Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Lanike71 είπε

Νομίζω ότι η αυτόματη ανανέωση δεν τραβά χρήματα από λογαριασμό. Απλά όταν δει ότι μπήκε κάρτα στο κινητό και δεν έχεις πακέτο, το ενεργοποιεί.

H Cosmote έχει επιλογή να τραβάει κάθε μήνα ένα ποσό που θα ορίσεις και να βάζει κάρτα. Η αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου είναι άλλη υπηρεσία.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Lanike71 είπε

Νομίζω ότι η αυτόματη ανανέωση δεν τραβά χρήματα από λογαριασμό. Απλά όταν δει ότι μπήκε κάρτα στο κινητό και δεν έχεις πακέτο, το ενεργοποιεί.

Αυτό που περιγράφεις λέγεται αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου, καμία σχέση με την Αυτόματη ανανέωση κάθε μήνα με Πιστωτική / Χρεωστική.

Δημοσ.

καλησπερα να ενημερωσω οτι πηγα στην τραπεζα εκανα αμφισβήτηση συναλλαγής απενεργοποιησα την κάρτα και εβγαλα καινουργια ,,,μου ειπαν οτι θα παρει 2 μηνες περιπου το ολο θεμα...και επισεις  ειπαν οτι καλυτερα ειναι να βαζω καρτα μεσα απο την εφαρμογη της τραπεζας και οχι απο την εφαρμογη της κοσμοτε...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, teo lilio είπε

καλησπερα να ενημερωσω οτι πηγα στην τραπεζα εκανα αμφισβήτηση συναλλαγής απενεργοποιησα την κάρτα και εβγαλα καινουργια ,,,μου ειπαν οτι θα παρει 2 μηνες περιπου το ολο θεμα...και επισεις  ειπαν οτι καλυτερα ειναι να βαζω καρτα μεσα απο την εφαρμογη της τραπεζας και οχι απο την εφαρμογη της κοσμοτε...

paypal απο την εφαρμογή ,οχι PayPal One Touch

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Τζάμπα μιλάτε τόσοι ώρα. Το ίδιο θέμα είχα πήρα τηλέφωνο στην τράπεζα Πειραιώς κατευθείαν και πεζι κάτι με το σύστημα απλά. Όταν βάζεις κάρτα η συναλλαγή γίνεται κάθε έρχεται ώς απόδειξη στο τηλεφωνο αλλά δεν μπορουν να τραβήξουν τα λεφτά την ίδια ώρα, μέρα λόγο αργίας, ΣΚ κτλπ. Έτσι κάποια στιγμή όταν τραβάν τα λεφτά η απόδειξη ξανά εμφανίζεται αυτό είναι όλο. Αν συνέβει αυτό και σε εσάς κρίμα όσοι είχα τζάμπα τρεχάματα με άκυρο σεις και τέτοια

• Like 2
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Problima είπε

Τζάμπα μιλάτε τόσοι ώρα. Το ίδιο θέμα είχα πήρα τηλέφωνο στην τράπεζα Πειραιώς κατευθείαν και πεζι κάτι με το σύστημα απλά. Όταν βάζεις κάρτα η συναλλαγή γίνεται κάθε έρχεται ώς απόδειξη στο τηλεφωνο αλλά δεν μπορουν να τραβήξουν τα λεφτά την ίδια ώρα, μέρα λόγο αργίας, ΣΚ κτλπ. Έτσι κάποια στιγμή όταν τραβάν τα λεφτά η απόδειξη ξανά εμφανίζεται αυτό είναι όλο. Αν συνέβει αυτό και σε εσάς κρίμα όσοι είχα τζάμπα τρεχάματα με άκυρο σεις και τέτοια

Σωστός, αν και παλιό θρεντ (δεν συνηθίζουμε να απαντάμε μετά απο 1 χρόνο), έκανες καλά και έγραψες τι συμβαίνει, γιατί αφορά πολλούς αυτό το ζήτημα, οπότε καλό είναι να υπάρχει η απάντηση γραμμένη.

• Like 4
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Problima είπε

Λίγο πιο κατανοητό.

Τζάμπα μιλάτε τόση ώρα.

Το ίδιο θέμα είχα κι εγώ. Πήρα κατευθείαν τηλέφωνο στην τράπεζα Πειραιώς και απλά παίζει κάτι με το σύστημα. Όταν βάζεις κάρτα η συναλλαγή γίνεται κανονικά και έρχεται ώς απόδειξη στο τηλέφωνο, αλλά δεν μπορουν να τραβήξουν τα λεφτά την ίδια ώρα, μέρα λόγω αργίας, ΣΚ κλπ.

Έτσι κάποια στιγμή, όταν τραβάνε τα λεφτά η απόδειξη ξανά εμφανίζεται. Αυτό είναι όλο.

Αν συνέβη αυτό και σε εσάς κρίμα όσοι είχαν τζάμπα τρεχάματα με άκυρο σεις και τέτοια (αυτό το τελευταίο δεν ξέρω ούτε που να βάλω κόμμα, ούτε τι σημαίνει το με άκυρο σεις και τέτοια)

• Thanks 2
  • Confused 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Nabuko είπε

Λίγο πιο κατανοητό.

Τζάμπα μιλάτε τόση ώρα.

Το ίδιο θέμα είχα κι εγώ. Πήρα κατευθείαν τηλέφωνο στην τράπεζα Πειραιώς και απλά παίζει κάτι με το σύστημα. Όταν βάζεις κάρτα η συναλλαγή γίνεται κανονικά και έρχεται ώς απόδειξη στο τηλέφωνο, αλλά δεν μπορουν να τραβήξουν τα λεφτά την ίδια ώρα, μέρα λόγω αργίας, ΣΚ κλπ.

Έτσι κάποια στιγμή, όταν τραβάνε τα λεφτά η απόδειξη ξανά εμφανίζεται. Αυτό είναι όλο.

Αν συνέβη αυτό και σε εσάς κρίμα όσοι είχαν τζάμπα τρεχάματα με άκυρο σεις και τέτοια (αυτό το τελευταίο δεν ξέρω ούτε που να βάλω κόμμα, ούτε τι σημαίνει το με άκυρο σεις και τέτοια)

Αν συνέβη αυτό και σε εσάς, κρίμα όσοι είχατε τζάμπα τρεχάματα με ακυρώσεις και τέτοια. 

Σε γενικές γραμμές αρκετά σωστό, αλλά έχει σημεία που βγάζουν μάτι. Συγχωρούνται γιατί κυκλοφορούν πραγματικοί γραμματοφονιάδες εκεί έξω, γιατί μάλλον γράφει από κινητό και είναι εύκολο να προσθέσει λέξεις το πληκτρολόγιο (η αυτόματη συμπλήρωση προφανώς) και γιατί - έστω και καθυστερημένα - συνεισφέρει στο θέμα. 

• Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...