dimakisk Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Εμείς μπορεί να τη γνωρίζουμε για τα smartphone, τις smart TV και τα smart band της, ωστόσο η Xiaomi δραστηριοποιείται και σε άλλες αγορές που οι περισσότεροι ούτε καν φαντάζονται. Αν ρίξει κανείς μια ματιά στην προϊοντική γκάμα της Xiaomi σε όλες τις αγορές του πλανήτη, τότε θα ανακαλύψει αν μη τι άλλο ορισμένες ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες συσκευές, καθώς η κινεζική εταιρεία έχει λανσάρει κατά καιρούς πρακτικά τα πάντα -από αναδιπλούμενα ποδήλατα και ηλεκτρικούς βραστήρες, μέχρι αισθητήρες φυτών (!) και γυαλιά ηλίου. Σε όλα αυτά τα πιθανά και απίθανα προϊόντα, έρχεται τώρα να προστεθεί ένα ακόμα. Στην Ινδία λοιπόν έκανε την εμφάνισή του ένα φορητό κομπρεσέρ αέρος. Πρόκειται για μία συσκευή μαύρου χρώματος με διαστάσεις που παραπέμπουν περισσότερο σε power bank (124 x 71 x 45,3 χιλ.) που μέσα της κρύβει μπαταρία 2.000 mAh. Σύμφωνα με την Xiaomi έχει τη δυνατότητα να φουσκώσει πέντε λάστιχα αυτοκινήτου και χρειάζεται περί τα έξι λεπτά για το καθένα. Διαθέτει οθόνη LCD που απεικονίζει την πίεση ενώ είναι κατασκευασμένη από πλαστικό ABS. Η διάθεσή της έχει γίνει για την ώρα μέσω της crowdfunding πλατφόρμας της Xiaomi στην -ειδική- τιμή των 2.299 ρουπιών (περίπου 26,80 ευρώ) με μοναδική προϋπόθεση να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 4.000 παραγγελίες -στόχος μάλλον ρεαλιστικός με βάση την ως τώρα πορεία της καμπάνιας. Παραμένει άγνωστο επί του παρόντος το αν θα εμφανιστεί και στη Δύση. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
ATZAM Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Το έχει το κατάστημα MI Store της infoquest στο Golden Hall.... Περίπου 50€... 1
TopicStrarter Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) άκυρο (το έσβησα γιατί ήταν μεγάλο ποστ και έπιανε αρκετό χώρο που δεν χρειάζεται μιας και είναι παρανόηση δική μου υπάρχει σε quote για όποιον έχει απορία) Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2020 από TopicStrarter 3 3
dimitrisdim14 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 3 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε Διάφορες παρόμοιες παραλλαγές υπάρχουν (και βίντεο για το πως να τις ανοίξεις) αλλά δεν λένε και πολλά και αυτό απλά γιατί τις κατασκευάζουν με λογική gadget και όχι κλειδαριάς και μάλιστα εταιρίες που δεν έχουν σχέση με τον χώρο της ασφάλειας... Τι έστειλες ρε μεγάλε ... Τρόμπα είναι αυτό όχι λουκέτο ... 1
jerry banana Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 5 λεπτά πριν, dimitrisdim14 είπε Τι έστειλες ρε μεγάλε ... Τρόμπα είναι αυτό όχι λουκέτο ... Και εχει μπερδευτει και μιλαει για οτι ναναι.Αυτο ειναι το σσωστο προιον https://www.skroutz.gr/s/21237286/Xiaomi-Mi-Portable-Electric-Air-Compressor.html?from=catspan
mourte Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Κυκλοφορεί εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο. Την αγόρασα από το ebay με 37 ευρώ πριν από 6 μήνες από το eBay. 3 1
kakomirogloy Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 15 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε Διάφορες παρόμοιες παραλλαγές υπάρχουν (και βίντεο για το πως να τις ανοίξεις) αλλά δεν λένε και πολλά και αυτό απλά γιατί τις κατασκευάζουν με λογική gadget και όχι κλειδαριάς και μάλιστα εταιρίες που δεν έχουν σχέση με τον χώρο της ασφάλειας... Μεγάλη προσοχή δίνεις βλέπω στα άρθρα εύγε εύγε.. Ότι να ναι 2
aromeo Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 5 λεπτά πριν, mourte είπε Κυκλοφορεί εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο. Την αγόρασα από το ebay με 37 ευρώ πριν από 6 μήνες από το eBay. Από που το αγόρασες; 1
TopicStrarter Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, kakomirogloy είπε Μεγάλη προσοχή δίνεις βλέπω στα άρθρα εύγε εύγε.. Ότι να ναι χαχαχαχαχα και ήμουν έτοιμος να γράψω ποστ και στον άλλον που λέει ότι μπερδεύτηκα πως εσείς δεν διαβάζετε τι έγραψα και πως τα βίντεο αυτά ειπα ότι ειναι απο παρόμοια προϊόντα Τώρα είδα ότι ειναι τρόμπα.... σαν ηλεκτρονικό λουκέτο ήταν και είχε και την μηχανή απο πίσω γιαυτό χαχαχαχα Πάλι όμως και έτσι δεν μου γεμίζει το μάτι (όποιος προσπάθησε να φουσκώσει ρόδα με χειροκίνητη τρόμπα καταλαβαίνει) θέλει πολύ δύναμη και δεν μπορώ να φανταστώ ότι αυτό το πραματάκι την διαθέτει ίσως την φουσκώνει ίσα ίσα να το τσουλήσεις το μηχανάκι μέχρι τον μάστορα για να αλλάξεις σαμπρέλα Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2020 από TopicStrarter 2
zygorito Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Καλά δεν το λανσάρει. Εγώ το έχω για το πατίνι από το Δεκέμβρη 😛 1
tsakvas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 11 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε χαχαχαχαχα και ήμουν έτοιμος να γράψω ποστ και στον άλλον που λέει ότι μπερδεύτηκα πως εσείς δεν διαβάζετε τι έγραψα και πως τα βίντεο αυτά ειπα ότι ειναι απο παρόμοια προϊόντα Τώρα είδα ότι ειναι τρόμπα.... σαν ηλεκτρονικό λουκέτο ήταν και είχε και την μηχανή απο πίσω γιαυτό χαχαχαχα Πάλι όμως και έτσι δεν μου γεμίζει το μάτι (όποιος προσπάθησε να φουσκώσει ρόδα με χειροκίνητη τρόμπα καταλαβαίνει) θέλει πολύ δύναμη και δεν μπορώ να φανταστώ ότι αυτό το πραματάκι την διαθέτει ίσως την φουσκώνει ίσα ίσα να το τσουλήσεις το μηχανάκι μέχρι τον μάστορα για να αλλάξεις σαμπρέλα τουλαχιστον τον τιτλο να διαβαζες δεν θα ειχες κανει αυτη την γκαφα 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις