Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά δεν θα κάνω σεντόνι γιατί ειλικρινά έχω βαρεθεί, πολλές διακοπές στο τηλέφωνο,αποσύνδεση στο ίντερνετ, μονίμως προβλήματα, είμαι Αθήνα κέντρο μετά τον cosmote τι προτείνετε να επιλέξω; 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Mpafalo είπε

Παιδιά δεν θα κάνω σεντόνι γιατί ειλικρινά έχω βαρεθεί, πολλές διακοπές στο τηλέφωνο,αποσύνδεση στο ίντερνετ, μονίμως προβλήματα, είμαι Αθήνα κέντρο μετά τον cosmote τι προτείνετε να επιλέξω; 

Εγω βόρεια προάστια ειμαι καταευχαριστημένος με forthnet.Βέβαια να σημειωθεί οτι έγινε αλλαγή και σε καλωδίωση του σπιτιού οπότε το πρόβλημα κυρίως σσε αποσυνδέσεις (που ειναι και αυτό λυθηκε).Τωρα εχω αλλαξει αρκετες.Και εχω μεινει σε αυτην γιατί η 50αρα που μου δίνει είναι καταρχάς 50άρα καρφί και δεν έχει αυξομειώσεις εδώ και χρόνια απο τότε που την έβαλα.Εαν στο μέλλον βέβαια αυξήσουν τις τιμές ή δω καμία άλλη εταιρεία που να παρέχει σωστό σταθερό ιντερνετ θα κοιταξω και αλλο.Αλλα μέχρι τώρα ειμαι ικανοποιημένος στο μέγιστο και μονο τα καλυτερα λογια εχω να πω.Η πλακα ειναι οτι οταν ρωτας για τετοιες εταιρειες οι αποψεις διαφερουν παρα πολύ κυρίως γιατί οι περισσότεροι δεν ξερουν οτι εχουν κακη καλωδιωση στο σπίτι τους και νομίζουν πως φταίει η εταιρεία που πεφτει το ιντερνετ κάθε   φορα.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω σε αυτά που λες, γενικά στην γειτονιά μου δεν ακούγονται καλά πράγματα για τις άλλες εταιρείες, αλλά απο την άλλη έχει καταντήσει αστείο το όλο πράγμα.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Mpafalo είπε

Χωρίς στατιστικά γραμμής και περισσότερες πληροφορίες, δεν μπορεί να σου απαντήσει κανείς.

Δημοσ.

Σήμερα το πρωί κατά της 8 το πρωί είταν κομπλέ, είρθε και τεχνικός άλλαξε λέει ένα καλώδιο είταν φθαρμένο τώρα θα δείξει, και ναι τους παίρνω συνέχεια φίλε μου και γενικά είμαι άνθρωπος που μιλάει ευγενικά αλλά άπαξ και θολωσω τα χώνω, τον τελευταίο καιρο εχω βγει εκτος εαυτού τα άκουσαν λίγο, δεν το λέω για μαγκιά αλλά οκ κάποια στιγμή χάνονται τα όρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...