Palm Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 bluesky GN 5.1 C εχει τα παντα ....παιζει τα παντα... ειναι region free... Carefur... αγορασα 2 σημερα...
papg Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 50€ .ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΞΙΜΟ 1 DVD ΨΗΝΕΙΣ ΚΑΦΕ.
dantouan Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Prin kana 2 mines file to idio dvd-player sto carefur ekane 50 euro kai tote eixa agorasei 3.....
Palm Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 μιλαμε για το ιδιο μοντελο ?? bluesky GN5.1C αυτο εχει εξοδους ...S-VIDEO..και σε scart RGB και συνθετο video...
dantouan Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Nai re file to idio modelo einai kai se emena den exei kanena provlhma kai to exo xek**liasei.....
Dyolf Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Όντως καλός player. Το πήρε ένας φίλος μου και είναι κορυφή. Δυστηχώς δεν παίζουν λεφτά
alfas Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 einai mapa....telios!!! Alla 40parapano....kai pairnei LG!! Pou einai eggiisi!!!
Narayan Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 einai mapa....telios!!!Alla 40parapano....kai pairnei LG!! Pou einai eggiisi!!! LG = Κλειδωμένο Region2 To φθηνό μοντέλο που λες μόνο 2 εξόδους ήχου ΔΕΝ είναι progressive scan Bluesky = Φθηνό Region free Progressive 5.1 channel output Optical Me takes teh cheap one
ΑΝΘΗ ΠΑΠΑ Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Mήπως είδατε και κανένα φτήνο video με ανάλογη τιμή στα carrefur;
kavaliotis Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 einai mapa....telios!!!Alla 40parapano....kai pairnei LG!! Pou einai eggiisi!!! Oταν δυσφημιζεις καποιο προιον, να αναφερεις και τον λογο για τον οποιο το κανεις αυτο αλλιως ακυρωνονται οσα λες. Το δοκιμασες εσυ και σου δημιουργησε προβληματα?
tdm900 Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Μάγκες το έχω πάνω από χρόνο (το προηγούμενο μοντέλο) και είναι σκυλί, δεν καταλαβαίνει τίποτα, παίζει τα πάντα.Ας ξυπνήσουν μερικοί...Οι γνωστές μάρκες πλέον σπάνια προσφέρουν κάτι παραπάνω αφού το μόνο που πληρώνεις είναι την διαφήμιση που έχει πέσει...
kavaliotis Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Μάγκες το έχω πάνω από χρόνο (το προηγούμενο μοντέλο) και είναι σκυλί, δεν καταλαβαίνει τίποτα, παίζει τα πάντα.Ας ξυπνήσουν μερικοί...Οι γνωστές μάρκες πλέον σπάνια προσφέρουν κάτι παραπάνω αφού το μόνο που πληρώνεις είναι την διαφήμιση που έχει πέσει... Κοιτα ουτε αυτη η αποψη ειναι για μενα γνωστη, οι γνωστες εταιριες προσφερουν ποιοτητα κατασκευης, καποιες σπανιες λειτουργιες για "ψαγμενους" και γενικα ειναι μονοδρομος για καποιους που θελουν να σκασουν πολλα λεφτα για να εχουν "near perfect" quality... Επισης μερικες αγνωστες για εμας εταιριες στο εξωτερικο ειναι κολοσσοι και υπαρχουν παντου και απλα προμοταρουν τα προιοντα τους στην χωρα μας σε χαμηλες τιμες για να γινουν γνωστες και ανταγωνιστικες με τον καιρο...
ata1983 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Είδα και στα Dia μια προσφορά γύρω στα 55-60 ευρώ δε θυμάμαι ακριβώς. Εγώ είχα πάρει πριν δύο χρόνια ένα tsincor με κουπόνια 20 χιλιάδες δρχ και είναι σκυλί. Γενικά απ'ότι έχω ακούσει δύσκολα βγάζει πρόβλημα ότι μάρκα και να είναι ένα dvd player
Daredevil Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 koita twra oti plhrwneis pairneis,safws to blue sky den exei thn idia poiothta kataskeyhs me ena allo gnwsths markas.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.