toxoths73 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 11 ώρες πριν, vironas04 είπε Δεν ισχύει πάντα αυτό με την ακρίβεια, αν μου επιτρέπεις, λόγω και του δωρεάν backwards compatibility. Προσωπικά έχω ψωνίσει αναβαθμισμένα παιχνίδια του 360 σε τιμές ξεφτίλας (MGS 2 & 3 HD με 10€, Dead Space 2 & 3 με 8€) ενώ με το EA ACCESS σου έρχεται ακόμα πιο φτηνά να παίξεις αναβαθμισμένα αυτά τα παιχνίδια. OK, βρήκα σε retail το GEARS ULTIMATE EDITION με 5,90€ και το TITANFALL 2 με 7€ αλλά είναι oi εξαίρεσεις αυτές. Με την ακριβεια μπορει να μην ισχυει παντα αυτο αλλα εσυ πως θα πουλησεις στο INSOMNIA το ετος 2040!!! το digital MGS 2 & 3 HD με 100ευρω? ενω τα retail GEARS ULTIMATE EDITION και TITANFALL 2 με 200ευρω θα τα τσακοσουν οι συλλεκτες της εποχης εκεινης την ιδια ωρα.(λεω εγω τωρα μη το παιρνεις στα σοβαρα)
vironas04 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 8 λεπτά πριν, toxoths73 είπε Με την ακριβεια μπορει να μην ισχυει παντα αυτο αλλα εσυ πως θα πουλησεις στο INSOMNIA το ετος 2040!!! το digital MGS 2 & 3 HD με 100ευρω? ενω τα retail GEARS ULTIMATE EDITION και TITANFALL 2 με 200ευρω θα τα τσακοσουν οι συλλεκτες της εποχης εκεινης την ιδια ωρα.(λεω εγω τωρα μη το παιρνεις στα σοβαρα) Σωστός φίλε, το ξέχασα!!
Ashvill Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Σιγουρα θα κρατησει αλλα δυο χρονια το xbox x και στα παιχνιδια δε θα δουμε απιστευτη διαφορα ακομα με τα παλια consoles απλα το xbox s μπορει να ειναι θολα οπωs ειναι και τωρα (βλεπε tekken) . Και γω θελω ps5 😀
nikos5800 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 16 ώρες πριν, Yeroplatanos είπε Άραγε το μικρό Xbox θα ναι πιο δυνατό από το ONE X? Θα είναι πολύ πιο δυνατό ,το χβοχ serie s θα έχει 40 φορές πιο γρήγορο μέσο αποθήκευσης και πέντε φορές πιο ισχυρή cpu Μόνο στην κάρτα γραφικών θα είναι πάνω κάτω ίδιοι σε επιδόσεις ,αλλά από την στιγμή που το one serie s προορίζεται για 1080p gaming δεν θα υπάρχει κανέναν θέμα 😀 1
billeiros Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, xaerialtwistx είπε Πας και αγοράζεις κονσόλα χωρίς disc drive για να γλυτώσεις 50 ευρώ, και τον κάθε τίτλο τον αγοράζεις σε digital 20 ευρώ ακριβότερα. Προχωρημένο value for money για τους λίγους που προλάβανε. Η απλά το θέλεις για συγκεκριμένα παιχνίδια και για το game pass και γλυτώνεις το 50ευρω.δε μπορώ να καταλάβω που κολάτε ορισμένοι.ολα σας βρωμανε.ας υπάρχουν επιλογές για ολους Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2020 από billeiros 2
ELMastas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, nikos5800 είπε Θα είναι πολύ πιο δυνατό ,το χβοχ serie s θα έχει 40 φορές πιο γρήγορο μέσο αποθήκευσης και πέντε φορές πιο ισχυρή cpu Μόνο στην κάρτα γραφικών θα είναι πάνω κάτω ίδιοι σε επιδόσεις ,αλλά από την στιγμή που το one serie s προορίζεται για 1080p gaming δεν θα υπάρχει κανέναν θέμα 😀 Αν είναι πολύ πιο δυνατό δεν θα προορίζεται μόνο για 1080p αυτή η φήμη δεν ξέρω απο που κυκλοφόρησε αλλά θα είναι overkill,πιστεύω πως τουλάχιστον και σε 2μιση Κ (1440p) θα είναι πολύ καλό,εδώ ρε παιδιά το Χ και παίζει αρκετά παιχνίδια σε πραγματικό 4Κ (με κάποιες παραχωρήσεις στα settings).
k_dinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 H lite έκδοση Series S θα παίζει όλα τα παιχνίδια Series X ενώ το xbox X θα τρέπει μόνο τα παιχνίδια του One S? Κάτι μπέρδεψαν με τα ονόματα εκεί στη Microsoft
nikos5800 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, ELMastas είπε Αν είναι πολύ πιο δυνατό δεν θα προορίζεται μόνο για 1080p αυτή η φήμη δεν ξέρω απο που κυκλοφόρησε αλλά θα είναι overkill,πιστεύω πως τουλάχιστον και σε 2μιση Κ (1440p) θα είναι πολύ καλό,εδώ ρε παιδιά το Χ και παίζει αρκετά παιχνίδια σε πραγματικό 4Κ (με κάποιες παραχωρήσεις στα settings). Ναι αλλά σε 1440π Θα τα βρει σκουρα σε γραφικά νέας γενιάς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα