kogos Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 LG = Κλειδωμένο Region2 To φθηνό μοντέλο που λες μόνο 2 εξόδους ήχου ΔΕΝ είναι progressive scan Bluesky = Φθηνό Region free Progressive 5.1 channel output Optical Me takes teh cheap one εγώ πάντως φίλε μου πήρα LG: region free (με firmware update που δεν έχω κάνει γιατί ή όλα τα δισκάκια μου είναι all regions ή είναι μόνο region2) progressive 5.1 channel dts passthrough optical s-vid και φυσικά να παίζει τα πάντα... Πόσο;;; 100 από ηλεκτρονική αθηνών (περιορισμένος αριθμός)... και μέχρι στιγμής παίζει μέχρι και δισκάκια με mp3 που δεν τα παίζει το pc γιατί είναι διαλυμμένα... Το πήρα από το κατάστημα Καματερού αφού πρώτα τους πήρα τηλ γιατί έχει εξαντληθεί σε αρκετά υποκαταστήματα... Από την άλλη, ένας φίλος με bluesky, παλιό μοντέλο βέβαια, δεν του φορτώνει το δισκάκι (γνήσια και αντιγραμένα) αν δεν πιέζει χειροκίνητα το tray... έψαξε για αντιπροσωπία αλλά άσε... μην σου πω τι βρήκε... Φυσικά μπορεί να του έτυχε, δεν λέω όχι... αλλά όσο να'ναι, η αντιπροσωπία θα πρέπει να παίζει κάποιο ρόλο στην επιλογή συσκευής... και στο θέμα αυτό μάλλον η sony είναι η καλύτερη. Από την άλλη, κατά την γνώμη μου, για να δεις διαφορά progressive και απλού πρέπει να έχεις ΤΗΝ τηλεόραση.... προσωπικά που έχω συγκρίνει σε μία sony τηλεόραση 2 sony dvd player (ένα progressive και ένα απλό) με το Matrix2, δεν είδα απολύτος καμμία διαφορά. Σημειώνω πως η τηλεόραση δεν ήταν και η κορυφαία της sony αλλά ήταν από της καλές (δεν θυμάμαι μοντέλο αλλά ενδεικτiκά έκανε 1200€ widescreen).
9-11 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Θα μπορούσε κάποιος να μου πει ποιο από τα BleSky ή LG υποστηρίζει DVD-Mp3 ? (Ειδικά αν διαβάζει και mp3s γραμμενα σε DVD±ReWritable)
karib Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 DVD-Mp3 ? Με ενδιαφέρει και μένα αν παίζει dvd mp3. Τα πιο πολλα dvd players λένε οτι παιζουν Mp3 αλλά οταν το ψαξεις παιζουν μονο απο Cd! Ερωτηση: Και ποιος πουλα ολη τη γκαμα των Bluesky? Το Carefour? 2η ερώτηση: καμια ιστοσελιδα με τα χαρακτηριστικα του Bluesky υπάρχει η πολλά ζητάω?
9-11 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Sorry, karib το σχόλιο σου δεν είναι κατανοητό (σε σχέση με το ότι συμπεριέλαβες το δικό μου ερώτημα...). Τι ακριβώς εννοείς;
kavaliotis Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 koita twra oti plhrwneis pairneis,safws to blue sky den exei thn idia poiothta kataskeyhs me ena allo gnwsths markas. Ναι αλλα μην ξεχνας οτι αν δεν προκειται να το συνδυασεις με εναν ακριβο εξοπλισμο (ενισχυτες, ακριβα ηχεια, τεραστια οθονη) τοτε ειναι τζαμπα λεφτα να παρεις κατι ακριβο. Αλλωστε για τους περισσοτερους το DVD Player το μονο που θα κανει ειναι να πατιεται το PLAY και μετα το STOP, αρα δεν σε πολυνοιαζουν ολα τα αλλα, ετσι?
tzoulis Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Πάντως έχω κι εγώ το προηγούμενο μοντέλο (55€ από champion) κανένα 8μηνο και είναι μια χαρά. Τα παίζει όλα +-R +-RW. Δεν έχω δοκιμάσει dvd-mp3 αλλά θα το δοκιμάσω.
karib Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δεν έχω δοκιμάσει dvd-mp3 αλλά θα το δοκιμάσω. Και πες μας και σε εμάς.
spybol Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 dvdmp3 paizei to bue sky 910 pou einai slim kai poly mikro.. 59 euro exei.
morpheous Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 egw pados paidia me ena LG pou exw 100 euro ekane to pira xwris katholou psaksimo eixe mia poly kalh rithmish..(den exe idea an eiani stadar se ola ta modela...an nai syxoreste me) boreis na kaneis zoom thn eikona poly...kai boreis na thn megalwseis mono pros ta panw ama thes xwris ta gramata na alaksoun thesh!!! ama dil h eikona einai poly mikrh megaloneis to ypsos kai eisai mia xara!!! xalaei ligo h analogia ypsous platous alla sinithizete!me volepse poly afth h epilogh
kogos Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Ζοομ εχουν ολα. Ναι, zoom έχουν όλα... αλλά κάποια έχουν zoom μόνο σε still image και κάποια (τα καλύτερα φυσικά) zoom σε moving image...
sinnaig Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 telika kseroume an exei service? exei kanenas empeiria? h egguisi tou pianei topo or den exei antikrisma? pantos se mia mikri ereuna ston net den brika tipota sxetiko me bluesky!
spiros Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 den kserw, emena pantws h egyhsh apo ena Blyesky Cd player, pianei topo kai poli malista. thn exw panw sto rafi kai kathete, afou to service eine stou diaolou th mana, kai egw den mporw na trexw :evil:
silentpower Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 prosopika kapote eixa pari ena forito cd player 30 e bluesky kai molis to zorisa ligo pige gia petama giati den diavaze to led ta cd.
iagouaros Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 san ilektronikos poy eimai ena exo na sas simvoulepso. to mono poy allazei sta dvd einai i texnologia. exo anoisei kai sony kai bluesky kai foroysan tis idies kefales. oso pio ftino toso pio kala. oti pithanotita exei ena xalasei ena sony tin idia exei kai to bluesky.pernaei kai diskoloys kairoys, min kanoyme spatales
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.