eMike Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 15 ώρες πριν, Green Dragon είπε @eMikeΓια τον γερανατζή ρωτάς? Ναι φίλε... Στάνταρ σου έχουν παίξει πουστιά στο θέμα αυτό μπάτσοι σε συνεργασία με αυτόν. Δώσε μας όνομα τουλάχιστον να τη γλιτώσει ο επόμενος. Θεωρώ αδιανόητο που σου μίλησε έτσι. Κάτι τέτοιοι μόνο με καντήλια καταλαβαίνουν και ξύλο. Καθίκια. Να'σαι καλά κι εσύ και το κορίτσι σου. Γίνονται αυτά στις ζωές όλων, οπότε αφού ήταν τυχερή και δε χτυπησέ προχωρήστε παρακάτω. Σχετικά με το τουμπάρισμα, το μόνο που έχω να σχολιάσω είναι ότι παρατηρώ πάρα πολλές κοπέλες/γυναίκες στο δρόμο -όχι τόσο να τρέχουν- αλλά σε μια "δυσκολία" να μην κόβουν. Και αυτό μου κάνει πολύ εντύπωση. Δηλαδή, σε ένα δρόμο είμαι εγώ από τη μια, έρχεται μια κοπέλα από την άλλη, στενεύει ο δρόμος εκεί που συναντιόμαστε και χωράμε ίσα ίσα, κόβω εγώ για να μη σπάσουμε καθρέφτες γιατί δε χωράμε και αυτή δεν αφήνει το γκάζι καθόλου. Δεν κόβουν, δε μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά και μου κάνει τρομερή εντύπωση. 3
agnostos13 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 16 λεπτά πριν, eMike είπε Ναι φίλε... Στάνταρ σου έχουν παίξει πουστιά στο θέμα αυτό μπάτσοι σε συνεργασία με αυτόν. Δώσε μας όνομα τουλάχιστον να τη γλιτώσει ο επόμενος. Θεωρώ αδιανόητο που σου μίλησε έτσι. Κάτι τέτοιοι μόνο με καντήλια καταλαβαίνουν και ξύλο. Καθίκια. Να'σαι καλά κι εσύ και το κορίτσι σου. Γίνονται αυτά στις ζωές όλων, οπότε αφού ήταν τυχερή και δε χτυπησέ προχωρήστε παρακάτω. Σχετικά με το τουμπάρισμα, το μόνο που έχω να σχολιάσω είναι ότι παρατηρώ πάρα πολλές κοπέλες/γυναίκες στο δρόμο -όχι τόσο να τρέχουν- αλλά σε μια "δυσκολία" να μην κόβουν. Και αυτό μου κάνει πολύ εντύπωση. Δηλαδή, σε ένα δρόμο είμαι εγώ από τη μια, έρχεται μια κοπέλα από την άλλη, στενεύει ο δρόμος εκεί που συναντιόμαστε και χωράμε ίσα ίσα, κόβω εγώ για να μη σπάσουμε καθρέφτες γιατί δε χωράμε και αυτή δεν αφήνει το γκάζι καθόλου. Δεν κόβουν, δε μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά και μου κάνει τρομερή εντύπωση. Μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση; 2
Green Dragon Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, agnostos13 είπε Μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση; Σωστό. Επίσης υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων τους, έλλειψη γνώσης γύρω από το αυτοκίνητο και τη συμπεριφορά του, άγνοια κινδύνου. 2
majnun Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Η δική μου παρατήρηση είναι ότι δεν αποκτούν "σύνδεση" με το αυτοκίνητο. Οδηγούν μηχανικά. Μαθαίνουν 5 διαδρομές σε παρόμοιες συνθήκες μέσω trial and error και δε βγαίνουν από τις συνθήκες για κανένα λόγο. Οπότε -συνήθως- στα γνωστά τους είναι άψογες αλλά σε περιπτώσεις διαφορετικές από αυτές που έχουν μάθει να αντιμετωπίζουν τα θαλασσώνουν. 4
