Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μου λένε ότι το νερό της βρύσης δε πίνεται σε κάποιες πόλεις εκτός αττικής, συγκεκριμένα Μεσσήνη. Ισχύει κάτι τέτοιο? Η πόλη είναι αρκέτα ανεπτυγμένη οπότε μου κάνει εντύπωση. Μπορώ να πάρω κάποιο φίλτρο για να το σώσω? Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2020 από aizensama24
markoliaz Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 οπου και να εισαι, φιλτρο χρειαζεσαι οποσδηποτε, κανενα νερο βρυσης δεν ειναι υγιεινο, κανονικα ολοι θα επρεπε να ειχαμε φιλτρα! με 100ευρω κανεις μια χαρα την δουλεια σου..πηγαινε στο τοπικ με τα φιλτρα νερου. 2 1
djcat Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, aizensama24 είπε Μου λένε ότι το νερό της βρύσης δε πίνεται σε κάποιες πόλεις εκτός αττικής, συγκεκριμένα Μεσσήνη. Ισχύει κάτι τέτοιο? Η πόλη είναι αρκέτα ανεπτυγμένη οπότε μου κάνει εντύπωση. Μπορώ να πάρω κάποιο φίλτρο για να το σώσω? Ναι υπάρχουν πόλεις που δεν πίνεται το νερό της βρύσης - παλιά ας πούμε στο Ηράκλειο το νερό σε κάποιες περιοχές ήταν στάσιμο, γέμιζες τη δεξαμενή σου κάποιες μέρες την εβδομάδα από το δίκτυο και μετά δεν είχες νερό - δεν ξέρω αν παίζει ακόμα αυτο. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2020 από djcat
nikoslion Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Επισης, περα απο τις δεξαμενες υπαρχουν και περιοχες με αμιαντοσωληνες, οπου και εκει χρειαζεσαι φιλτρο νερου.
l337 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, markoliaz είπε οπου και να εισαι, φιλτρο χρειαζεσαι οποσδηποτε, κανενα νερο βρυσης δεν ειναι υγιεινο, κανονικα ολοι θα επρεπε να ειχαμε φιλτρα! με 100ευρω κανεις μια χαρα την δουλεια σου..πηγαινε στο τοπικ με τα φιλτρα νερου. Εάν είσαι Αθήνα δεν χρειάζεσαι κανένα φίλτρο. 4 1
markoliaz Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 19 λεπτά πριν, l337 είπε Εάν είσαι Αθήνα δεν χρειάζεσαι κανένα φίλτρο. οντως δεν χρειαζεσαι φιλτρο νερου....το ποιο απλο πειραμα να κανεις σπιτι σου....βαλε στην βρυση βαμβακι και σε 3 μερες θα εχει γινει καφε απο λευκο... 1
l337 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 5 λεπτά πριν, markoliaz είπε οντως δεν χρειαζεσαι φιλτρο νερου....το ποιο απλο πειραμα να κανεις σπιτι σου....βαλε στην βρυση βαμβακι και σε 3 μερες θα εχει γινει καφε απο Τα τυχαία άσχετα βίντεο δεν μου λένε κάτι. Περιμένω στοιχεία (νούμερα και επίσημες εργαστηριακές μετρήσεις) που να τεκμηριώνουν αυτό που λες. 3 1
markoliaz Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, l337 είπε Τα τυχαία άσχετα βίντεο δεν μου λένε κάτι. Περιμένω στοιχεία (νούμερα και επίσημες εργαστηριακές μετρήσεις) που να τεκμηριώνουν αυτό που λες. οκ! εσυ εχεις κατι τεκμηριωμενο οτι το νερο της αθηνας πινεται αφοβα? γιατι εγω σου ειπα το ποιο απλο παραδειγμα που μπορεις να κανεις και τωρα...βαλε βαμβακι στην βρυση...
nvel Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) αυτή η κατάσταση είναι μετά από αρκετές δεκαετίες σε σκληρό νερό και τα φίλτρα δεν μειώνουν τα άλατα. Χρειάζεται άλλη επεξεργασία πολύ ακριβότερη. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2020 από nvel
l337 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, markoliaz είπε οκ! εσυ εχεις κατι τεκμηριωμενο οτι το νερο της αθηνας πινεται αφοβα? γιατι εγω σου ειπα το ποιο απλο παραδειγμα που μπορεις να κανεις και τωρα...βαλε βαμβακι στην βρυση... Εγώ έχω. Εσύ έχεις; Απ' ότι φαίνεται, όχι Επίσης μίλησα για Αθήνα και εσύ κατά τ' άλλα μου ποστάρεις ένα άσχετο sponsored βίντεο κάποιου που θέλει να πουλήσει και που δεν είναι καν στην Ελλάδα. 3
markoliaz Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, l337 είπε Εγώ έχω. Εσύ έχεις; Απ' ότι φαίνεται, όχι Επίσης μίλησα για Αθήνα και εσύ κατά τ' άλλα μου ποστάρεις ένα άσχετο sponsored βίντεο κάποιου που θέλει να πουλήσει και που δεν είναι καν στην Ελλάδα. οκ..πηγαινες πιες νερο βρυσης τωρα να δροστιστεις! ειναι αγνο και καθαρο! υγιεινοτατο, καθαριζει τα νεφρα! 2
l337 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 12 minutes ago, markoliaz said: οκ..πηγαινες πιες νερο βρυσης τωρα να δροστιστεις! ειναι αγνο και καθαρο! υγιεινοτατο, καθαριζει τα νεφρα! Λοιπόν όσον αφορά το νερό της Αθήνας, μπορεί κάποιος να κάνει την αρχή από εδώ. https://www.researchgate.net/publication/283624843_4The_quality_of_Athens_drinking_water_and_its_further_improvement Εάν θέλει μετά, μπορεί να βρει και ενδιαφέρουσες δημοσιεύσεις και να το ψάξει καλύτερα. 4 3
neosstoforum Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 4 ώρες πριν, markoliaz είπε οπου και να εισαι, φιλτρο χρειαζεσαι οποσδηποτε, κανενα νερο βρυσης δεν ειναι υγιεινο, κανονικα ολοι θα επρεπε να ειχαμε φιλτρα! με 100ευρω κανεις μια χαρα την δουλεια σου..πηγαινε στο τοπικ με τα φιλτρα νερου. Εδώ και 21 χρόνια στη Ξάνθη πίνω νερό από τη βρύση. Ποτέ εμφιαλωμένο. Ακόμη δεν έχω πάθει κάτι δόξα τω Θεό.
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 5 ώρες πριν, aizensama24 είπε Μου λένε ότι το νερό της βρύσης δε πίνεται σε κάποιες πόλεις εκτός αττικής, συγκεκριμένα Μεσσήνη. Ισχύει κάτι τέτοιο? Η πόλη είναι αρκέτα ανεπτυγμένη οπότε μου κάνει εντύπωση. Μπορώ να πάρω κάποιο φίλτρο για να το σώσω? Στον Νησί θα πας ;Αρκετά αναπτυγμένη δεν είναι αλλά υπάρχει η Καλαμάτα δίπλα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 36 minutes ago, neosstoforum said: Εδώ και 21 χρόνια στη Ξάνθη πίνω νερό από τη βρύση. Ποτέ εμφιαλωμένο. Ακόμη δεν έχω πάθει κάτι δόξα τω Θεό. Ξάδερφος φοιτητής στην Ξάνθη είχε πάθει 2 φορές "γαστρεντερίτιδα" προ 2010 από το νερό και μερικοί φίλοι του... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα