Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα θα παρω αμαξι γιατι δεν μου φτανουν τα λεφτα για πατινι.

1 ώρα πριν, dikasths είπε

Xiaomi Miercedes scooter, με δερμάτινα καθίσματα και αερόσακους 

Θα εχει και full clima :lol:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, gripoulas1983 είπε

Ασφαλεια να κανουνε που πεταγεται ο καθε χαζος στον δρομο...Θα σκοτωσουμε κανεναν και θα τον πληρωνουμε και απο πανω...

Ο δρόμος δεν σας ανήκει οφείλετε να προσέχετε και τους οδηγούς με πατίνι και τους πεζούς

Επεξ/σία από gamer73
  • Like 3
  • Sad 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, gripoulas1983 είπε

Ασφαλεια να κανουνε που πεταγεται ο καθε χαζος στον δρομο...Θα σκοτωσουμε κανεναν και θα τον πληρωνουμε και απο πανω...

Κατα τη γνώμη μου ασφάλεια θέλει και στο ποδήλατο και για εμάς και για τα αυτοκινητα.μοτο και τους πεζούς.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, GreenPixel είπε

Γιατί τέτοια κατάντια η mercedes ?

Έλα μου ντε, να αγοράζεις mercedes και να παίρνεις renault.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, GreenPixel είπε

Γιατί τέτοια κατάντια η mercedes ?

γιατί θέλει χορηγούς για την F1  και η Κινέζοι άνοιγμα προς την Ευρώπη με όποιο κόστος 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, d4mage είπε

Έλα μου ντε, να αγοράζεις mercedes και να παίρνεις renault.

Καλά μη λέμε ότι θέλουμε. Αυτό έγινε σε μικρους κινητήρες και γιατι σιγά μην ασχοληθεί μία εταιρία με το να φτιάξει νέο κινητήρα γιατί στην Ελλάδα θέλουν να φορολογήσουν τα πολλά κυβικά. Για μια αγορά 10.000.000 με πωλήσεις 300 το χρόνο. Δεν έχει νόημα. Και εγώ στη θέση τους το ίδιο θα έκανα. Αν θες  Μερσέντες θα πάρεις ακριβό μοντέλο με κινητήρα πολλών κυβικών να καταλάβεις τι σημάνει αμάξι. Τα άλλα είναι για τον ανταγωνισμό και την εικόνα. Παίρνουν Σμαρτ και νομίζουν έχουν Μερσέντες. Παίρνουν a class και το βαφτίζουν s . Σα να πάρεις redmi note 9 και να το συγκρίνεις με το mi 10. Xiaomi και τα δύο (σχεδόν) άλλα καμία σχέση το ένα με το άλλο.. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, gripoulas1983 είπε

χαζος βασικα ειναι οποιος για να παει μεχρι το περιπτερο παιρνει αυτοκινητο και βαζει και 5 κιλα aircondition, κι ετσι εχουν γεμισει οι δρομοι με τουτου λες και ζουμε σε καμια χωρα με υπερπλυθισμο σα το Χονκ Κονκ 

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
23 hours ago, nosstrom said:

Πως γίνετε σε κλίση δρόμου  20% να κινηθεί άνετα με 300watt μοτέρ ; 
εκτος αν το πικ είναι 500++watt

και λόγο του ότι λέει Mercedes να το περιμένουμε κανένα 800ρι €

Με την καμμία 20 μοίρες. Το απλό που λέει για 14, και το έχω εδώ και 2 χρόνια, ούτε 10 μοίρες δεν ανεβαίνει όταν είναι μάλιστα και φουλ φορτισμένο. Είμαι 73 κιλά.

Δημοσ.
Στις 17/7/2020 στις 7:12 ΜΜ, Hiroshima79 είπε

Όπως έκανε με το σμαρτ 450 με την Swatch και όλα χτυπούσαν κινητήρα.

Που στα 200.000 χλμ.

Μη λέτε ότι να ναι .

Πρόβλημα είχε η αρχική παρτίδα με το μοτέρ στα 600cc Τα οποία ήταν στην αγορά για δυο χρόνια το πολύ 

Τα 700 αρια δούλευαν και δουλεύουν ακόμα και σήμερα 20 χρόνια μετά σαν σκυλιά .

Είχα κάποτε 700 450 και δεν μου έκανε κιχ  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...