Green Dragon Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ολοκληρώθηκε στην υπηρεσία Μεταφορών και Επικοινωνιών του υπουργείου, η μεταβίβαση του αυτοκινήτου. Επιβεβαιώθηκε στην πράξη ότι γίνεται μεταβίβαση, όταν ένα αυτοκίνητο είναι τρακαρισμένο ή δεν έχει εν ισχύ βεβαίωση του ΚΤΕΟ. Βγήκε άδεια στο όνομα του καινούργιου ιδιοκτήτη με τις ένδείξεις οτι: "δεν ισχύει για κυκλοφορία", "υποχρέωση για έλεγχο από ΚΤΕΟ" και "οι πινακίδες έχουν κατατεθεί". Το τελευταίο αναφέρεται ως " ΟΙ ΠΙ"......Δεν υπάρχουν οι άνθρωποι!!! Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2020 από Green Dragon
telis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 5 ώρες πριν, majnun είπε Η δική μου παρατήρηση είναι ότι δεν αποκτούν "σύνδεση" με το αυτοκίνητο. Οδηγούν μηχανικά. Μαθαίνουν 5 διαδρομές σε παρόμοιες συνθήκες μέσω trial and error και δε βγαίνουν από τις συνθήκες για κανένα λόγο. Οπότε -συνήθως- στα γνωστά τους είναι άψογες αλλά σε περιπτώσεις διαφορετικές από αυτές που έχουν μάθει να αντιμετωπίζουν τα θαλασσώνουν. Σωστή παρατήρηση. Επίσης πολύ δύσκολα σου παραχωρουν προτεραιότητα, αυτό το κλασσικό να σταματήσεις για να περάσει κάποιος σε πηγμένους δρόμους. Σαν να μην υπάρχει τίποτα γύρω τους, αφού είμαι στον δρόμο μου, κάντε άκρη. 3
Green Dragon Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, telis είπε Σωστή παρατήρηση. Επίσης πολύ δύσκολα σου παραχωρουν προτεραιότητα, αυτό το κλασσικό να σταματήσεις για να περάσει κάποιος σε πηγμένους δρόμους. Σαν να μην υπάρχει τίποτα γύρω τους, αφού είμαι στον δρόμο μου, κάντε άκρη. Σωστά ρε φίλε! Είσαι σε στενό και περιμένεις να βγεις στο κεντρικότερο δρόμο που είναι πηγμένος και τα αυτοκίνητα πάνε σημειωτόν. Ε, δεν υπάρχει περίπτωση να σου κάνει νόημα να βγεις. Θα πάει να κολλήσει τη μούρη της στον προφυλακτήρα του μπροστινού, για να μην σου αφήσει κανένα περιθώριο. Είναι και το άλλο. Αν είναι αυτή σε αντίστοιχη θέση και της κάνεις νόημα να περάσει, κατά 80% δεν πρόκειται να σου κάνει ένα νεύμα ευχαριστίας. Σαν να μην υπάρχεις. Τι γαϊδουριά; Για να μην πούμε το άλλο με το κινητό κολλημένο στο αυτί με τις ώρες. Μα τι διάολο λένε ρε γμτ, στις 8 το πρωί;;; Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2020 από Green Dragon 1
eMike Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Επανέρχομαι στο θέμα με τα τουμπαρίσματα, και τις κοπέλες στο τιμόνι, και πόσο εύκολα τουμπάρει ένα αμάξι.. Όλα γίνονται και γίνονται εύκολα, ακόμα και σε σημεία που λες πως είναι δυνατόν να έγινε.. Από το 7:00 και μετά..
Salvation81 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 46 λεπτά πριν, eMike είπε Επανέρχομαι στο θέμα με τα τουμπαρίσματα, και τις κοπέλες στο τιμόνι, και πόσο εύκολα τουμπάρει ένα αμάξι.. Όλα γίνονται και γίνονται εύκολα, ακόμα και σε σημεία που λες πως είναι δυνατόν να έγινε.. Από το 7:00 και μετά.. Καλα αν πηγαινεις μαμιωντας με ενα smart η ενα Aygo οπως εδω σε στροφη πολυ πιθανο να ντελαπαρει, και εκει ξερουμε ολοι ποσο τρεχουν (ουκ ο λιγα εχουν φυγει στα βραχια).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα