Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, vironas04 είπε

Δεν ισχύει πάντα αυτό με την ακρίβεια, αν μου επιτρέπεις, λόγω και του δωρεάν backwards compatibility. Προσωπικά έχω ψωνίσει αναβαθμισμένα παιχνίδια του 360 σε τιμές ξεφτίλας (MGS 2 & 3 HD με 10€, Dead Space 2 & 3  με 8€) ενώ με το EA ACCESS σου έρχεται ακόμα πιο φτηνά να παίξεις αναβαθμισμένα αυτά τα παιχνίδια. OK, βρήκα σε retail  το GEARS ULTIMATE EDITION  με 5,90€ και το TITANFALL 2  με 7€ αλλά είναι oi εξαίρεσεις αυτές. 

Με την ακριβεια μπορει να μην ισχυει παντα αυτο αλλα εσυ πως θα πουλησεις στο INSOMNIA το ετος 2040!!! το digital MGS 2 & 3 HD με 100ευρω?  ενω τα retail GEARS ULTIMATE EDITION και TITANFALL 2 με 200ευρω θα τα τσακοσουν οι συλλεκτες της εποχης εκεινης την ιδια ωρα.(λεω εγω τωρα μη το παιρνεις στα σοβαρα)

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, toxoths73 είπε

Με την ακριβεια μπορει να μην ισχυει παντα αυτο αλλα εσυ πως θα πουλησεις στο INSOMNIA το ετος 2040!!! το digital MGS 2 & 3 HD με 100ευρω?  ενω τα retail GEARS ULTIMATE EDITION και TITANFALL 2 με 200ευρω θα τα τσακοσουν οι συλλεκτες της εποχης εκεινης την ιδια ωρα.(λεω εγω τωρα μη το παιρνεις στα σοβαρα)

Σωστός φίλε, το ξέχασα!!

Δημοσ.

Σιγουρα θα κρατησει αλλα δυο χρονια το xbox x και στα παιχνιδια δε θα δουμε απιστευτη διαφορα ακομα με τα παλια consoles απλα το xbox s μπορει να ειναι θολα οπωs ειναι και τωρα (βλεπε tekken) .

Και γω θελω ps5 😀

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Yeroplatanos είπε

Άραγε το μικρό Xbox θα ναι πιο δυνατό από το ONE X?

Θα είναι πολύ πιο δυνατό ,το χβοχ serie s θα έχει 40 φορές πιο γρήγορο μέσο αποθήκευσης και πέντε φορές πιο ισχυρή cpu ;) Μόνο στην κάρτα γραφικών θα είναι πάνω κάτω ίδιοι σε επιδόσεις ,αλλά από την στιγμή που το one serie s προορίζεται για 1080p gaming δεν θα υπάρχει κανέναν θέμα 😀

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, xaerialtwistx είπε

Πας και αγοράζεις κονσόλα χωρίς disc drive για να γλυτώσεις 50 ευρώ, και τον κάθε τίτλο τον αγοράζεις σε digital 20 ευρώ ακριβότερα.

Προχωρημένο value for money για τους λίγους που προλάβανε.

Η απλά το θέλεις για συγκεκριμένα παιχνίδια και για το game pass και γλυτώνεις το 50ευρω.δε μπορώ να καταλάβω που κολάτε ορισμένοι.ολα σας βρωμανε.ας υπάρχουν επιλογές για ολους

Επεξ/σία από billeiros
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikos5800 είπε

Θα είναι πολύ πιο δυνατό ,το χβοχ serie s θα έχει 40 φορές πιο γρήγορο μέσο αποθήκευσης και πέντε φορές πιο ισχυρή cpu ;) Μόνο στην κάρτα γραφικών θα είναι πάνω κάτω ίδιοι σε επιδόσεις ,αλλά από την στιγμή που το one serie s προορίζεται για 1080p gaming δεν θα υπάρχει κανέναν θέμα 😀

Αν είναι πολύ πιο δυνατό δεν θα προορίζεται μόνο για 1080p αυτή η φήμη δεν ξέρω απο που κυκλοφόρησε αλλά θα είναι overkill,πιστεύω πως τουλάχιστον και σε 2μιση Κ (1440p) θα είναι πολύ καλό,εδώ ρε παιδιά το Χ και παίζει αρκετά παιχνίδια σε πραγματικό 4Κ (με κάποιες παραχωρήσεις στα settings).

Δημοσ.

H lite έκδοση Series S θα παίζει όλα τα παιχνίδια Series X ενώ το xbox X θα τρέπει μόνο τα παιχνίδια του One S?

Κάτι μπέρδεψαν με τα ονόματα εκεί στη Microsoft

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ELMastas είπε

Αν είναι πολύ πιο δυνατό δεν θα προορίζεται μόνο για 1080p αυτή η φήμη δεν ξέρω απο που κυκλοφόρησε αλλά θα είναι overkill,πιστεύω πως τουλάχιστον και σε 2μιση Κ (1440p) θα είναι πολύ καλό,εδώ ρε παιδιά το Χ και παίζει αρκετά παιχνίδια σε πραγματικό 4Κ (με κάποιες παραχωρήσεις στα settings).

Ναι αλλά σε 1440π Θα τα βρει σκουρα σε γραφικά νέας γενιάς 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...