DragonFighter Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Εγώ πάντως που πήρα Bluesky πριν κάνα 2χρονο, το μετάνιωσα οικτρά. Στην αρχή τα έπαιζε όλα χάρμα.. Τους τελευταίους έξι μήνες, αν αναγνωρίσει το dvd θα είναι είδηση!!
Dark_son20 Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 to bluesky eixa to proigoueno 1,5 xrono tou eixa petaksei ta matia ekso kanonika kai den masage....mexri kai forito to ixa kanei (an den eixe to spiti pou pigena to eperna volta ) to eixa tsakisei sta koufa diskakia ston piramatismo(otan mathena gia dvd-r ) den eixa kanena prob mexri pou mia mera efagemia geri toumpa kai den ksanalalise den epsaksa antiprosopio...twra gia 65 euro...pio poli kourasi tha itan...twra pou skeftome na parw new..an den ipirxe i silogi mou me divx sigoura tha eperna ksana afou den me apogtefse katholou...alla lew na do ta kiss...
Adavis Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Γενικότερα στην αγορά ότι πληρώνεις παίρνεις... Υπάρχει διαφορά στην ποιότητα κατασκευής(πόσα quality test έχει περάσει το ένα και πόσα το άλλο), ποιότητα υλικών, δυνατότητες συσκευής, διαθέσιμο service και φυσικά brand name... Όλα τα παραπάνω φαίνονται τελικά στην τιμή του προϊόντος.
Lothar Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Ρε παιδια αυτο DMTECH 511 που εχει στο πλαισιο το εχει παρει κανεις να μας πει καμια αποψη?
kavaliotis Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Ζοομ εχουν ολα. Ναι' date=' zoom έχουν όλα... αλλά κάποια έχουν zoom μόνο σε still image και κάποια (τα καλύτερα φυσικά) zoom σε moving image...[/quote'] Το δικο μου που ειχα παρει απο Αγγλια περσυ 50 λιρες (70 ευρω περιπου) που ειναι μικροσκοπικο (λιγο μεγαλυτερο απο DVD drive για PC για να καταλαβεις) εχει ζοομ σε κινουμενη εικονα... Αλλα και να μην ειχε, αχρηστη μου ειναι αυτη η επιλογη, ποτε δεν την εχω χρησιμοποιησει... Οποτε δεν νομιζω οτι θα χρειαστει σε καποιον και να μην υπαρχει...
Palm Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Σημερα φερανε στον Αλιμο ...bluesky GN 5.1 C.... Νεα παραλαβη.. Με 59 ευρο Πριν λιγες μερες ειχα αγορασει 2 τεμαχια προς 65 ευρο εκαστον ..!!!!!!!! 6 ευρο χασουρα ανα τεμαχιον ..!!!!!! Τα νευρααααααα μου................... Ετυχως που ειναι αψογο το μηχανακι......
nektarios1973 Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 ego pantos protimo na paro to pio ftino SONY to opoio kostizi 100 euro kai kanei kai ayto ta panta, etsi gia na exo to kefali mou isixo, filage ta rouxa sou na exeis ta misa
damianpcb Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 o filos mou pire crown kanei konta sta 59e kai anikei sti sony nomizw apo macro
polaki Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Kala... Crown eixame ena forito (oxi discman, afta me to xerouli leo) me kati filous mou pou to pername stis diakopes! Den thimamai posi ora eprepe na paizei seri, alla meta apo kana 2oro-3oro uperthermenotan kai kokkalone Me philips pou eixa ena mexri perissi forito apo to 1990 (!!!) kai den eixe pathei tipota
Password Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 Ρε παιδια αυτο DMTECH 511 που εχει στο πλαισιο το εχει παρει κανεις να μας πει καμια αποψη? nai to exo parei ego kai einai papa para polu kalo, kai ftino.
gregdais Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Παιδια εγω με το που απολυθω απο τον στρατό θα το χτυπησω στανταρ γιατι εχω ακουσει πολυ καλα λογια απο δικους ανθρωπους που το εχουν αγορασει.Τα παντα παιζει χωρις κανενα προβλημα, ενας θειος μου το εχει 1 χρονο και ειναι λεει άπεχτο και τι πανε τα σκατοπαιδα και το πειραζουν, τι και αν βαζουν dvd/cd's οποιαδηποτε καταστασης παλι τιποτα αυτο.και στο κατω κατω και 2 χρονακια να το εχεις και σου χαλασει μετα δεν πιστευω να πει κανεις "τσαμπα τα φραγκα που εδωσα" γιατι η τιμη του ειναι αστεια και θα πεις χαλαλι!Ακομα για μας τους pcακιδες που τα πειραζουμε ολα,και να το χαλασουμε δεν θα μας κανει τοσο μεγαλη εντυπωση οσο θα μας εκανε αν χαλουσαμε ενα sony (αναλωγων δυνατοτητων) πχ που κοστιζει 2+ φορες παραπανω.
qspock Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Bluesky = Φθηνό Region free Progressive 5.1 channel output Optical Me takes teh cheap one Λοιπον: Το bluesky GN 5.1 C το πηρε ο ξαδελφος μου και ειναι πραγματικα πολυ καλο. Εχει ο,τι χρειαζεται ενα DVD player και ειναι φτηνο. Αυτο ομως που δε μπορω να βρω ειναι πως να ενεργοποιησω το secret menu του για να δω τις επιλογες για proressive, region free και, ενδεχομενως, macrovision free. Δε βρισκω και ουτε ενα site στο google!
sotris99 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 http://www.videohelp.com/dvdplayers.php?DVDname=bluesky&Search=Search&country=&orderby=Name Για δείτε εδώ!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.