Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για αγορά laptop

xrdoc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

oxi paidia. Basika meta apo ayto pou epatha, forhto DEN ksanaagorazw an den ton akousw na doulevei prwta! (kai malista na ton akousw na doulebei sthn mpriza!) xairomai pou glitwsa esas, alla lypamai pou den glytwsa kai egw :evil: :evil:

gia na katalabete poso mou thn exwi dwsei h katastash, psaxnw na dw mhpws yparxei tropos na kanw UNDERclock ton P4 3.06 se 2.8 h ke parakatw, gia na mh doulevei toso poly o anemistiras. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Spiro , δεν υπάρχει τρόπος να το παλέψεις λίγο με την εγγύηση , αν υπάρχει κάποιο παραθυράκι ? Ή σε τελική να αλλάξεις ανεμιστηράκι ? Είναι κρίμα να έχεις δώσει τόσα λεφτά και να το σκέφτεσαι κάθε φορά που είναι να ανοίξεις τον φορητό...

Δημοσ.

παντώς ρε συ spiros, σε ορισμένες (σπάνιες) περιπτώσεις η ψύχτρα κάνει σαν τρένο εξαιτίας προβλήματος. Δεν ξέρω τι ακριβώς να σου πω δηλαδή, αλλά μου φαίνεται παρανοϊκό να κυκλοφορεί ένα προϊόν τόσο θορυβώδες!!

Πάντως για μένα η λέξη P4 έχει διαγραφεί ήδη από τη λίστα με τους υποψήφιους φορητούς.. προς Centrino με βλέπω με χίλια, ρίχνοντας παράλληλα μια μικρή ματιά στους Athlon 64.. μικρή όμως! (κάτι μου λέει πως και αυτοί δεν πάνε πίσω από θερμοκρασίες).

Να κάνω και ένα σχόλιο.. είναι δύσκολο στα μαγαζιά να ακούσεις το φορητό.. αφενός υπάρχει ο θόρυβος του καταστήματος και αφ'ετέρου άντε να βρεις φορητό με εγκατεστημένη καμιά βαριά εφαρμογή ώστε να ζορίσεις τον επεξεργαστή. Πάντως επαφή με το φορητό πρέπει να έχουμε όλοι πριν την αγορά.. στο Πλαίσιο Πειραιά που πήγα εγώ για παράδειγμα, ο Ferrari ξεχώρισε από το μοναδικό γεγονός ότι ήταν ο μόνος υπολογιστής που ήταν αισθητά ζεστός ενώ το μόνο που έκανε είναι να δείχνει το screensaver!!

Όσο μπορείτε να δοκιμάζετε πριν την αγορά guys..

Δημοσ.

paidia opws exw pei (apla to exw pei sto mplampla) to forhto to phra se prosfora htan h ayto me 1000 eyrw me FPA!!! pisteyw oti oloi tha to pernate.

Entaksi isws ta lew iperbolika apo ta neyra moy, alla kanei sigoura parapanw thoribo apo to desktop mou!

oxi den ofeilete se problimatiko Fan, afou o hxos den einai san metalo h plastiko pou tribete, alla logw ths megalis rohs aera... (kati san anemistiri @ 5000rpm.)

PS. Den xreiazete baria efarmogh gia na arxisi na kanei san treno. Kanei etsi kai otan grafeis se word, h otan blepeis ena Divx....

Δημοσ.

me 1000euro ennoeitai re spiro!! Den sou leei kaneis oti den ekanes kalh epilogh, eksallou an eksaireseis to 8orubo o forhtos se epidoseis prepei na einai polu dunatos. Ti na pw ki egw pou olo to psaxnw, to psaxnw, to psaxnw, kai telika 8a katallhksw na dinw 2000Euro gia enan centrino 1.5GHz pou me to zori 8a mporei na sta8ei aksioprepws dipla ston (kata 1000 euro f8hnotero) p4 sou... :(

Δημοσ.

Στο site του πλαισίου , έλεγε ότι ο aspire 1501lmi έχει athlon xp 3000+ επεξεργαστή , ενώ στο φυλλάδιο Απριλίου το ίδιο μοντέλο εμφανίζεται να έχει επεξεργαστή athlon 64 3000+ !!?? Υποθέτω ότι το λάθος είναι στο site..Eίναι κάποια σημεία που κάνουν τη διαφορά και δημιουργούν παρερμηνείες και κατ ΄ επέκταση παρεξηγήσεις και προβληματισμό στους υποψήφιους πελάτες. Άλλωστε μεγάλη αδυναμία πολλών ανθρώπων είναι να κρίνουν το σύνολο από την λεπτομέρεια..Θα δεχτώ ότι μάλλον κάπου έβαλε το χέρι του ο δαίμων του τυπογραφείου

Δημοσ.

Δεν ξερω αν το ανεφερες πριν, αλλα για τι το θες το λαπτοπ? Αν το θες για ιντερνετ, dvd κτλ τοτε ειναι κριμα να παρεις ενα μηχανημα με γρηγορη CPU και μικρη φορητοτητα-διαρκεια μπαταριας κτλ... Αν το θες για να αντικαταστησεις το desktop PC σου, τοτε ναι παρε ενα τετοιο δυνατο μηχανημα αλλα να ξερεις οτι θα κουβαλας καποια κιλα!

Δημοσ.

Ρε παιδια εχω τον 1703. 3 μηνες τωρα.

Κανενα προβλημα.

Πότε σταμάτησε η παραγωγη?

Και για ποια προβληματα μιλανε οι πωλητες του Πλαισίου?

Καλα θα τρελαθουμε εντελώς?

Δημοσ.

Μολις είδα το νέο διαφημιστικο φυλλάδιο του OneWay, τεύχος Μαιου.

Πουλα κανονικά τον 1703 esm.

Οποτε μαλλον κοτσάνες λένε στο Πλαίσιο.

Δημοσ.

karib, μην το λες...

κοίτα, δεν ξέρω να σου πω συγκεκριμένα για τον 1703esm, θα σου πω όμως για τους Acer Aspire 2001/2003: οι συγκεκριμένοι φορητοί έχουν σταματήσει να παράγονται. Δεν ξέρω πόσοι το γνωρίζουν αυτό - σίγουρα, όμως, στο πλαίσιο οι πωλητές δεν το γνωρίζουν! Όταν τους ρώτησα "αυτός ο φορητός είναι εκτός παραγωγής πλέον... πότε θα έρθει στην Ελλάδα ο 2012?" μου είπαν "εκτός παραγωγής? Κάτι παραπάνω από μήνα το πουλάμε! Ποιος 2012, δεν γνωρίζουμε τίποτα!". (Σημείωση.. η σειρά 2000 είναι διαθέσιμη διεθνώς από το Νοέμβριο 2003 νομίζω!! :shock: )

Επομένως: δεν αποκλείεται καθόλου μα καθόλου ο 1703 να έχει σταματήσει να παράγεται. Όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά γιατί μάλλον έτσι λειτουργούν οι εταιρίες. Σίγουρα έτσι φαίνεται να λειτουργεί η Acer, που βαφτίζει μια σειρά "discontinued" μετά από 7 μήνες κυκλοφορίας..

Έχε υπ' όψιν σου ότι σε ένα φίλο (δεν θυμάμαι όνομα) είπαν στην Cosmodata ότι ο toshiba M30-221 σταμάτησε επίσης να παράγεται. Την ίδια στιγμή όμως το one-way εξακολουθεί να τον πουλά. Γιατί; Πιθανότατα γιατί έχει ακόμη stock ;)

Δημοσ.

Spiro , υπάρχουν κάτι μικρές βάσεις με ανεμιστηράκια ,για φορητά ,που μειώνουν πολύ την θερμοκρασία...

Το μόνο κακό τους είναι ότι κάνουν θόρυβο, αλλά εσύ ούτε που θα το καταλάβεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...