Προς το περιεχόμενο

Τα Νούμερα μιλάνε από μόνα τους!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πιο πιθανο να ειναι οι δικες σου γραμμες(στο σπιτι) σκατα ή να έχεις κάνει κακη συνδεσμολογια παρα να φταιει η forthnet-nova

ξεκινα απο εσενα και οταν φτασεις στο κατανεμιτη της πολυκατοικιας σου τοτε παρε τηλεφωνο τη forthnet και κρακτη

• Like 1
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα νούμερα αυτά δεν λένε απολύτως τίποτα.
Αρχικά μέτρησε το ping σου με command line και αφετέρου κατέβασε το αρχείο 10GB (με ethernet καλώδιο) από εδώ και δες με τι κατεβάζεις.

Αφετέρου, θα πρέπει να κάνεις έλεγχο στον κατανεμητή.

Τέλος θα πρέπει να παραθέσεις και τα στατιστικά γραμμής, αφού κάνεις ότι σου έγραψα στην πρώτη παράγραφο.

Επεξ/σία από l337

8 ώρες πριν, jackess είπε

πιο πιθανο να ειναι οι δικες σου γραμμες(στο σπιτι) σκατα ή να έχεις κάνει κακη συνδεσμολογια παρα να φταιει η forthnet-nova

ξεκινα απο εσενα και οταν φτασεις στο κατανεμιτη της πολυκατοικιας σου τοτε παρε τηλεφωνο τη forthnet και κρακτη

Δεν θα στα πω όλα  αλλά μερικά, ό λόγος να γίνεται έχω πάρει 10κάδες τηλέφωνα απο την μεριά μου στην αρχή έλεγαν εχει πρόβλημα η μπρίζα τηλεφ, μετά  τα καλώδια ύστερα το σπλίτερ

μετά  τελικά τα άλλαξα όλα και το τηλεφωνο συσκευή. Πέρασε πάρα πολλής καιρός για ολα αυτα  εκανα μια αναβάθμιση και καινούριο ρουτερ την ιδιας εταιριας κλπ.

το speed test ειναι μετα καινουρια τα παντα όλα (εδω στη περιοχη μου υπάρχει μονο το adsl internet)

Το ρουτερ που εχω ειναι το ZXHN H108N V2.5

Κάνει αποσυνδέσεις  και μετα 2 ρούτερ παλιό η καινούριο και το ιντερνετ παραμενει αργο τα 200mb κανει 10 λεπτα !!!! 

1 λεπτό πριν, Sange είπε

Δεν θα στα πω όλα  αλλά μερικά, ό λόγος να γίνεται έχω πάρει 10κάδες τηλέφωνα απο την μεριά μου στην αρχή έλεγαν εχει πρόβλημα η μπρίζα τηλεφ, μετά  τα καλώδια ύστερα το σπλίτερ

μετά  τελικά τα άλλαξα όλα και το τηλεφωνο συσκευή. Πέρασε πάρα πολλής καιρός για ολα αυτα  εκανα μια αναβάθμιση και καινούριο ρουτερ την ιδιας εταιριας κλπ.

το speed test ειναι μετα καινουρια τα παντα όλα (εδω στη περιοχη μου υπάρχει μονο το adsl internet)

Το ρουτερ που εχω ειναι το ZXHN H108N V2.5

Κάνει αποσυνδέσεις  και μετα 2 ρούτερ παλιό η καινούριο και το ιντερνετ παραμενει αργο τα 200mb κανει 10 λεπτα !!!! 

ναι και παλι ολα αυτα δε λενε τιποτα, μπορει να ειναι σκατα τα καλωδια του σπιτιου σου μπορει να εχεις συνδεσει το μοντεμ σε τριτοτεταρτη πριζα χαλασμενη που μπαζει απο παντου μπορει μπορει μπορει

δε ξυπναει μια μερα ο παροχος και λεει σε αυτον θα δωσουμε 24/24 και σε αυτον 3/24 και θα παιζουμε με τα νευρα του 

99% σε τετοιες περιπτωσεις εχει θεμα η συνδεσιμολογια του σπιτιου ή οι παρεμβολες στο ασυρματο 

• Like 1

Δεν το είπα ποιο πριν αυτό εγώ λέω για την καλωδιακή σύνδεση του ιντερνετ  (όχι ασύρματη).

Η ασύρματη σύνδεση έχει θέμα που ειναι φυσιολογικό λόγο αέρα (τοίχοι καθρεφτες κλπ)να χάνεται.

Για Την βασικη γραμμη ADSL θέλω μια σταθερότητα καλωδιακη.

Και πες με τι άλλο να κάνω ...............................?  δεν στεναχωριέμαι  για όλη αυτη την κατάσταση .......

Οταν παω να κανω κατι για download τότε παθαίνει  ειναι πραγματικά  Down TO Down............... τότε με σπάει τα νεύρα

2 ώρες πριν, Sange είπε

Δεν το είπα ποιο πριν αυτό εγώ λέω για την καλωδιακή σύνδεση του ιντερνετ  (όχι ασύρματη).

Η ασύρματη σύνδεση έχει θέμα που ειναι φυσιολογικό λόγο αέρα (τοίχοι καθρεφτες κλπ)να χάνεται.

Για Την βασικη γραμμη ADSL θέλω μια σταθερότητα καλωδιακη.

Και πες με τι άλλο να κάνω ...............................?  δεν στεναχωριέμαι  για όλη αυτη την κατάσταση .......

Οταν παω να κανω κατι για download τότε παθαίνει  ειναι πραγματικά  Down TO Down............... τότε με σπάει τα νεύρα

Δωσε στατιστικα ρε φιλε 😂

6 ώρες πριν, l337 είπε

Τα νούμερα αυτά δεν λένε απολύτως τίποτα.
Αρχικά μέτρησε το ping σου με command line και αφετέρου κατέβασε το αρχείο 10GB (με ethernet καλώδιο) από εδώ και δες με τι κατεβάζεις.

Αφετέρου, θα πρέπει να κάνεις έλεγχο στον κατανεμητή.

Τέλος θα πρέπει να παραθέσεις και τα στατιστικά γραμμής, αφού κάνεις ότι σου έγραψα στην πρώτη παράγραφο.

αυτά πως θα τα κάνω έχεις αναλυτικό οδηγό?

πάντος κατεβασα το αρχειο 1gb  (HTTP )απο το λινκ  και έβγαλε σφάλμα δικτύου.

δεν εχω χρονο για να δω κατι άλλο τώρα αύριο πάλι  καληνυχτίζω.

7 ώρες πριν, Sange είπε

στο μοντεμ-ρουτερ σου ρε φίλε μπες και δώσε μας στατιστικά να δούμε τι ρυθμίσεις έχει :P

192.168.1.1 ή αν δεν μπαίνει δοκίμασε κάποια κατάληξη .2 , .255 ή παρεμφερή 

9 λεπτά πριν, jackess είπε

στο μοντεμ-ρουτερ σου ρε φίλε μπες και δώσε μας στατιστικά να δούμε τι ρυθμίσεις έχει :P

192.168.1.1 ή αν δεν μπαίνει δοκίμασε κάποια κατάληξη .2 , .255 ή παρεμφερή 

Αυτό λες?

statistika1.PNG

Για αυτα τα  αποτελέσματα

router3.PNG

router4.PNG

10 ώρες πριν, Sange είπε

Σου είπα να κατεβάσεις το αρχείο 10GB που κατεβάζει από ftp και όχι το 1GB από http. Έστω κατέβασε το 1GB αλλά μέσω ftp και οπωσδήποτε με καλώδιο ethernet.
Ενημέρωσε μας μετά.

24 λεπτά πριν, l337 είπε

Σου είπα να κατεβάσεις το αρχείο 10GB που κατεβάζει από ftp και όχι το 1GB από http. Έστω κατέβασε το 1GB αλλά μέσω ftp και οπωσδήποτε με καλώδιο ethernet.
Ενημέρωσε μας μετά.

Το κατεβάζω τώρα με τα τι κάνω?

31 λεπτά πριν, l337 είπε

α) Με ethernet κατεβάζεις;
β) Με πόσο κατεβάζεις;

1gb /440KB/s  με καλώδιο πάντα το ίδιο και τα 10GB/440  σε fps fps.

φυσικά δεν κατέβασα όλα τα 10 Gb.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...