Green Dragon Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 38 λεπτά πριν, thanasisxask είπε Θέλω να μου πεις με ποιο σκεπτικό έβαλες αυτή την τιμή. @thanasisxask αν απευθύνεσαι σε μένα για τα 800 ευρώ που έβαλα την αγγελία. Την έβαλα επειδή κάποιοι φαναρτζήδες μου είπαν ότι αν το δώσω μέσα από αγγελία 500 ευρώ να είμαι ευχαριστημένος. Αλλά η αγορά έδειξε ότι αυτή η τιμή είναι πολύ χαμηλή και η αγγελία κατέβηκε.
SabotazNic Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 @Green Dragon Απο περιεργεια και μονο, πως ηταν ο δρομος και γλυστρησε το αμαξι και βρηκε σε πεζοδρομιο ωστε να αναποδογυρισει? Ειμαι νεος οδηγος σχετικα, με cordoba '96 και δεν μου εχει γλυστρησει ποτε το αμαξι (εχω κανει γυρω στα 6-7κ+ χιλιομετρα σχεδον, περα απο επαρχεια, και σε εθνικη/αθηνα και εγνατια/θεσσαλονικη. Επειδη ειχαμε παλια λαστιχα βροχης (9 χρονων) που ναι μεν ειχαν τακουνι, αλλα ειχαν ξεραθει, μερικες φορες ισως να καταλαβαινα οτι "φευγει". Τωρα που εβαλα φρεσκα, ειναι μαι χαρα. Τα λαστιχα ηταν παλια? Μου κανει επισης εντυπωση το οτι λογικα βρηκε στο εμποδιο η μπροστινη αριστερη μερια, αλλα η δεξια πλαινη εχει ζημιες. Εκανε και πληρη αναστροφη πριν καταληξει να μεινει με την οροφη κατω? 1 λεπτό πριν, Dark_Nightfall είπε λολ. κανενας δεν σταματησε να δει αν ειναι καλα, κανενα αυτοκινητο δεν σταματαει να περασει η αλλη την διαβαση 1
Green Dragon Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, SabotazNic είπε @Green Dragon Απο περιεργεια και μονο, πως ηταν ο δρομος και γλυστρησε το αμαξι και βρηκε σε πεζοδρομιο ωστε να αναποδογυρισει? Τα λαστιχα ηταν παλια? Μου κανει επισης εντυπωση το οτι λογικα βρηκε στο εμποδιο η μπροστινη αριστερη μερια, αλλα η δεξια πλαινη εχει ζημιες. Εκανε και πληρη αναστροφη πριν καταληξει να μεινει με την οροφη κατω; Η ίδια λέει ότι ο δρόμος είχε νερά (?) και πως όταν πήγε να πατήσει φρένο, αισθάνθηκε ότι έχασε τα φρένα και το τιμόνι. Τα λάστιχα ήταν τον 04/2019 και δεν είχαν πάνω από 10.000km. Όχι δεν έκανε πλήρη περιστροφή. Το αυτοκίνητο χτύπησε με τον αριστερό μπροστινό τροχό, σηκώθηκε η αριστερή πλευρά, έσκασε με τη δεξιά πλευρά στο έδαφος και κατέληξε με τον ουρανό κάτω. Είναι εντυπωσιακό που δεν σταμάτησε κανένας στο βίντεο. Αντίθετα εδώ σταμάτησαν αρκετοί και έτρεξαν. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2020 από Green Dragon 3
RTW4ever Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, Salvation81 είπε Καθε αλλο, οταν εσυ υποστηριζεις πως Δεν ετρεχε τοτε λογικο ειναι να μπορεσεις να κανεις κατι τετοιο σε μικρη ταχυτητα. Το οτι μπορει να ντελαπαρει αμαξι και με 50χλ/ω ναι μπορει, αρκει να σκαρφαλωσει πχ ενας τροχος πανω σε κατι (διαχωριστικο, αλλο αυτοκινητο). Μονο του ομως ενα αυτοκινητο δεν ντελαπαρει με 50χλ/ω και δεν νομιζω να ντελαπαρει και με 100χλ/ω (ειδικα ενα αμαξι σαν το Fiesta). Εγω πηγαινα μια εποχη με 150 σε βρεγμενο οδοστρωμα με την μαουνα του πατερα μου (κοντα 5 μετρα αμαξι απο ακρυ σε ακρη και 2 τονους βαρος) και ενω μου εφυγε το αυτοκινητο και τσακισε στα δεξια Δεν ντελαπαρε και ετσι καταφερα να το επαναφερω. Βαρυ αμαξι ναι αλλα σχετικα ψηλο και οχι σπορ (βαλε και την βροχη στην εξισωση). Και το δικο μου που ειναι διθεσιο καμπριο μου εχει φυγει με 120-130 οταν ενας με εκοψε χωρις να βαλει φλας (εγω τερμα αριστερα) και επρεπε να κοψω το τιμονι (φρεναρισμα δεν θα προλαβαινα) τερμα δεξια για να μην πετυχω τον αλλο στην μεσαια λωριδα (μαντεψε, παλι δεν ντελαπαρε το αυτοκινητο). Δεν ξερω βεβαια πως παει το πραγμα, ισως οποιος ανοιγει μια ιστοσελιδα για αυτοκινητα γινεται Σουμαχερ στην Ελλαδα και ξερει τα παντα Στη φυσική σκίζαμε στο σχολείο, έτσι; Άριστα 20 και με τόνο; Όσο πιο ΒΑΡΥ είναι ένα αυτοκίνητο, τόσο καλύτερη ενεργητική ασφάλεια προσφέρει; Τόσο πιο πολύ "κρατάει" στο δρόμο; 3
Salvation81 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, RTW4ever είπε Στη φυσική σκίζαμε στο σχολείο, έτσι; Άριστα 20 και με τόνο; Όσο πιο ΒΑΡΥ είναι ένα αυτοκίνητο, τόσο καλύτερη ενεργητική ασφάλεια προσφέρει; Τόσο πιο πολύ "κρατάει" στο δρόμο; Καποιοι σκιζαμε, για αλλους δεν ξερω. Εκτος αν με το βαρυ θεωρεις πως βγαζεις απεξω τα 150 χιλιομετρα την ωρα (που ειναι μεγαλη ταχυτητα), το οτι το αυτοκινητο Δεν ειναι χαμηλο καθως και την βροχη. Παρεπιπτοντως το καμπριο μου ειναι κοντα στα 1400 κιλα, και οχι 2 τονους, οποτε παλι το παμε αλλου. Αλλα ειπα και πριν, δεν υπαρχει λογος να μας κανουν παρατηρηση, οποτε ας το αφησουμε εδω το off topic (εξαλλου ο ΤΣ εβγαλε ακρη οποτε καποιος ας κλειδωσει το θεμα). Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2020 από Salvation81 1
Green Dragon Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, Green Dragon είπε Με πόσα πήγαινε δεν ξέρω και ούτε την πιστεύω όταν μου λέει ότι δεν έτρεχε. Το σίγουρο είναι ότι έπεσε με τον μπροστινό αριστερό τροχό στη διαχωριστική νησίδα, έσπασε το λάστιχο και τούμπαρε. Την ταχύτητα που πήγαινε αμφιβάλλω αν την μάθω ποτέ..... ίσως πολύ αργότερα. Εκτός και αν έχει κολλήσει το κοντέρ, που δεν κοίταξα.
RTW4ever Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Καποιοι σκιζαμε, για αλλους δεν ξερω. Εκτος αν με το βαρυ θεωρεις πως βγαζεις απεξω τα 150 χιλιομετρα την ωρα (που ειναι μεγαλη ταχυτητα), το οτι το αυτοκινητο Δεν ειναι χαμηλο καθως και την βροχη. Παρεπιπτοντως το καμπριο μου ειναι κοντα στα 1400 κιλα, και οχι 2 τονους, οποτε παλι το παμε αλλου. Αλλα ειπα και πριν, δεν υπαρχει λογος να μας κανουν παρατηρηση, οποτε ας το αφησουμε εδω το off topic (εξαλλου ο ΤΣ εβγαλε ακρη οποτε καποιος ας κλειδωσει το θεμα). Δεν απαντάς... Χρειαζόμαστε ΒΑΡΥ αυτοκίνητο για να κρατάει στο δρόμο ή ΕΛΑΦΡΥ; Αν δεν ξέρεις, να μην κάνεις προτάσεις να αγοράσει ο άλλος ΒΑΡΥ αυτοκίνητο, διότι γίνεσαι επικίνδυνος. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2020 από RTW4ever 2 1
Green Dragon Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Ρε εσείς @Salvation81 και @RTW4ever σταματήστε την αντιπαράθεση. Αν είναι να καταλήξουμε κάπου, προτείνω: ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ και ΠΑΘΗΤΙΚΉ ΑΣΦΆΛΕΙΑ, Νο Ένα κριτήριο αγοράς αυτοκινήτου.
Salvation81 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, RTW4ever είπε Δεν απαντάς... Χρειαζόμαστε ΒΑΡΥ αυτοκίνητο για να κρατάει στο δρόμο ή ΕΛΑΦΡΥ; Αν δεν ξέρεις, να μην κάνεις προτάσεις να αγοράσει ο άλλος ΒΑΡΥ αυτοκίνητο, διότι γίνεσαι επικίνδυνος. Βαρυ = ποιο ασφαλες, οποιον και αν ρωτησεις (εννοειται αναφερομαι σε αυτοκινητα ιδιας γεννιας πανω κατω). Φρεναρει πιο δυσκολα το βαρυ ναι αλλα τοσο σε θεμα ασφαλειας (αν πχ τρακαρεις αλλο αυτοκινητο) οσο και σε θεμα προσφυσης ναι ειναι καλυτερα. Αν εσυ εχεις μαθει αλλη φυσικη να μου πεις που την εμαθες. 8 λεπτά πριν, Green Dragon είπε Ρε εσείς @Salvation81 και @RTW4ever σταματήστε την αντιπαράθεση. Αν είναι να καταλήξουμε κάπου, προτείνω: ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ και ΠΑΘΗΤΙΚΉ ΑΣΦΆΛΕΙΑ, Νο Ένα κριτήριο αγοράς αυτοκινήτου. Δεν υπαρχει καμια αντιπαραθεση, τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2020 από Salvation81
_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Ελπίζω μετά και τις τελευταίες αντεγκλήσεις, περί ταχύτητας, να συνειδητοποιήσατε, πόσο μάταιο και ανώφελο είναι, να πιπιλίζετε την καραμέλα της «Υπερβολικής Ταχύτητας».
Salvation81 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Dark_Nightfall είπε Ξεκαθαρα ανεβαινει η αριστερη ροδα πανω στο αλλο αυτοκινητο, γιαυτο και ντελαπαρει. Γκαντεμια στο φουλ πραγματικα, αυτα δεν γινονται και να θελεις. 37 λεπτά πριν, _BASSstarlet_ είπε Ελπίζω μετά και τις τελευταίες αντεγκλήσεις, περί ταχύτητας, να συνειδητοποιήσατε, πόσο μάταιο και ανώφελο είναι, να πιπιλίζετε την καραμέλα της «Υπερβολικής Ταχύτητας». Η κοπελα οδηγουσε, Φρεναρε, χανει τον ελεγχο (κραταμε το οτι φρεναρε γιατι προφανως πηγε να κοκαλωσει το αυτοκινητο και γιαυτο εχασε τον ελεγχο), το αμαξι φευγει, σκαει στο πεζοδρομιο (λογο του φρεναρισματος εχει ηδη χασει ενα κομματι ταχυτητας), αναποδογυριζει και σερνεται με την οροφη πλεον κατω. Επειδη και εγω εχω σκασει στην ακρη της λεωφορου Κηφισσου με αρκετη ταχυτητα (γυρω στα 50-60χλ/ω με Opel Astra H) το μονο που επαθα ηταν να σκασει το λαστιχο μου και να πρεπει να κατεβω να το αλλαξω μεσα στο καλοκαιρι και κατω απο ηλιο (37 βαθμους λιοπυρι). Αυτα εν ολιγοις δεν γινονται με τετοιες ταχυτητες (τωρα το βιντεακι που καβαλαει το ενα αυτοκινητο το αλλο ειναι παντελως ασχετο). Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2020 από Salvation81
Klausx Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 7 ώρες πριν, Green Dragon είπε Ήρθαν σήμερα και είδαν το αμάξι δύο φαναρτζήδες, που μου σύστησαν ο φίλος @bill999r και ένας δικός μου γνωστός. Μεγάλα συνεργεία με καλύμπρες, βαφεία και ότι πιο σύγχρονο. Ο κ. Νάστος και ο κ. Αρβανίτης. Και οι δύο ήταν κατηγορηματικοί. Το αμάξι δεν φτιάχνεται. Έχει πολύ μεγάλο κόστος και δεν μπορεί να γίνει όπως ήταν. Έτσι έχω συνολικά τρεις έγκυρες εκτιμήσεις αρνητικές. Οπότε το θέμα επισκευή κλείνει εδώ. Τώρα προσανατολίζομαι στην πώληση σαν τρακαρισμένο και ότι μπορέσω να πάρω. Πάντως λίγα. Θα σας ανεβάσω μερικές φωτογραφίες για να δείτε τι ακριβώς έγινε και από τι γλύτωσε η κόρη μου. Πάντως να πω ότι η παθητική ασφάλεια του Ford Fiesta λειτούργησε άψογα. Οι ζώνες ασφαλείας, οι αερόσακοι και η ακαμψία της καμπίνας, έκαναν το θαύμα τους. Η κοπέλα σε τουμπαρισμένο αυτοκίνητο, που σύρθηκε στην άσφαλτο 10 μέτρα,έλυσε τη ζώνη της, άνοιξε την πόρτα του οδηγού και βγήκε έξω με μια γρατζουνιά στον αγκώνα της. Ο Θεός μας λυπήθηκε. Κρίμα ήταν σε καλή κατάσταση και φαίνεται ότι κάποιος το πρόσεχε για 09 μοντέλο.Όλα φτιάχνονται απλά δεν αξίζει, θέλει αρκετά ανταλλακτικά και σίγουρα δεν θα είναι όπως πριν. 130-140 χιλιάδες χλμ είχε περίπου; Ίσως να ήταν απλά μια κακοτεχνία του δρόμου, αρκετοί εμπειρογνώμονες έχουν απαντήσει ήδη
sakks80 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 7 ώρες πριν, Green Dragon είπε Οκ ... έχεις δίκιο. Ωστόσο δεν έχεις να συνεισφέρεις κάτι θετικό σε μία συζήτηση, που άνοιξα για να ζητήσω τη γνώμη ανθρώπων που γνωρίζουν και έχουν διάθεση. Πάρε δρόμο λοιπόν τοξικό ανθρωπάκι. Είναι αλήθεια ότι την είχα βοηθήσει οικονομικά να το πάρει. Δεν έχω σκοπό να το ξανακάνω. Το γεγονός είναι πολύ σοβαρό και μου έδειξε πράγματα, για την οδηγική της συμπεριφορά. Δεν θέλω να γίνω συμμέτοχος σε κάτι ανάλογο στο μέλλον. Σε ευχαριστώ. Διαφωνώ φίλε ότι δεν πρέπει να την βοηθήσεις να πάρει άλλο αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο είναι εργαλείο δουλειάς και όχι μόνο. Επειδή έτυχε και είχε ένα ατύχημα μια φορά δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα παρατήσει και να μην ξαναοδηγησει. Ούτε η πρώτη Ούτε η τελευταία είναι. Και όπως είπες και εσύ οδηγάει χρόνια και πρώτη φορά είχε ατύχημα. Αν είναι όσοι τρακερνουν μα μην ξαναπαιρνουν αμάξι το 50% δεν θα είχε αμάξι τώρα. Ίσα ίσα που τώρα που την έπαθε πιστεύω θα είναι 100 φορές πιο προσεκτική στην οδήγηση της. 3
petaw-se-oneiro Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 5 ώρες πριν, Green Dragon είπε Εν τω μεταξύ σας έχω νέα. Αφού οι φαναρτζήδες μου είπαν να το βάλω αγγελία σαν τρακαρισμένο και να είμαι ευχαριστημένος αν πάρω 500 ευρώ, έφτιαξα μια αγγελία με φωτογραφίες από όλες τις γωνιές και τις όψεις και έβαλα τιμή 800 ευρώ. Μέσα σε μισή ώρα μέτρησα 12 τηλεφωνήματα. Με παρακαλούσαν να δώσω ένα λογαριασμό για να μου καταθέσουν 100 η 200 ευρώ και να το κλείσουμε. Με τόσο χαμηλή τιμή λογικό μου ακούγεται. Το πιο πιθανό είναι να χάσει κάποιος ενα ίδιο αυτοκίνητο με αυτό της κόρης σου. Στο "χαμένο" αυτοκίνητο να χτυπηθουν μόνοι τους οι κωδικοί και οι πινακίδες απο το αυτοκίνητο της κόρης σου και το "χαμένο" αυτοκίνητο να κυκλοφορεί κανονικά στους δρόμους απο άλλο πλέον αφεντικό το οποίο πιθανόν να το αγοράσει εν αγνοία του. Μακάρι βέβαια να μην ισχύει αυτό και απλά να το θέλει κάποιος για τον κινητήρα του ή να έχει χτυπήσει το δικό του απο πίσω και να θέλει κομμάτια απο αυτό. Δυστυχώς όμως κάπως έτσι παίζονται τα πράματα όχι μόνο στην Ελλάδα προφανώς. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα