Salvation81 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Κατα εναν ΠΟΛΥ περιεργο τροπο οι γυναικες τα ντελαπαρουν πανευκολα τα αυτοκινητα, δεν ξερω γιατι (ειδικα οταν τις βλεπεις μακρια απο τις ακρες του δρομου). Για του λογου το αληθες τρακα που ειχε γινει στα ΚΤΕΛ του Κηφισου (Ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως το κατορθωσε αυτο η τυπισσα, αν καποιος μπορει να καταλαβει ας μας δωσει τα φωτα του - παλι καλα που ηταν 2-3 το πρωι γιατι την ημερα εκει υπαρχει ΠΟΛΥΣ κοσμος που περιμενει γνωστους και ταξι). Οσο για το αυτοκινητο δωστο για παλιοσιδερα, κανα 500αρι ισως και παραπανω θα παρεις σιγουρα. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2020 από Salvation81 2
mechpanos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Πρώτα από όλα, θα γράψω κι εγώ αφού είναι καλά η κοπέλα no problem. Εμένα αυτό που με παραξένεψε είναι πώς γλίστρισε στο φρενάρισμα, δεν είχε abs&esp το αυτοκίνητο;; Σε όλα μετά το '09 νομίζω εντός Ε.Ε., το ESP είχε γίνει υποχρεωτικό, το θυμάμαι χαρακτηριστικά γιατί πήρα το δικό μου τον Ιούλιο του '09 και έβαλα το ESP σαν επιλεγμένο εξοπλισμό, και μου είπε ο πωλητής 4-5 μήνες μετά όταν παρέλαβα, ευτυχώς που το έβαλες γιατί έγινε υποχρεωτικό και θα είχαμε πρόβλημα, κάτι τέτοιο! Από εκεί και πέρα στο θέμα τι να γίνει το αμάξι, τι να πω τα έγραψαν οι άλλοι, αν υπάρχει χρόνος για λύσιμο και πούλημα κομμάτι κομμάτι, αλλιώς θα σε φάνε οι σκραπατζήδες θα το πάρουν για ένα κομμάτι ψωμί και θα την κάνουν αυτοί αυτήν την δουλειά...Το πολύ πολύ φέρε έναν μηχανικό/φαναρτζή μεροκάματο να σου βγάλει ό,τι πουλιέται εύκολα (φανάρια, τιμόνια, αντλίες, set imobilizer/κλειδιών, κλπ...κομμάτι κομμάτι αν μπορέσεις να το δώσεις, θα βγάλεις μεγάλο μέρος!!! Πχ, ψάξε πόσο πουλιέται ένας κινητήρας, σε καλή κατάσταση!!! Αλλά θες χώρο!!! 2
imr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Αφου ειναι καλα ολα τα αλλα ειναι δευτερευοντα. Οσον αφορα το αυτοκινητο οσο περισοτερο υπομονη εχεις τοσο το καλυτερο. Αν το πας κατευθεαιν σε μια μαντρα θα στο παρουν παμφθηνα, δοκιμασε απο car μια αγγελια και περιμενε λιγες μερες 1
agnostos13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, odys03 είπε Θέλω να ρωτήσω κάτι στο forum, με τέτοια ατυχήματα, πριν λίγο καιρό γνωστή κόρη φίλης μου περίπου 23 ετών, έκανε παρόμοιο ατύχημα να αναποδογυρίσει το αυτοκίνητο. Έμεινε με τις ρόδες πάνω. Και έχω και ίδιο ατύχημα με άλλη μικρή σε ηλικία κοπέλα παλιότερα εκεί υπήρξε και σοβαρός τραυματισμός. Επειδή δεν θέλω να είμαι προκαταλελειμένος αλλά παρατηρώ πως νέες γυναίκες που πιάνουν για πρώτη φορά αυτοκίνητα κάνουν πολύ σοβαρά τροχαία δηλαδή εδώ φαίνεται τελείως περιέργη συμπεριφορά σαν να μην έχουν ιδέα από αυτοκίνητο. Μιλώ για αναποδογύρισμα σε σημεία που δεν νοείται τέτοιο ατύχημα προκαλεί έκπληξη το πως έγιναν. Eννοώ σε τελείως απλό δρόμο, σαν να έχουν κάνει τελείως λάθος χειρισμό. Και εγώ έχω ένα φίλο και ένα γνωστό που ντελάπαραν τα αυτοκίνητα τους... Επίσης και εγώ έχω φλερτάρει με το ντελαπάρισμα μετά από απότομο ελιγμό για να αποφύγω αλεπού και στη συνέχεια χαντάκι σε επαρχιακό δρόμο νύχτα! Δεν μου φαίνεται απίθανο να γίνει και δεν παίζει σημαντικό ρόλο αν είσαι έμπειρος ή άπειρος (αν είσαι έμπειρος πιθανά το σώζεις πιο εύκολα βέβαια), και φυσίκα σίγουρα δεν παίζει ρόλο το φύλλο, το αν λάδωσες να πάρεις το δίπλωμα είναι μια άλλη κουβέντα βέβαια... Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2020 από agnostos13 2
Green Dragon Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δυστυχώς δεν έχω χώρο. Αυτό με περιορίζει πολύ. Επίσης δεν υπάρχει καν θέμα να αφαιρέσω οτιδήποτε και να το πουλήσω με την άνεση μου για ανταλλακτικά. Η μοναδική περίπτωση είναι να το "φιλοξενήσει" ένας από τους γνωστούς μου (2-3) φαναρτζήδες για λίγες μέρες, μήπως ενδιαφερθεί κάποιος πελάτης του ή μήπως ο ίδιος κάνει κάτι με αυτό. Μετά μόνο μαντράς η εταιρεία. Αλλά τα χρήματα θα είναι ελάχιστα.
petaw-se-oneiro Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Για μενα βάλτο μια αγγελία στο καρ και σκέπασε το για καμιά βδομάδα. Να δεις τι ενδιαφέρον υπάρχει. 1
great Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Εγω τράκαρα το 206 με ηλιοροφή, το 2009, μοντέλο 2001 Κοστος να το φτοιαξεις ασύμφορο, μαντράς η λύση. Είχα γνωστο γνωστου που ήρθε το πήρε με δικό του γερανό και πήρα 1000€ Θα μου πεις οτι αυτος θα το φτοιαξει και θα το πουλήσει σαν καινούριο και μετά είναι κρίμα να την πατήσει κάποιος, και ίσως να ήταν καλύτερα να το πας ανακύκλωση να το λιώσουν τι το κάνουν για 100€. δεν ξέρω. Το πιο σημαντικό που με ρώτησε πάντως είναι εαν έχει ανοίξει ο αερόσακος. 1
kage Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Τα διαχωριστικά στηθαία σαν το παραπάνω προφανώς δεν θέλει κόπο για να το γυρίσεις..μερικά είναι ακόμη πιο ομαλά για καταστάσεις gta Googlare τρακαρισμένα αυτοκίνητα κ θα σ βγάλει αρκετές εταιρειες Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2020 από kage 1
Dark_Nightfall Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 5 ώρες πριν, Green Dragon είπε 3. Βγάλε φλας ακόμη και όταν πιστεύεις ότι δεν είναι κάποιος κοντά σου. 1
Salvation81 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 9 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Πολυ παλιο αλλα καλο, βεβαια πλεον ο ΚΟΚ λεει πως σταματαμε με ΔΕΞΙ φλας οχι Αλαρμ, χαχαχαχαχαχα. 1
Dark_Nightfall Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, Salvation81 είπε Πολυ παλιο αλλα καλο, βεβαια πλεον ο ΚΟΚ λεει πως σταματαμε με ΔΕΞΙ φλας οχι Αλαρμ, χαχαχαχαχαχα. Α ναι ; εγώ πάντα έτσι το ήξερα πριν την αλλαγή 😃
tsipakis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 19 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Πολυ παλιο αλλα καλο, βεβαια πλεον ο ΚΟΚ λεει πως σταματαμε με ΔΕΞΙ φλας οχι Αλαρμ, χαχαχαχαχαχα. παντα το ελεγε οχι τωρα 5
Salvation81 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, tsipakis είπε παντα το ελεγε οχι τωρα 19 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Α ναι ; εγώ πάντα έτσι το ήξερα πριν την αλλαγή 😃 To 99' που εδωσα για διπλωμα οχι δεν ελεγε για δεξι φλας, ξεκαθαρα ελεγε για αλαρμ. Τωρα αν ηταν αλλιως, το αλλαξαν και το ξαναλαξαν αυτο ειναι αλλο θεμα (στην Ελλαδα ολα ειναι πιθανα). 1
Dark_Nightfall Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 6 λεπτά πριν, Salvation81 είπε To 99' που εδωσα για διπλωμα οχι δεν ελεγε για δεξι φλας, ξεκαθαρα ελεγε για αλαρμ. Τωρα αν ηταν αλλιως, το αλλαξαν και το ξαναλαξαν αυτο ειναι αλλο θεμα (στην Ελλαδα ολα ειναι πιθανα). Εγώ 2004 και αν θυμάμαι καλά πάντα ήξερα με φλας κανονικά ειδοποιείς και όχι με αλαρμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα