leftys Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Αντικατεστησα ενα ρουτερ asus που ειχα σε γραμμη φορθνετ με το speedport entry 2i Mεχρι στιγμης ολα καλα, σεταρα τη συνδεση και παιζει το wifi, μπορειτε να καταλαβετε απο τα παρακατω screenshot αν τα νουμερα που βγαζει ειναι καλυτερα με το ρουτερ της cosmote? γιατι μου φαινονται καλυτερα αλλα δεν ειμαι ειδικος... εχει κανεις αλλος σε φορθνετ κανει κατι ιδιαιτερο σε ρυθμισεις για καλυτερη αποδοση? Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2020 από leftys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Τι 57 days uptime μωρέ; 🤣 Κάνε κανα reboot να στρώσει το καημένο. Γιατί άλλαξες το asus μ αυτό; Είχες κάποιο θέμα συγκεκριμένο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 On 17/07/2020 at 17:20, leftys said: Αντικατεστησα ενα ρουτερ asus που ειχα σε γραμμη φορθνετ με το speedport entry 2i Mεχρι στιγμης ολα καλα, σεταρα τη συνδεση και παιζει το wifi, μπορειτε να καταλαβετε απο τα παρακατω screenshot αν τα νουμερα που βγαζει ειναι καλυτερα με το ρουτερ της cosmote? γιατι μου φαινονται καλυτερα αλλα δεν ειμαι ειδικος... εχει κανεις αλλος σε φορθνετ κανει κατι ιδιαιτερο σε ρυθμισεις για καλυτερη αποδοση? το speedport κλειδωσε με πολυ χαμηλο margin οποτε καντο ξανα restart και ξαναδες. θεωρητικα και τα δυο πρεπει να κλειδωσουν με 6 margin σε forthnet και μετα κσνεις συγκριση. On 22/07/2020 at 11:40, HateMe said: Τι 57 days uptime μωρέ; 🤣 Κάνε κανα reboot να στρώσει το καημένο. Γιατί άλλαξες το asus μ αυτό; Είχες κάποιο θέμα συγκεκριμένο; που το παραξενο το 57 μερες uptime? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα