ή να κόλλησαν από αλλού και να μην το κατάλαβαν, δεν ξέρω.
Βασίλης_29 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 11 ώρες πριν, markoliaz είπε οντως δεν χρειαζεσαι φιλτρο νερου....το ποιο απλο πειραμα να κανεις σπιτι σου....βαλε στην βρυση βαμβακι και σε 3 μερες θα εχει γινει καφε απο λευκο... Ειμαι κέντρο Αθήνας με τμήματα σωληνωσεων του σπιτιού παλαιότερα του 50 και δεν συμβαίνει αυτό που λες. Φίλτρο είχα αλλά το άφησα, μετά από ένα έτος χρήσης βλέπεις ένα πολύ ήπιο σκούρο χρώμα που έχει μείνει. Το νερό της βρύσης είναι το καλύτερο νερό, όποιος έχει θεμστα κάνει χημική ανάλυση και βλέπει τι γίνεται και με βάση το αποτέλεσμα κρίνει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 58 minutes ago, neosstoforum said: Και εγώ έχω πάθει γαστρεντερίτιδα τουλάχιστον 2-3 φορές τα τελευταία 5 χρόνια, αλλά δεν μπορώ να πω με απόλυτη σιγουριά ότι ήταν λόγω του νερού. Ίσως να ήταν άτυχοι ως προς τις υδραυλικές εγκαταστάσεις του σπιτιού τους ή να κόλλησαν από αλλού και να μην το κατάλαβαν, δεν ξέρω. Οταν σκανε μαζικα στο νοσοκομειο Ξανθης δεκαδες αν οχι εκατονταδες περιστατικα, λογικα είναι νερο... 1
NickTG Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 6 hours ago, aizensama24 said: Μου έκανε εντύπωση που πήρα όλοκληρο σετ ηλεκτρικών συσκευών από καλές μάρκες ψυγείο+πλυντήριο ρούχων+πλυντήριο πιάτων+ηλεκτρική κουζίνα+φούρνο μικροκυμμάτων 1244Ε! Σοβαρά ένας δυνατός υπολογιστής θα μπορούσε να κοστίζει τόσα και με αυτά έντυσα ολόκληρο σπίτι. Άσχετη σύγκριση βέβαια αφού κάνουν διαφορετικά πράγματα.
aligato1000 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 https://aquaphor.online/aquaphor/filtra-nerou/φίλτρα-νερού-βρύσης-άνω-πάγκου-aquaphor/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα