Προς το περιεχόμενο

[Gaming Headset] Turtle Beach Atlas Three - Public & Μ.Makrt - 29.98€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δημοσ.

Εντυπώσεις; Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα; Στο skroutz βρήκα μόνο μία αξιολόγηση...

Από τα παρακάτω reviews πάντως που βρήκα, λέω να προσπεράσω.

Προσοχή στο ότι παρόλο που είναι wired πρέπει να είναι φορτισμένα για να λειτουργήσουν!!!

• Like 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, katsikoula είπε

Προσοχή στο ότι παρόλο που είναι wired πρέπει να είναι φορτισμένα για να λειτουργήσουν!!!

Τι σου φαίνεται περίεργο!!! Διάβασε τα χαρακτηριστικά τους και θα καταλάβεις...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsiv είπε

Τι σου φαίνεται περίεργο!!! Διάβασε τα χαρακτηριστικά τους και θα καταλάβεις...

Έχοντας διαβάσει τα χαρακτηριστικά δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο. Απλά το έκρινα σκόπιμο να το αναφέρω μήπως κάποιος δεν το πρόσεχε. Για πολλούς όπως διάβασα στα σχόλια του Amazon αυτό είναι dealbreaker. Επίσης, πολλοί δεν ήξεραν ότι αν η μπαταρία είναι άδεια τα ακουστικά δεν δουλεύουν καθόλου! Δεν ξέρω αν αυτό αναγραφόταν στα χαρακτηριστικά... Γενικά, θέλει προσοχή.

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, katsikoula said:

Έχοντας διαβάσει τα χαρακτηριστικά δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο. Απλά το έκρινα σκόπιμο να το αναφέρω μήπως κάποιος δεν το πρόσεχε. Για πολλούς όπως διάβασα στα σχόλια του Amazon αυτό είναι dealbreaker. Επίσης, πολλοί δεν ήξεραν ότι αν η μπαταρία είναι άδεια τα ακουστικά δεν δουλεύουν καθόλου! Δεν ξέρω αν αυτό αναγραφόταν στα χαρακτηριστικά... Γενικά, θέλει προσοχή.

Συμφωνω ότι είναι καλο που αναφερθηκε.

Καποιος θα μπορουσε να μην ειχε προσεξει το ότι πρόκειται για "amplified" headset.

Στην αρχικη τους τιμη δεν θα τους εριχνα 2η ματια, αλλα στα 30 ευρω είναι μια καλη vfm επιλογή. 

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...