NickTG Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, Green Dragon said: Ο Θεός μας λυπήθηκε. Εννοείται. Έννοιες όπως παθητική ασφάλεια, ταχύτητα και γωνία σύγκρουσης, καμία σημασία δεν έχουν. Εν τω μεταξύ γιατί δεν σας λυπήθηκε λίγο νωρίτερα ώστε να μη γίνει καν το ατύχημα? Σχετικά με το αυτοκίνητο από τη στιγμή που έχει στραβώσει η κολόνα δεν χρειαζόταν να το ψάξεις καν. Εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει η ασφάλεια σε ενδεχόμενη επόμενη σύγκρουση. Η καλιμπρα σε καινούριο αμάξι μόνο ως αστείο ακούγεται. 22 hours ago, Green Dragon said: Δεν δεχόταν καμμία συζήτηση και την απειλούσε ότι θα πάρει το αμάξι και θα φύγει. Τον αφήνεις να φύγει και κάνεις καταγγελία για κλοπή. Άλλωστε δεν είχε καμία επικοινωνία μαζί σου. Ένας άγνωστος είναι που ήρθε και έκλεψε το αμάξι. On 17/07/2020 at 16:11, mechpanos said: Σε όλα μετά το '09 νομίζω εντός Ε.Ε., το ESP είχε γίνει υποχρεωτικό, Το 2014 έγινε υποχρεωτικό το ESP. ABS έχει σίγουρα. 4 hours ago, Green Dragon said: Πάντως λίγα. Για ένα RAV4 του 2004 πριν 4 χρονια με αντίστοιχη ζημιά αλλά πολλά χιλιόμετρα, 300000+, πήραμε ένα 1000αρικο. Μεταφορά του αυτοκινήτου και διαδικασία για τα χαρτιά έγινε από αυτόν που το πήρε οπότε δεν ασχοληθήκαμε ούτε με αυτά. 1 hour ago, Salvation81 said: καλο θα ηταν να ειναι κατι ΒΑΡΥ και ΑΡΓΟ. Για να ντελαπαρει το αυτοκινητο και να γινει οπως εγινε η κοπελα προφανως και ετρεχε πολυ Με πόσα πήγαινε δηλαδή περίπου? Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2020 από NickTG 1
Green Dragon Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, NickTG είπε Εννοείται. Έννοιες όπως παθητική ασφάλεια, ταχύτητα και γωνία σύγκρουσης, καμία σημασία δεν έχουν. Εν τω μεταξύ γιατί δεν σας λυπήθηκε λίγο νωρίτερα ώστε να μη γίνει καν το ατύχημα? Το έχω γράψει φίλε και πιο πάνω. Ότι σώθηκε χάρη στην παθητική ασφάλεια του αυτοκινήτου. Λειτούργησαν η ζώνη ασφαλείας, οι αερόσακοι και η ακαμψία της καμπίνας. Αφού μετά το ντεραπάρισμα φαντάσου ότι άνοιξε την πόρτα και βγήκε. Ούτε καν η πόρτα δεν είχε φρακάρει. Ο Θεός και ο Άγιος που αναφέρθηκε έχει να κάνει με τη συναισθηματική πλευρά και την ανακούφιση του γονιού. Πώς να το κάνω πιο καθαρό;;; Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2020 από Green Dragon 6
Salvation81 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 14 λεπτά πριν, NickTG είπε Εννοείται. Έννοιες όπως παθητική ασφάλεια, ταχύτητα και γωνία σύγκρουσης, καμία σημασία δεν έχουν. Εν τω μεταξύ γιατί δεν σας λυπήθηκε λίγο νωρίτερα ώστε να μη γίνει καν το ατύχημα? Σχετικά με το αυτοκίνητο από τη στιγμή που έχει στραβώσει η κολόνα δεν χρειαζόταν να το ψάξεις καν. Εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει η ασφάλεια σε ενδεχόμενη επόμενη σύγκρουση. Η καλιμπρα σε καινούριο αμάξι μόνο ως αστείο ακούγεται. Τον αφήνεις να φύγει και κάνεις καταγγελία για κλοπή. Άλλωστε δεν είχε καμία επικοινωνία μαζί σου. Ένας άγνωστος είναι που ήρθε και έκλεψε το αμάξι. Το 2014 έγινε υποχρεωτικό το ESP. ABS έχει σίγουρα. Για ένα RAV4 του 2004 πριν 4 χρονια με αντίστοιχη ζημιά αλλά πολλά χιλιόμετρα, 300000+, πήραμε ένα 1000αρικο. Μεταφορά του αυτοκινήτου και διαδικασία για τα χαρτιά έγινε από αυτόν που το πήρε οπότε δεν ασχοληθήκαμε ούτε με αυτά. Με πόσα πήγαινε δηλαδή περίπου? Η κρυσταλλινη μου μπαλα ειναι χαλασμενη τωρα, ισως να μας πεις εσυ με ποσα πρεπει να πηγαινει ενα αυτοκινητο για να ντελαπαρει στην μεση του δρομου και να συρθει αρκετα μετρα (το ποσα μετρα ισως το ξερει ο ΤΣ για να κανεις τους υπολογισμους σου καλυτερα). 1
NickTG Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Just now, Salvation81 said: Η κρυσταλλινη μου μπαλα ειναι χαλασμενη τωρα, ισως να μας πεις εσυ με ποσα πρεπει να πηγαινει ενα αυτοκινητο για να ντελαπαρει στην μεση του δρομου και να συρθει αρκετα μετρα (το ποσα μετρα ισως το ξερει ο ΤΣ για να κανεις τους υπολογισμους σου καλυτερα). Δεν ήμουν εγώ αυτός που έκανε αναφορά σε ταχύτητα. Ίσως λοιπόν αφού σου έχει χαλάσει η σφαίρα και δεν έχεις και τα στοιχεία που χρειάζεται και δεν γνωρίζεις ακριβώς για τις συνθήκες θα έπρεπε να αποφεύγεις και τις μαντεψιες αυτές.
Salvation81 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, NickTG είπε Δεν ήμουν εγώ αυτός που έκανε αναφορά σε ταχύτητα. Ίσως λοιπόν αφού σου έχει χαλάσει η σφαίρα και δεν έχεις και τα στοιχεία που χρειάζεται και δεν γνωρίζεις ακριβώς για τις συνθήκες θα έπρεπε να αποφεύγεις και τις μαντεψιες αυτές. Αφενος δεν χρειαζομαι την αδεια σου για το τι θα λεω (μαλλον εχεις μπερδευτει καπου) και αφετερου αν εσυ μπορεις να ντελαπαρεις αυτοκινητο μεσα στην μεση ενος δρομου με 50χλ/ω πχ (και ενα αυτοκινητακι σαν το Fiesta, κοντο και με χαμηλο κεντρο βαρους) θα ηθελα να μας κανεις ενα demonstration. Αν παλι οχι αστο μην πιεζεσαι. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2020 από Salvation81
NickTG Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 1 minute ago, Salvation81 said: Αφενος δεν χρειαζομαι την αδεια σου για το τι θα λεω (μαλλον εχεις μπερδευτει καπου) και αφετερου αν εσυ μπορεις να ντελαπαρεις αυτοκινητο μεσα στην μεση ενος δρομου με 50χλ/ω πχ (και ενα αυτοκινητακι σαν το Fiesta, κοντο και με χαμηλο κεντρο βαρους) θα ηθελα να μας κανεις ενα demonstration. Αν παλι οχι αστο μην πιεζεσαι. Προφανώς μπορείς να γράφεις ότι θες. Αντίστοιχα θα πρέπει να περιμένεις και ερωτήσεις που σου ζητούν να υποστηρίξεις αυτά που γράφεις και δεν βασίζονται πουθενά. Δηλαδή το έτρεχε πολύ είναι τα 50+ χιλιόμετρα? Τι βαρύ αμάξι προτείνεις που να μην τα φτάνει αυτά? Αν πάντως μου πληρώσεις ένα αν θες σου κάνω επίδειξη.
Salvation81 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, NickTG είπε Προφανώς μπορείς να γράφεις ότι θες. Αντίστοιχα θα πρέπει να περιμένεις και ερωτήσεις που σου ζητούν να υποστηρίξεις αυτά που γράφεις και δεν βασίζονται πουθενά. Δηλαδή το έτρεχε πολύ είναι τα 50+ χιλιόμετρα? Τι βαρύ αμάξι προτείνεις που να μην τα φτάνει αυτά? Αν πάντως μου πληρώσεις ένα αν θες σου κάνω επίδειξη. Καθε αλλο, οταν εσυ υποστηριζεις πως Δεν ετρεχε τοτε λογικο ειναι να μπορεσεις να κανεις κατι τετοιο σε μικρη ταχυτητα. Το οτι μπορει να ντελαπαρει αμαξι και με 50χλ/ω ναι μπορει, αρκει να σκαρφαλωσει πχ ενας τροχος πανω σε κατι (διαχωριστικο, αλλο αυτοκινητο). Μονο του ομως ενα αυτοκινητο δεν ντελαπαρει με 50χλ/ω και δεν νομιζω να ντελαπαρει και με 100χλ/ω (ειδικα ενα αμαξι σαν το Fiesta). Εγω πηγαινα μια εποχη με 150 σε βρεγμενο οδοστρωμα με την μαουνα του πατερα μου (κοντα 5 μετρα αμαξι απο ακρυ σε ακρη και 2 τονους βαρος) και ενω μου εφυγε το αυτοκινητο και τσακισε στα δεξια Δεν ντελαπαρε και ετσι καταφερα να το επαναφερω. Βαρυ αμαξι ναι αλλα σχετικα ψηλο και οχι σπορ (βαλε και την βροχη στην εξισωση). Και το δικο μου που ειναι διθεσιο καμπριο μου εχει φυγει με 120-130 οταν ενας με εκοψε χωρις να βαλει φλας (εγω τερμα αριστερα) και επρεπε να κοψω το τιμονι (φρεναρισμα δεν θα προλαβαινα) τερμα δεξια για να μην πετυχω τον αλλο στην μεσαια λωριδα (μαντεψε, παλι δεν ντελαπαρε το αυτοκινητο). Δεν ξερω βεβαια πως παει το πραγμα, ισως οποιος ανοιγει μια ιστοσελιδα για αυτοκινητα γινεται Σουμαχερ στην Ελλαδα και ξερει τα παντα
Green Dragon Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 27 λεπτά πριν, NickTG είπε Για ένα RAV4 του 2004 πριν 4 χρονια με αντίστοιχη ζημιά αλλά πολλά χιλιόμετρα, 300000+, πήραμε ένα 1000αρικο. Μεταφορά του αυτοκινήτου και διαδικασία για τα χαρτιά έγινε από αυτόν που το πήρε οπότε δεν ασχοληθήκαμε ούτε με αυτά. Με πόσα πήγαινε δηλαδή περίπου? Ας προσπεράσουμε λίγο τις αντιπαραθέσεις, αφού όλους μας ενδιαφέρει η σωστή οδηγική συμπεριφορά και η ασφάλεια μας. Αυτό είναι κοινό σε όλους μας. Εν τω μεταξύ σας έχω νέα. Αφού οι φαναρτζήδες μου είπαν να το βάλω αγγελία σαν τρακαρισμένο και να είμαι ευχαριστημένος αν πάρω 500 ευρώ, έφτιαξα μια αγγελία με φωτογραφίες από όλες τις γωνιές και τις όψεις και έβαλα τιμή 800 ευρώ. Μέσα σε μισή ώρα μέτρησα 12 τηλεφωνήματα. Με παρακαλούσαν να δώσω ένα λογαριασμό για να μου καταθέσουν 100 η 200 ευρώ και να το κλείσουμε. Με πόσα πήγαινε δεν ξέρω και ούτε την πιστεύω όταν μου λέει ότι δεν έτρεχε. Το σίγουρο είναι ότι έπεσε με τον μπροστινό αριστερό τροχό στη διαχωριστική νησίδα, έσπασε το λάστιχο και τούμπαρε. 1
NickTG Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 3 minutes ago, Salvation81 said: Καθε αλλο, οταν εσυ υποστηριζεις πως Δεν ετρεχε τοτε λογικο ειναι να μπορεσεις να κανεις κατι τετοιο σε μικρη ταχυτητα. Το οτι μπορει να ντελαπαρει αμαξι και με 50χλ/ω ναι μπορει, αρκει να σκαρφαλωσει πχ ενας τροχος πανω σε κατι (διαχωριστικο, αλλο αυτοκινητο). Μονο του ομως ενα αυτοκινητο δεν ντελαπαρει με 50χλ/ω και δεν νομιζω να ντελαπαρει και με 100χλ/ω (ειδικα ενα αμαξι σαν το Fiesta). Εγω πηγαινα μια εποχη με 150 σε βρεγμενο οδοστρωμα με την μαουνα του πατερα μου (κοντα 5 μετρα αμαξι απο ακρυ σε ακρη και 2 τονους βαρος) και ενω μου εφυγε το αυτοκινητο και τσακισε στα δεξια Δεν ντελαπαρε και ετσι καταφερα να το επαναφερω. Βαρυ αμαξι ναι αλλα σχετικα ψηλο και οχι σπορ (βαλε και την βροχη στην εξισωση). Και το δικο μου που ειναι διθεσιο καμπριο μου εχει φυγει με 120-130 οταν ενας με εκοψε χωρις να βαλει φλας (εγω τερμα αριστερα) και επρεπε να κοψω το τιμονι (φρεναρισμα δεν θα προλαβαινα) τερμα δεξια για να μην πετυχω τον αλλο στην μεσαια λωριδα (μαντεψε, παλι δεν ντελαπαρε το αυτοκινητο). Δεν ξερω βεβαια πως παει το πραγμα, ισως οποιος ανοιγει μια ιστοσελιδα για αυτοκινητα γινεται Σουμαχερ στην Ελλαδα και ξερει τα παντα Έγραψα πουθενά αν έτρεχε ή όχι? Πάμε άλλη μια γιατί κάπου μπερδεύεσαι. Εσύ έγραψες πως έτρεχε πολύ και εγώ απλά ρώτησα με ποσα πήγαινε. Αν έχω κάνει κάπου αναφορά για την ταχύτητά της κάνε μου μια παράθεση να το δω γιατί δεν βλέπω κάτι εγώ. Τελικά η μεγάλη ταχύτητα είναι τα 50+? Όπως έχει γράφει ήδη στο πρώτο μήνυμα το αυτοκίνητο βρήκε σε κρασπεδο και μετά γύρισε τούμπα. Αφού λοιπόν δεν τουμπαρες εσύ προφανώς και δεν γίνεται. Πες το από την αρχή να μην ψαχνόμαστε χωρίς λόγο. Ποιος άνοιξε ιστοσελίδα και τι σχέση έχει ακριβώς με την κουβέντα? Δεν ξέρω βέβαια εκεί στην χώρα σας πως πάει ο αποπροσανατολισμος της συζήτησης οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω. 9 minutes ago, Green Dragon said: και έβαλα τιμή 800 ευρώ. Για μένα λίγα το έβαλες. Θα ξεκινούσα από τα 1500€. Βέβαια αφού το έβαλες ήδη και βρήκες και αγοραστές ίσως αξίζει να το δώσεις να τελειώνεις. 2
Salvation81 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, NickTG είπε Έγραψα πουθενά αν έτρεχε ή όχι? Πάμε άλλη μια γιατί κάπου μπερδεύεσαι. Εσύ έγραψες πως έτρεχε πολύ και εγώ απλά ρώτησα με ποσα πήγαινε. Αν έχω κάνει κάπου αναφορά για την ταχύτητά της κάνε μου μια παράθεση να το δω γιατί δεν βλέπω κάτι εγώ. Τελικά η μεγάλη ταχύτητα είναι τα 50+? Όπως έχει γράφει ήδη στο πρώτο μήνυμα το αυτοκίνητο βρήκε σε κρασπεδο και μετά γύρισε τούμπα. Αφού λοιπόν δεν τουμπαρες εσύ προφανώς και δεν γίνεται. Πες το από την αρχή να μην ψαχνόμαστε χωρίς λόγο. Ποιος άνοιξε ιστοσελίδα και τι σχέση έχει ακριβώς με την κουβέντα? Δεν ξέρω βέβαια εκεί στην χώρα σας πως πάει ο αποπροσανατολισμος της συζήτησης οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω. Οταν αμφισβητεις αυτο που γραφει καποιος εμεσως πλυν σαφως λες πως δεν ισχυει οποτε οταν εγω λεω ετρεχε, εσυ λες δεν ετρεχε. Απλη Ελληνικη ειναι, αν με πιανεις. Εσυ δηλαδη θα πηγαινες με 50-60-70 (γιατι πανω απο 100 θεωρω πως τρεχει καποιος ειδικα οταν χτυπαει πανω σε κρασπεδο) και θα ανεβαινε η ροδα σου στο κρασπεδο και το αμαξι θα γυρνουσε τουμπα και θα σερνοταν στον δρομο; Βγαινει και το νεο James Bond συντομα οποτε βγαζει νοημα. Οπως ειπα ομως ο ΤΣ ξερει καλυτερα αν ετρεχε η οχι η κοπελα.
Green Dragon Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 14 λεπτά πριν, Green Dragon είπε Με πόσα πήγαινε δεν ξέρω και ούτε την πιστεύω όταν μου λέει ότι δεν έτρεχε. Το σίγουρο είναι ότι έπεσε με τον μπροστινό αριστερό τροχό στη διαχωριστική νησίδα, έσπασε το λάστιχο και τούμπαρε. Την ταχύτητα που πήγαινε αμφιβάλλω αν την μάθω ποτέ..... ίσως πολύ αργότερα. Εκτός και αν έχει κολλήσει το κοντέρ, που δεν κοίταξα.
thanasisxask Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, Green Dragon είπε Την ταχύτητα που πήγαινε αμφιβάλλω αν την μάθω ποτέ..... ίσως πολύ αργότερα. Εκτός και αν έχει κολλήσει το κοντέρ, που δεν κοίταξα. Θέλω να μου πεις με ποιο σκεπτικό έβαλες αυτή την τιμή.
NickTG Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 6 minutes ago, Salvation81 said: Οταν αμφισβητεις αυτο που γραφει καποιος εμεσως πλυν σαφως λες πως δεν ισχυει οποτε οταν εγω λεω ετρεχε, εσυ λες δεν ετρεχε. Απλη Ελληνικη ειναι, αν με πιανεις. Εσυ δηλαδη θα πηγαινες με 50-60-70 (γιατι πανω απο 100 θεωρω πως τρεχει καποιος ειδικα οταν χτυπαει πανω σε κρασπεδο) και θα ανεβαινε η ροδα σου στο κρασπεδο και το αμαξι θα γυρνουσε τουμπα και θα σερνοταν στον δρομο; Βγαινει και το νεο James Bond συντομα οποτε βγαζει νοημα. Οπως ειπα ομως ο ΤΣ ξερει καλυτερα αν ετρεχε η οχι η κοπελα. Που ακριβώς αμφισβητώ έστω θα μου κάνεις παράθεση? Έγραψες πως έτρεχε πολύ, ρώτησα με ποσα πήγαινε και είπα πως δεν χρειάζονται μαντεψιες χωρίς στοιχεία και από εκείνη τη στιγμή σε έχει πιάσει ένα περίεργο ζόρισμα. Ναι, μια χαρά μπορεί να γυρίσει το αμάξι και να συρθεί με ταχύτητα πρόσκρουσης τα 60 και 70. Τελικά πόσο αργό αμάξι να πάρει για μετά? Μέχρι πόσα να πηγαίνει?
Salvation81 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, NickTG είπε Που ακριβώς αμφισβητώ έστω θα μου κάνεις παράθεση? Έγραψες πως έτρεχε πολύ, ρώτησα με ποσα πήγαινε και είπα πως δεν χρειάζονται μαντεψιες χωρίς στοιχεία και από εκείνη τη στιγμή σε έχει πιάσει ένα περίεργο ζόρισμα. Ναι, μια χαρά μπορεί να γυρίσει το αμάξι και να συρθεί με ταχύτητα πρόσκρουσης τα 60 και 70. Τελικά πόσο αργό αμάξι να πάρει για μετά? Μέχρι πόσα να πηγαίνει? Θελω να πιστευω οτι δεν εισαι χαζος, αν παλι εισαι δεν εχουμε κατι αλλο να πουμε (δεν εχω καμια ορεξη να μου πουν οτι σπαμαρω παλι).
NickTG Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 1 minute ago, Salvation81 said: Θελω να πιστευω οτι δεν εισαι χαζος, αν παλι εισαι δεν εχουμε κατι αλλο να πουμε (δεν εχω καμια ορεξη να μου πουν οτι σπαμαρω παλι). Καλή επιλογή η προσβολή όταν δεν έχεις τι να απαντήσεις. Ότι ακριβώς περίμενα είναι η αλήθεια. Δεν είχα μεγαλύτερες προσδοκίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα