Προς το περιεχόμενο

BLUESKY..65 EYRO...dvd player..

Palm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε παιδια αυτο DMTECH 511 που εχει στο πλαισιο το εχει παρει κανεις να μας πει καμια αποψη?

nai to exo parei ego kai einai papa para polu kalo' date=' kai ftino.[/quote']

Το πήρα πριν από λίγες μέρες... έχει πολύ καλή ποιότητα εικόνας, τουλάχιστον σε 14" τηλεόραση που έχω στο δωμάτιο... εύχρηστο menu, παίζει DVD, VCD (σαν αυτά που έχουν οι εφημερίδες με ντοκυμαντέρ κ.τ.λ.), JPEG (υποστηρίζει φακέλους, zoom στην φωτογραφία, autosize, κ.τ.λ.), mp3, audio... Για τον στερεοφωνικό του ήχο δεν έχω άποψη γιατί οδηγώ την digital out σε 5.1 decoder και μετά στα ηχεία... αναγνωρίζει γρήγορα τα DVD/CD, δεν φαίνεται τόσο χάλια εξωτερικά όπως τα άλλα DM-TECH... Είμαι πολύ πιο ικανοποιημένος απ'ότι περίμενα (και ελπίζω να μην έρθει η ώρα που θα το μετανιώσω...)...

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

kaneis th douleia sou mia xara me auto to mhxanhma.de tha to pareis gia hi-end,tha to pareis gia normal xrhsh sun gia tis extra dynatothtes pou de prosferoun polla akrivotera montela.mono oti einai ksekleidwto kai paizei ta panta arkei.me 20 xiliarika ti allo thes

Δημοσ.

12/08, 16:30 => Carrefour Άλιμος => Bluesky GN 5.1 C => 49€

Παίζει ότι χρειάζεται, για divx/xvid δεν είδα να λέει κάτι το κουτί.

/sc

Δημοσ.

duo pragmata:

1. poio einai to ftinotero epitrapezio DVD player pou na uposthrizei kai divx?

2. pws bgazoume tis mayres mpares apo mia widescreen tainia (16:9) se ena epitrapezio dvd player h se PowerDVD sto PC? einai spastikes , eidika se mikri tileorasi/monitor sou bgainoune ta matia na deis ti tainia!

eyxaristw poly!:D

Δημοσ.

εγω εχω bluesky dvd player, καθως και αλλα προιοντα της bluesky kai firstline. ειναι ολα σκυλια και με δυο χρονια εγγυηση. απολυτα ευχαριστημενος απο ολα. μετα τα 2 χρονια ας καουν κι ολας, θα ειναι ηδη τεχνολογικως ξεπερασμενα οπως και τα αντοιστοιχα επωνυμα. να αρχισω να λεω ποσα γιαπωνεζικα εχω πεταξει παρα την αψογη χρηση??

Δημοσ.

Alba DVD player paizei +/-RW,mp3,svcd,vcd,audiocd,ta p-a-n-t-a.[ektos apo divx].Timi 29 lire(peripou 45eurw).Topirame fetos,mia xara douleuei,to pire hdh o enas sygatoikos Ellada,egw otan katevw tha ferw ena dwro stous goneis mou :o

Δημοσ.

παντος το συγκεκριμενο bluesky που εχω, αυτο με 5.1 με εξεπληξε αφανταστα οταν δοκιμασα και εβαλα μεσα ενα dvd που ειχα backup καποια Mp3. καποια videakia, και πολλα απο αυτα επαιζαν, ειδικα τα mp3 τα εβλεπε κανονικα, σε ποιο folder ειναι, τιτλο κλπ, μεχρι και ta folder με τα προγραμματα ειδε. οσον αφορα τα video, επαιζε τα παντα, απλα σε μερικα τα εδειχνε ασπρομαυρα.

Δημοσ.

1. poio einai to ftinotero epitrapezio DVD player pou na uposthrizei kai divx?

Samy divx player me 88 euro...Paizei ta panta, kai fysika kai divx kai xvid...Exei anafer8ei kai se prohgoumeno post...Tha to vreite sto katasthma Future Systems apenanti apo to plaisio sthn stournarh....

Δημοσ.
Gia na exete progressive scan(pou anaferthike pio prin) prepei i tileorasi na exei isodo sinistoson oi opoies einai panakribes.Sinepos an kapoios exei mia tetoia tileorasi siga min parei bluesky.

Και γιατι να μην παρει? Το bluesky εχει εξοδο component (Pr,Pb,Y) αυτα τα 3 RCA που εχουν δηλαδη και οι τηλεορασεις που υποστηριζουν component input και ενδεχομενως και progressive scan. Αν δουλευει καλα και σε progressive mode (υπαρχει η ρυθμιση, δε μπορω ομως να το δω στην πραξη) τοτε δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο αλλα μοντελα. Ειναι μια χαρα player, εχει πολυ καλη εικονα και ποιοτητα και διαθετει ολες τις απαραιτητες ρυθμισεις. Το μονο που δεν υποστηριζει ειναι divx/xvid/mpeg αρχεια. Αλλα αυτο ειναι εξεζητημενο και στοιχιζει παραπανω...

Δημοσ.

Παιδια και εγω το εχω το bluesky και ειναι πραγματικο σκιλι . . . . . το εχω γαμισει και αυτο συνεχιζει να παιζει ακουραστο .......

Δημοσ.

Μια ερώτηση σε όσους έχουν επιτραπέζιο DVD player που πάιζει και divx/xvid: οι υπότιτλοι από το CD φορτώνουν ώστε να εμφανίζονται στην τηλεόραση? Αν φορτώνουν σε ποιο φορμάτ πρέπει να είναι (sub, srt, text η κάτι άλλο). Thanks 8)

Δημοσ.

Καλύτερα XBOX με τσιπάκη για divx , δεν νομίζω να αξίζουν τα λεφτά τους τα άλλα, όσο καλά και να είναι.

Σύνδεση με το PC σου και HD δεν έχουν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...