Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όπως πάει είναι θέμα χρόνου να κλειδωθεί το θέμα.

Τα πράγματα είναι απλά. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να φύγουν χθες από το σπίτι σου.

Ο προβληματικός άνθρωπος φαίνεται από την αρχή, Σου δημιουργούσαν προβλήματα από την αρχή, σου φάγανε 2 νοίκια και τώρα σου καθυστερούν την πληρωμή.

Μην ασχολείσαι καθόλου μαζί τους, Ούτε καλημέρα.

Πας σε δικηγόρο και ζητάς και τα 2 νοίκια που τους χάρισες. Όπως είπε κι ένας πριν, άσε τους να αποδείξουν ότι πληρώσανε.

Είναι κλασική περίπτωση μπαταχτσήδων όπως οι περισσότεροι γύρω μας που ενω έχουν, ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ να πληρώσουν.

Ενοικιαστές θα βρεις για το σπίτι σου, Τόσοι και τόσοι ψάχνουν σπίτια.

Κατευθείαν σε δικηγόρο και το κυριότερο να μην αφήσει να αυξηθεί το χρέος......

• Like 1
  • Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Μη μου πεις ότι τα τρως στα στριπτιτζάδικα!

Χαχαχαχα με καταλαβες :P! Περα απο την πλακα προφανως μακαρι να ηταν τοσα τα εξοδα της μικρης (και του καθε παιδιου) που να τα καλυπτε αυτο το επιδομα. Δυστυχως ομως...

5 λεπτά πριν, Kapou Kapote είπε

Όχι αλλά αν το παιδί σου πέφτει κάτω απο λιποθυμία και δεν του δίνεις ούτε ένα ποτήρι γάλα και πας και φτιάχνεις την πειραγμένη bmw σου είναι ανήθικο, πολύ απλά!

Ηθικά μιλάμε. Ο νόμος αλλάζει οποιαδήποτε στιγμή. Μπορεί το επόμενο εξάμηνο να μεριμνήσουν για τέτοια προβλήματα και να ζητάνε λογαριασμό του ιδιοκτήτη να τα βάζουν κατ'ευθείαν στον ίδιο. 

Ηθικα εχεις απολυτο δικιο. ΗΘΙΚΑ ομως.

Και παλι συλλυπητηρια

• Like 2
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, korakios είπε

Δεν κάνει , ρώτα λογιστή 

Αυτό λέω, άρα τον ήπιες...επειδή μερικοί λένε περί πραγματικότητας λες και ζουν σε άλλη χώρα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Το ότι τρώνε το επίδομα δεν νομίζω ότι σε αφορά.

ΝΑΙ, δεν τον αφορά.

Στο 1' προγράμμα ενοικίου, τα χρήματα έμπαιναν στον ιδιοκτήτη, αλλά μετά τον άλλαξαν οι άλλοι, για καλύτερα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Anthony3091 είπε

Αυτό λέω, άρα τον ήπιες...επειδή μερικοί λένε περί πραγματικότητας λες και ζουν σε άλλη χώρα. 

Εννοεί δεν κάνει διακανονισμό ούτε εξοφλεί το χρέος του άλλου.

Στη δική μου πραγματικότητα δεν έχω φορτωθεί χρέος άλλου από λογαριασμό σε ΔΕΗ

(δεν μας είπες σε ποια χώρα ζεις)

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Kapou Kapote είπε

Ηθικά μιλάμε. Ο νόμος αλλάζει οποιαδήποτε στιγμή. Μπορεί το επόμενο εξάμηνο να μεριμνήσουν για τέτοια προβλήματα και να ζητάνε λογαριασμό του ιδιοκτήτη να τα βάζουν κατ'ευθείαν στον ίδιο. 

Εξακολουθείς να χάνεις την ουσία... Δεν πρέπει να σε ενδιαφέρει ΑΝ παίρνουν το επίδομα αλλά να πληρώνουν το ενοίκιο που φυσικά είναι υποχρέωσή τους... Κάποιος που έχει σκοπό να σε "φεσώσει",  θα το κάνει είτε παίρνει επίδομα είτε όχι... Επίσης, επειδή θέτεις θέμα ηθικής, να ξέρεις ότι υπάρχουν αρκετοί ιδιοκτήτες που αυξάνουν το ενοίκιο με τη δικαιολογία του επιδόματος..Δηλαδή αν πάει κάποιος άλλος να το ενοικιάσει τι θα του λένε; Αν παίρνεις επίδομα 350euro ενώ αν δεν παίρνεις επίδομα 300euro; Οπότε μην μπλέκουμε τα πράγματα..το επίδομα -για όσο διαρκεί- αφορά τους ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ και όχι τους ιδιοκτήτες... Πηγαίνοντας όσο το δυνατόν γρηγορότερα σε έναν δικηγόρο, θα κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε το "φέσι" να είναι όσο γίνεται μικρότερο..

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, DrLo είπε

Όχι το κράτος τα δίνει για αυτό.

Είναι γιατί νομίζεις ότι το επίδομα ενοικίου έχει δωθεί για να πληρώνονται νοίκια ενώ στην ουσία έχει δοθεί για να εξαγοραστεί η ψήφος τους.  

Το νοίκι ήταν απλά η πρόφαση.

Ποτέ δεν ένοιαξε το κράτος αν θα πληρώνει τον ιδιοκτήτη ο άλλος, από τη στγιμή που η δική τους συναλλαγη "λεφτά-ψήφος" διεκπεραιώνεται εσύ να πας να πνιγείς.

Δεν ξέρω τι ηλικία έχεις.

Όταν ξεκίνησε το πρόγραμμα ενοικίου τα χρήματα έμπαιναν σε λογαριασμό του ιδιοκτήτη. Μετά ήρθαν οι άλλοι και το άλλαξαν, για καλύτερα, φαντάζομαι.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Δεν ξέρω τι ηλικία έχεις.

Όταν ξεκίνησε το πρόγραμμα ενοικίου τα χρήματα έμπαιναν σε λογαριασμό του ιδιοκτήτη. Μετά ήρθαν οι άλλοι και το άλλαξαν, για καλύτερα, φαντάζομαι.

>40

Το άλλαξαν γιατί αυτό εξυπηρετεί  καλύτερα τον αντικειμενικό σκοπό του προγράμματος.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, DrLo είπε

>40

Το άλλαξαν γιατί αυτό εξυπηρετεί  καλύτερα τον αντικειμενικό σκοπό του προγράμματος.

Που είναι ποιος ?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Gataros είπε

Πήγαινε φίλε και δώσε 50 ευρώ σε ένα δικηγόρο που ειδικεύεται στο αστικό δίκαιο, να πάρεις μια άποψη της προκοπής για το τί μπορείς να κάνεις.

Δες πρώτα αν το συμβόλαιο τους έχει λήξει, αν ναι, τότε δώσε τους 3 μήνες να φύγουν από το σπίτι και μετά έξωση με δικαστικό επιμελητή κλπ.

Αυτό που για το οτιδήποτε χρειάζεσαι δικηγόρο είναι συντεχνιακή κατάκτηση των δικηγόρων;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Που είναι ποιος ?

Όπως είπαμε και παραπάνω για την εξαγορά των ψήφων αυτών που το λαμβάνουν. Τα ίδια θα λέμε ;

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Anthony3091 είπε

Αυτό :

24 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Εννοεί δεν κάνει διακανονισμό ούτε εξοφλεί το χρέος του άλλου.

Στη δική μου πραγματικότητα δεν έχω φορτωθεί χρέος άλλου από λογαριασμό σε ΔΕΗ

(δεν μας είπες σε ποια χώρα ζεις)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, DrLo είπε

Όπως είπαμε και παραπάνω για την εξαγορά των ψήφων αυτών που το λαμβάνουν. Τα ίδια θα λέμε ;

Σου έγραψα ότι στην αρχή του προγράμματος, δεν ήταν έτσι.

Κάποιοι το ΑΛΛΑΞΑΝΕ στην πορεία.

Το γνωρίζεις η όχι ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Σου έγραψα ότι στην αρχή του προγράμματος, δεν ήταν έτσι.

Κάποιοι το ΑΛΛΑΞΑΝΕ στην πορεία.

Το γνωρίζεις η όχι ?

91c248a2-25e3-4016-bcf6-fcb24e2bc46a_scr

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DrLo είπε

91c248a2-25e3-4016-bcf6-fcb24e2bc46a_scr

Δυστυχώς, δεν σε πιάνω.

Εγώ, εστιάζω στο αν το επίδομα ενοικίου έπρεπε να μπαίνει όπως παλαιότερα στο λογαριασμό του ιδιοκτήτη η όχι.

Εσύ, αν κατάλαβα καλά, θεωρείς ότι το επίδομα ενοικίου και ΟΛΑ τα υπόλοιπα (Α21, κοτ ρεύματος, πολυτέκνων), τα δίνουν μόνο και μόνο για ψήφους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...