Προς το περιεχόμενο

BLUESKY..65 EYRO...dvd player..

Palm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μιλαμε για το ιδιο μοντελο ?? bluesky GN5.1C

αυτο εχει εξοδους ...S-VIDEO..και σε scart RGB και συνθετο video...

Δημοσ.
einai mapa....telios!!!

Alla 40parapano....kai pairnei LG!!

Pou einai eggiisi!!!

LG =

Κλειδωμένο Region2

To φθηνό μοντέλο που λες μόνο 2 εξόδους ήχου

ΔΕΝ είναι progressive scan

Bluesky =

Φθηνό

Region free

Progressive

5.1 channel output

Optical

Me takes teh cheap one ;)

Δημοσ.
einai mapa....telios!!!

Alla 40parapano....kai pairnei LG!!

Pou einai eggiisi!!!

Oταν δυσφημιζεις καποιο προιον, να αναφερεις και τον λογο για τον οποιο το κανεις αυτο αλλιως ακυρωνονται οσα λες. Το δοκιμασες εσυ και σου δημιουργησε προβληματα?

Δημοσ.

Μάγκες το έχω πάνω από χρόνο (το προηγούμενο μοντέλο) και είναι σκυλί, δεν καταλαβαίνει τίποτα, παίζει τα πάντα.Ας ξυπνήσουν μερικοί...Οι γνωστές μάρκες πλέον σπάνια προσφέρουν κάτι παραπάνω αφού το μόνο που πληρώνεις είναι την διαφήμιση που έχει πέσει...

Δημοσ.
Μάγκες το έχω πάνω από χρόνο (το προηγούμενο μοντέλο) και είναι σκυλί, δεν καταλαβαίνει τίποτα, παίζει τα πάντα.Ας ξυπνήσουν μερικοί...Οι γνωστές μάρκες πλέον σπάνια προσφέρουν κάτι παραπάνω αφού το μόνο που πληρώνεις είναι την διαφήμιση που έχει πέσει...

Κοιτα ουτε αυτη η αποψη ειναι για μενα γνωστη, οι γνωστες εταιριες προσφερουν ποιοτητα κατασκευης, καποιες σπανιες λειτουργιες για "ψαγμενους" και γενικα ειναι μονοδρομος για καποιους που θελουν να σκασουν πολλα λεφτα για να εχουν "near perfect" quality... Επισης μερικες αγνωστες για εμας εταιριες στο εξωτερικο ειναι κολοσσοι και υπαρχουν παντου και απλα προμοταρουν τα προιοντα τους στην χωρα μας σε χαμηλες τιμες για να γινουν γνωστες και ανταγωνιστικες με τον καιρο...

Δημοσ.

Είδα και στα Dia μια προσφορά γύρω στα 55-60 ευρώ δε θυμάμαι ακριβώς. Εγώ είχα πάρει πριν δύο χρόνια ένα tsincor με κουπόνια 20 χιλιάδες δρχ και είναι σκυλί. Γενικά απ'ότι έχω ακούσει δύσκολα βγάζει πρόβλημα ότι μάρκα και να είναι ένα dvd player

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...