Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Green Dragon είπε

Εμένα είναι η δουλειά μου αυτή και θα βγάλω χρήματ

Είμαστε και γείτονες φίλε μου....

Αν ο συγκεκριμενος φαναρτζης βρίσκεται στην νέα Ιωνία και η επωνυμία του έχει 2 ονόματα ( 2 συνεργάτες) μου είπε ακριβώς τα ίδια όταν απευθύνθηκα για προσφορά και ήταν ο πιο ακριβος με διαφορα ναπο τους άλλους.

Οι γυρω περιοχές είναι γεμάτες φανοποιους οπότε για μένα αφιέρωσε ένα πρωινό για προσφορές.

Στην έρευνα μου η ακριβότερη προσφορά ήταν στη νέα Ιωνία και από τη συμπεριφορά του φαινόταν ότι δεν ήθελε να ασχοληθεί.

Οι πιο οικονομικές προσφορές που βρήκα ήταν αυτές. Και οι 2 ήταν ευγενεστατοι. Τελικά το επισκεύασα στην επαρχία, στον τόπο καταγωγής μου, μιας και με κάλυπτε η οδική για μεταφορά και η τιμή που πέτυχα ήταν ακόμη πιο χαμηλή αλλά αρκετά κοντινή στις 2 προσφορές που σου προτείνω.

https://www.google.com/search?q=φαβοποιος&oq=φαβοποιος&aqs=chrome..69i57j0l3.5534j0j7&client=ms-unknown&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#aq=φανοποιία&istate=lrl:xpd&rltbs=lrf:!1m4!1u3!2m2!3m1!1e1!1m4!1u2!2m2!2m1!1e1!2m1!1e2!2m1!1e3!3sIAE,lf:1,lf_ui:2&trex=m_t:lcl_akp,rc_f:rln,rc_ludocids:17339976166650592741

https://www.google.com/search?q=φαβοποιος&oq=φαβοποιος&aqs=chrome..69i57j0l3.5534j0j7&client=ms-unknown&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#aq=φανοποιία&istate=lrl:xpd&lkt=LocalPoiReviews&rltbs=lrf:!1m4!1u3!2m2!3m1!1e1!1m4!1u2!2m2!2m1!1e1!2m1!1e2!2m1!1e3!3sIAE,lf:1,lf_ui:2&trex=m_t:lcl_akp,rc_f:rln,rc_ludocids:12169365817239661203

• Like 1
  • Απαντ. 203
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι αλητεία είναι αυτή με τον συμβεβλημένο γερανατζή;

Δηλαδή εγώ γιατί πληρώνω οδική, για να έρχεται μετά ο κάθε «κολλητός» και να ζητάει όσα του λείπουν;

Εφόσον είναι ευθύνη της τροχαίας να αποκαταστήσει το δρόμο γιατί πληρώνεις εσύ τα κερατιάτικα;

Θα σου έλεγα να το κυνηγήσεις αλλά δεν ξέρω πως μπορείς να αποδείξεις οτι στο επέβαλε ο τροχαίος...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όσους λένε για επισκευές σε διαλυμένα αυτοκ. Να πω ότι λυπάμαι τους νέους ιδιοκτήτες από ένα πόλο κ ένα corsa opc που κυκλοφορούν ακόμη εκεί έξω "επισκευασμένα"

Σε χώρες όπως Αγγλία usa nz de κτλ...αυτά τα αυτοκ. Πάνε αυτόματα χωρίς συζήτηση για διαγραφή κ μπορούν να πουληθούν μόνο γ ανταλλακτικά...μέχρι να γίνει το ίδιο κ στην Ελλάδα τα σαπακια  που γραφουν σε site/περιοδικα  για εισαγωγες  εξωτερικού είναι τπτ μπροστα στα εγχωρια επισκευασμένα..
Επεξ/σία από kage
  • Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, kage είπε

επισκευές σε διαλυμ

Καλά ρε φίλε εσύ έβαλες ακραίες περιπτώσεις που κόβουν πλαίσιο και δομικά στοιχεία του αυτοκινήτου.

Εδώ μιλάμε για φαναρτζοδουλεια.

Αν έχει πάρει το πλαίσιο και δεν έρχεται απλά με καλιμπρα τότε φυσικά και πάει για ανακύκλωση.

Πάντως και καλιμπρα να χρειαστεί ένα αυτοκίνητο η επαναφορά του πλαισίου δεν επιφέρει μείωση της αντοχής του μετάλλου για αυτό και χρησιμοποιείται σαν τεχνική.

Αντίθετα η κοπτοραπτικη δημιουργεί πιο ισχυρά ή λιγότερα ισχυρά σημεία με αποτέλεσμα να αλλάζει όλη η συμπεριφορά της δοκού.

• Like 3
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Green Dragon είπε

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά που γράφουν στο νήμα. Σας ευχαριστώ όλους.

Το θέμα με το φλας το ανέφερα όταν πρόκειται να αλλάξεις λωρίδα, για κάποιο προσπέρασα κ.λ.π Έχει την έννοια ότι προειδοποιεί αυτόν που ακολουθεί και τον προστατεύει και αυτόν και εσένα τον ίδιο. Ακόμη και μια λάθος εκτίμηση να έχεις κάνει, η αντίδραση του με ένα κορνάρισμα, μπορεί να σε σταματήσει.

Τώρα σχετικά με την τύχη του αυτοκινήτου, αποφασίσαμε να βγάλουμε φωτογραφίες από όλα τα σημεία που μπορεί να προκαλέσουν ενδιαφέρον για ανταλλακτικά και να την βάλουμε στο car για λίγες μέρες για να δούμε το ενδιαφέρον που υπάρχει.

Θέλω να σας πω ότι πολλά αυτοκίνητα σταμάτησαν με προσοχή στο σημείο. Έβαλαν προειδοποιητικά τρίγωνα και έτρεξαν να βοηθήσουν την κόρη μου και να της προσφέρουν ότι μπορούσαν. Ήταν πολύ συγκινητικό όλο αυτό και αν μπορούσαμε να τους ευχαριστήσουμε όλους έναν έναν θα το κάναμε. Το ίδιο άψογοι ήταν οι αστυνομικοί της άμεσης δράσης που έφτασαν εκεί και οι διασώστες του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ. Τέλειοι όλοι επαγγελματίες με ανθρωπιά και ενδιαφέρον.

Μοναδικό μελανό σημείο και θα κλείσω το σεντόνι, η συμπεριφορά του αστυνομικού της τροχαίας. Έγινε έξαλλος όταν του είπαν ότι είχαν καλέσει την οδική βοήθεια της ασφαλιστικής. Άρχισε να φωνάζει ότι αυτός είναι υπεύθυνος να καλέσει γερανό ( λογικό μέχρις εδώ). Πήρε τηλέφωνο ο ίδιος έναν  ιδιώτη γερανατζή, που ήρθε σε ένα τέταρτο, φόρτωσε το αμάξι άρον άρον με την επίβλεψη του αστυνομικού και το μετέφερε στο συνεργείο 1,5 χιλιόμετρο απόσταση. Εκεί για να το κατεβάσει ζήτησε από την κοπέλα 210 ευρώ. Είχε πάει 2 η ώρα το πρωί και δεν είχε μαζί της χρήματα. Δεν δεχόταν καμμία συζήτηση και την απειλούσε ότι θα πάρει το αμάξι και θα φύγει. Ούτε πιστωτική, ούτε χρεωστική δεχόταν, ούτε καμμία άλλη εγγύηση. Μόνο μετρητά απαιτούσε. Τελικά μας ανάγκασε να ψάχνουμε τράπεζα για ανάληψη, όπως και έγινε. Αυτό το αφιερώνω στη τροχαία της Ν. Ιωνίας για να δει με ποιους συνεργάζεται και με ποιον τρόπο. Μου έφερε στο νου τα γραφεία τελετών που ειδοποιούνται από ανθρώπους των νοσοκομείων.

Έχω όλα τα στοιχεία της αισχροκέρδειας και του εκβιασμού. Τη Δευτέρα θα μιλήσω με τη νομική προστασία της ασφαλιστικής και τον συνήγορο του καταναλωτή.

Εγώ στην απειλή του ότι θα πάρει το αμάξι και θα φύγει, θα κατέθετα απευθείας μήνυση εναντίον του για εκβίαση και θα τον έστελνα στο αυτόφωρο τον αλήτη.

Που θα μου πουλούσε εμένα τέτοιες μαγκιές.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήρθαν σήμερα και είδαν το αμάξι δύο φαναρτζήδες, που μου σύστησαν ο φίλος @bill999r και ένας δικός μου γνωστός. Μεγάλα συνεργεία με καλύμπρες, βαφεία και ότι πιο σύγχρονο. Ο κ. Νάστος και ο κ. Αρβανίτης. Και οι δύο ήταν κατηγορηματικοί. Το αμάξι δεν φτιάχνεται. Έχει πολύ μεγάλο κόστος και δεν μπορεί να γίνει όπως ήταν. Έτσι έχω συνολικά τρεις έγκυρες εκτιμήσεις αρνητικές. Οπότε το θέμα επισκευή κλείνει εδώ. Τώρα προσανατολίζομαι στην πώληση σαν τρακαρισμένο και ότι μπορέσω να πάρω. Πάντως λίγα.

Θα σας ανεβάσω μερικές φωτογραφίες για να δείτε τι ακριβώς έγινε και από τι γλύτωσε η κόρη μου. Πάντως να πω ότι η παθητική ασφάλεια του Ford Fiesta λειτούργησε άψογα. Οι ζώνες ασφαλείας, οι αερόσακοι και η ακαμψία της καμπίνας, έκαναν το θαύμα τους. Η κοπέλα σε τουμπαρισμένο αυτοκίνητο, που σύρθηκε στην άσφαλτο 10 μέτρα,έλυσε τη ζώνη της, άνοιξε την πόρτα του οδηγού και βγήκε έξω με μια γρατζουνιά στον αγκώνα της. Ο Θεός μας λυπήθηκε.

IMG-87008403e688356c69cc6604d3592697-V.j

IMG-467847e3e6e7f1fcfb2033396384fafa-V.j

IMG-38f744d74f8b34b2d54123975fba67bf-V.j

IMG-f92dde00f28792e6dedd546350326de5-V.j

IMG-b2d78f037cfac3ce2b9a784cb604ec38-V.j

IMG-7e0cb7dca22c766d6f083cac81228d42-V.j

IMG-6c6ff837aac103da2fc1ec3b2bc45a3c-V.j

Επεξ/σία από Green Dragon
  • Like 3
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

Είχαμε Άγιο...

Αναφορά σε κείμενο

η παθητική ασφάλεια του Ford Fiesta λειτούργησε άψογα

Ο Άγιος Φορντ Φιέστας.

Με 3 αερόσακους ανοιγμένους, τα αυτιά ακούν σωστά, ακόμα;

Η συντριπτική πλειοψηφία των φακέλων τροχαίων ατυχημάτων, έχουν ως αιτία την υπερβολική ταχύτητα...

Σε συνδυασμό με τα:

«Κακιά στιγμή...»

«Ο χάρος έστησε καρτέρι...»

«Ο μολώχ της ασφάλτου...»

«Του ήταν γραμμένο...»

Δεν είναι να απορεί κανείς, γιατί σκοτωνόμαστε.

Επεξ/σία από _BASSstarlet_
Δημοσ.

@Green Dragon Εφόσον το παιδί σου βγήκε ζωντανό και αρτιμελες από αυτό το πράγμα, όλα τα υπόλοιπα έρχονται σε εντελώς δεύτερη μοίρα. Μακάρι να είναι και η τελευταία φορά που έρχεστε αντιμέτωποι με τέτοια περιπέτεια. 

ΥΓ γεια σου ρε Φιεσταρα! Αυτής της γενιάς οδηγώ κι εγώ.. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, _BASSstarlet_ είπε

Ο Άγιος Φορντ Φιέστας.

Με 3 αερόσακους ανοιγμένους, τα αυτιά ακούν σωστά, ακόμα;

Η συντριπτική πλειοψηφία των φακέλων τροχαίων ατυχημάτων, έχουν ως αιτία την υπερβολική ταχύτητα...

Σε συνδυασμό με τα:

«Κακιά στιγμή...»

«Ο χάρος έστησε καρτέρι...»

«Ο μολώχ της ασφάλτου...»

«Του ήταν γραμμένο...»

Δεν είναι να απορεί κανείς, γιατί σκοτωνόμαστε.

Δεν καταλαβαίνω το νόημα του μηνύματος σου. Θέλεις να πεις ευθέως αυτό που σκέφτεσαι;

Από όσο θυμάμαι δεν έχω γράψει πουθενά " Άγιο είχαμε" Νομίζω ότι το έβαλες χωρίς λόγο.

Αναγνωρίζω την ευθύνη και τα λάθη και δεν θα προσπαθήσω να υπερασπιστώ ούτε την κόρη μου, ούτε εμένα.

Οι ειρωνείες σου, σε τι βοηθάνε και τι ακριβώς σου προσφέρουν; 

Φαντάζομαι ότι εσύ ανήκεις στους αλάνθαστους.

28 λεπτά πριν, lightsout είπε

@Green Dragon Εφόσον το παιδί σου βγήκε ζωντανό και αρτιμελες από αυτό το πράγμα, όλα τα υπόλοιπα έρχονται σε εντελώς δεύτερη μοίρα. Μακάρι να είναι και η τελευταία φορά που έρχεστε αντιμέτωποι με τέτοια περιπέτεια. 

ΥΓ γεια σου ρε Φιεσταρα! Αυτής της γενιάς οδηγώ κι εγώ.. 

Σε ευχαριστώ πολύ βρε φίλε! Μακάρι όλοι μας να είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν μπαίνουμε στο αυτοκίνητο. Έχουμε ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια μας. Ας μην το κάνουμε με τη συμπεριφορά μας φονικό όπλο.

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/7/2020 στις 1:39 ΜΜ, Green Dragon είπε

Είχαμε Άγιο και δεν θρηνήσαμε όχι μόνο ζωές, αλλά ούτε τραυματισμους.

Δεν θυμάσαι και τι γράφεις....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Green Dragon είπε

Δεν καταλαβαίνω το νόημα του μηνύματος σου. Θέλεις να πεις ευθέως αυτό που σκέφτεσαι;

Από όσο θυμάμαι δεν έχω γράψει πουθενά " Άγιο είχαμε" Νομίζω ότι το έβαλες χωρίς λόγο.

Αναγνωρίζω την ευθύνη και τα λάθη και δεν θα προσπαθήσω να υπερασπιστώ ούτε την κόρη μου, ούτε εμένα.

Οι ειρωνείες σου, σε τι βοηθάνε και τι ακριβώς σου προσφέρουν; 

Φαντάζομαι ότι εσύ ανήκεις στους αλάνθαστους.

Σε ευχαριστώ πολύ βρε φίλε! Μακάρι όλοι μας να είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν μπαίνουμε στο αυτοκίνητο. Έχουμε ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια μας. Ας μην το κάνουμε με τη συμπεριφορά μας φονικό όπλο.

Δεν γνωριζω αν το αυτοκινητο το αγορασε η κορη σου (λιγες γυναικες που γνωριζω εχουν αγορασει οι ιδιες το αυτοκινητο τους γιαυτο το αναφερω) αλλα αν της το ειχες αγορασει εσυ και σκοπευεις να της παρεις καινουργιο (λεμε τωρα) καλο θα ηταν να ειναι κατι ΒΑΡΥ και ΑΡΓΟ. Για να ντελαπαρει το αυτοκινητο και να γινει οπως εγινε η κοπελα προφανως και ετρεχε πολυ (και οπως ειπες και ο ιδιος παλι καλα που δεν πηρε κανεναν μαζι της). Το μονο θετικο ειναι πως φορουσε ζωνη, μια πρωην μου οταν ειχε τρακαρει δεν φορουσε και εκανε τον σουπερμαν απο το παμπριζ (μετα χειρουργειο και αφαιρεση σπλυνας). Το αστειο ειναι πως μετα πηρε αλλο αυτοκινητο (ο μπαμπας της το πηρε για να ειμαι ακριβης), ετρεχε παλι, δεν φορουσε ζωνη και ξανατρακαρε (παλι καλα πλαγια και ετσι δεν ειχε επαναληψη του ρολου).

7 λεπτά πριν, _BASSstarlet_ είπε

Κορη του ειναι, λογικο να ειναι χαρουμενος που δεν επαθε τιποτα, οπως λογικο να μην θελει να φανει ο κακος της υποθεσης (ελπιζω τουλαχιστον να μην το αφησει ολο αυτο να περασει με ενα slap on the wrist οπως λενε στα εξωτερικας).

Επεξ/σία από Salvation81
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, _BASSstarlet_ είπε

Οκ ... έχεις δίκιο.

Ωστόσο δεν έχεις να συνεισφέρεις κάτι θετικό σε μία συζήτηση, που άνοιξα για να ζητήσω τη γνώμη ανθρώπων που γνωρίζουν και έχουν διάθεση.

Πάρε δρόμο λοιπόν τοξικό ανθρωπάκι.

17 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Δεν γνωριζω αν το αυτοκινητο το αγορασε η κορη σου (λιγες γυναικες που γνωριζω εχουν αγορασει οι ιδιες το αυτοκινητο τους γιαυτο το αναφερω) αλλα αν της το ειχες αγορασει εσυ και σκοπευεις να της παρεις καινουργιο (λεμε τωρα) καλο θα ηταν να ειναι κατι ΒΑΡΥ και ΑΡΓΟ. Για να ντελαπαρει το αυτοκινητο και να γινει οπως εγινε η κοπελα προφανως και ετρεχε πολυ (και οπως ειπες και ο ιδιος παλι καλα που δεν πηρε κανεναν μαζι της). Το μονο θετικο ειναι πως φορουσε ζωνη, μια πρωην μου οταν ειχε τρακαρει δεν φορουσε και εκανε τον σουπερμαν απο το παμπριζ (μετα χειρουργειο και αφαιρεση σπλυνας). Το αστειο ειναι πως μετα πηρε αλλο αυτοκινητο (ο μπαμπας της το πηρε για να ειμαι ακριβης), ετρεχε παλι, δεν φορουσε ζωνη και ξανατρακαρε (παλι καλα πλαγια και ετσι δεν ειχε επαναληψη του ρολου).

Κορη του ειναι, λογικο να ειναι χαρουμενος που δεν επαθε τιποτα, οπως λογικο να μην θελει να φανει ο κακος της υποθεσης (ελπιζω τουλαχιστον να μην το αφησει ολο αυτο να περασει με ενα slap on the wrist οπως λενε στα εξωτερικας).

Είναι αλήθεια ότι την είχα βοηθήσει οικονομικά να το πάρει. Δεν έχω σκοπό να το ξανακάνω. Το γεγονός είναι πολύ σοβαρό και μου έδειξε πράγματα, για την οδηγική της συμπεριφορά.

Δεν θέλω να γίνω συμμέτοχος σε κάτι ανάλογο στο μέλλον. Σε ευχαριστώ.

• Like 8
Δημοσ.
8 ώρες πριν, kage είπε

Για όσους λένε για επισκευές σε διαλυμένα αυτοκ. Να πω ότι λυπάμαι τους νέους ιδιοκτήτες από ένα πόλο κ ένα corsa opc που κυκλοφορούν ακόμη εκεί έξω "επισκευασμένα"

Σε χώρες όπως Αγγλία usa nz de κτλ...αυτά τα αυτοκ. Πάνε αυτόματα χωρίς συζήτηση για διαγραφή κ μπορούν να πουληθούν μόνο γ ανταλλακτικά...μέχρι να γίνει το ίδιο κ στην Ελλάδα τα σαπακια  που γραφουν σε site/περιοδικα  για εισαγωγες  εξωτερικού είναι τπτ μπροστα στα εγχωρια επισκευασμένα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι νόημα έχουν αυτά τα βίντεο;

Να δείξουν πως «όλα φτιάχνονται»;Είμαστε σίγουροι πως δεν τα φτιάχνουν, απλά για να δείξουν στο βίντεο τι μαστόρια είναι ή πως δεν κρύβεται κάποια απάτη προς τις ασφαλιστικές;

(όπως κάνουν εδώ, αγοράζουν καινούργια πόρτα, πάει ο ασφαλιστής στο φαναρτζίδικο να επιβεβαιώσει, και ο φαναρτζής επιστρέφει την πόρτα και επισκευάζει την παλιά...)

Επίσης, η διαφορά των alarm με τα φλας (που δεν την ξέρουν οι ταρίφες, και έχουν «εκπαιδεύσει» όλους τους άλλους) είναι πως μόνο τα φλας είναι για στρίψιμο/παρκάρισμα!

Τα alarm είναι φώτα κινδύνου...

Τέλος, όταν επικαλούμαστε το υπερφυσικό/θρησκευτικό, σε καθαρά τεχνικά θέματα, το έχουμε χάσει το παιχνίδι, πατριώτες...

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, _BASSstarlet_ είπε

Τέλος, όταν επικαλούμαστε το υπερφυσικό/θρησκευτικό, σε καθαρά τεχνικά θέματα, το έχουμε χάσει το παιχνίδι, πατριώτες...

Θέλω να σου απαντήσω ειδικά σε αυτό γιατί αισθάνομαι ότι μπορεί και να σε αδίκησα προηγούμενα.

Το να πει κάποιος δόξα τον Θεό που δεν σκοτώθηκε το παιδί μου ή δεν προκάλεσε βλάβη σε άλλον άνθρωπο, είναι τελείως διαφορετικό από τον επικαλείται τα θεία σε τεχνικά θέματα. Ειδικά όταν έχω ξεκαθαρίσει εξ' αρχής ότι για το ατύχημα είναι αποκλειστικά υπεύθυνη η ίδια και η ανεύθυνη οδηγική της συμπεριφορά.

Ελπίζω να μην με παραξηγήσεις τώρα.

• Like 10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...