Green Dragon Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Χτες είχε ένα ατύχημα η κόρη μου. Το αυτοκίνητο της, πάνω σε ένα φρενάρισμα, γλύστρισε, χτύπησε σε ένα κράσπεδο, αναποδογύρισε και σύρθηκε μερικά μέτρα στην άσφαλτο με τον ουρανό. Στα σοβαρά και σημαντικά είναι ότι δεν χτύπησε κάποιον άνθρωπο, γιατί ευτυχώς 23.30 η ώρα δεν είχε κίνηση ο δρόμος. Ενώ η ίδια κατάφερε να λύσει τη ζώνη και να συρθεί έξω από το σπασμένο παράθυρο της. Μόνο με γρατσουνιές. Είχαμε Άγιο και δεν θρηνήσαμε όχι μόνο ζωές, αλλά ούτε τραυματισμους. Αφού όλα τελείωσαν τώρα, βρέθηκα να διαχειριστώ ένα αυτοκίνητο που δεν φτιάχνεται, τουλάχιστον με λογικό κόστος. Αυτό κάπου πρέπει να πάει, κάτι να κάνω. Αν κάποιος απο τους φίλους στο φόρουμ έχει εμπειρία προσωπική ή επαγγελματική και θέλει να με βοηθήσει στο τι μπορώ να κάνω θα του είμαι ευγνώμων. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2020 από Green Dragon
NikosKallithea Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Καταρχήν αφου ειναι καλα η κορη μετα απο ολο αυτο που περιγράφεις, ολα καλα. Περαν αυτου τι να σου πουμε για τα αμαξι, επικοινώνησε με καποιο που πουλάει ανταλλακτικά και δώστο . 9
meletis_m Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, Green Dragon είπε Καλησπέρα σε όλους. Χτες είχε ένα ατύχημα η κόρη μου. Το αυτοκίνητο της, πάνω σε ένα φρενάρισμα, γλύστρισε, χτύπησε σε ένα κράσπεδο, αναποδογύρισε και σύρθηκε μερικά μέτρα στην άσφαλτο με τον ουρανό. Στα σοβαρά και σημαντικά είναι ότι δεν χτύπησε κάποιον άνθρωπο, γιατί ευτυχώς 23.30 η ώρα δεν είχε κίνηση ο δρόμος. Ενώ η ίδια κατάφερε να λύσει τη ζώνη και να συρθεί έξω από το σπασμένο παράθυρο της. Μόνο με γρατσουνιές. Είχαμε Άγιο και δεν θρηνήσαμε όχι μόνο ζωές αλλά ούτε τραυματισμους. Αφού όλα τελείωσαν τώρα, βρέθηκα να διαχειριστώ ένα αυτοκίνητο που δεν φτιάχνεται, τουλάχιστον με λογικό κόστος. Αυτό κάπου πρέπει να πάει, κάτι να κάνω. Αν κάποιος απο τους φίλους στο φόρουμ έχει εμπειρία προσωπική ή επαγγελματική και θέλει να με βοηθήσει στο τι μπορώ να κάνω θα του είμαι ευγνώμων. Αρχικά το θέμα ειναι οτι δεν τραυματίστηκε κανείς. Σε παρόμοια φάση βρέθηκα πέρσι. Το αμάξι πήρε ο ουρανός βγήκε ασύμφορο. Είχα χώρο και χρόνο και έλυσα οτι μπορούσα . Ασφάλεια ήταν εν ενεργεία οπως και τέλη κυκλοφορίας . Τέλος του 2019 το έδωσα σε ανακύκλωση. Να ξέρεις η ανακύκλωση το πολύ 100€ θα σου δώσει. Εγώ έλυσα τα περισσότερα τα πούλησα και έβγαλα 600€ + Τι αμάξι ήταν ? 1
KoreanW Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 στο car.gr και τα συναφή ανεβάζουν αγγελίες και για τρακαρισμένα λογικά θα μπορούσες να δεχτείς τηλεφωνήματα βέβαια εξαρτάται και από το αμάξι, τί επιλογές έχεις 1
lightsout Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Εάν δεν σας ενδιαφέρει η πώληση των όποιων ανταλλακτικών, απευθύνεστε κατευθείαν σε εταιρεία ανακύκλωσης οχημάτων και ξεμπερδεύετε. 1
Green Dragon Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Σας ευχαριστώ κατ' αρχήν για το ενδιαφέρον! Το αμάξι είναι ford fiesta 1.4 του 2009. Μια δυσκολία που έχω είναι ότι δεν υπάρχει φυλασσόμενος χώρος. Είναι στο πεζοδρόμιο σκεπασμένο με κουκούλα, αλλά στην πραγματικότητα είναι εκτεθειμένο. Δεν ξέρω αν κλειστά parking δέχονται για λίγες μέρες και με τι κόστος.
meletis_m Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Green Dragon είπε Σας ευχαριστώ κατ' αρχήν για το ενδιαφέρον! Το αμάξι είναι ford fiesta 1.4 του 2009. Μια δυσκολία που έχω είναι ότι δεν υπάρχει φυλασσόμενος χώρος. Είναι στο πεζοδρόμιο σκεπασμένο με κουκούλα, αλλά στην πραγματικότητα είναι εκτεθειμένο. Δεν ξέρω αν κλειστά parking δέχονται για λίγες μέρες και με τι κόστος. Αφου υπάρχει θέμα χώρου βάλτο κατευθείαν στο car.gr ολόκληρο 700-800€ Εάν έχεις παρακράτηση πρέπει να λυθεί πρίν δωθεί στήν ανακύκλωση. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2020 από meletis_m 2
odys03 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Θέλω να ρωτήσω κάτι στο forum, με τέτοια ατυχήματα, πριν λίγο καιρό γνωστή κόρη φίλης μου περίπου 23 ετών, έκανε παρόμοιο ατύχημα να αναποδογυρίσει το αυτοκίνητο. Έμεινε με τις ρόδες πάνω. Και έχω και ίδιο ατύχημα με άλλη μικρή σε ηλικία κοπέλα παλιότερα εκεί υπήρξε και σοβαρός τραυματισμός. Επειδή δεν θέλω να είμαι προκαταλελειμένος αλλά παρατηρώ πως νέες γυναίκες που πιάνουν για πρώτη φορά αυτοκίνητα κάνουν πολύ σοβαρά τροχαία δηλαδή εδώ φαίνεται τελείως περιέργη συμπεριφορά σαν να μην έχουν ιδέα από αυτοκίνητο. Μιλώ για αναποδογύρισμα σε σημεία που δεν νοείται τέτοιο ατύχημα προκαλεί έκπληξη το πως έγιναν. Eννοώ σε τελείως απλό δρόμο, σαν να έχουν κάνει τελείως λάθος χειρισμό. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2020 από odys03 2 3 4
dtzgr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 9 λεπτά πριν, odys03 είπε Θέλω να ρωτήσω κάτι στο forum, με τέτοια ατυχήματα, πριν λίγο καιρό γνωστή κόρη φίλης μου περίπου 23 ετών, έκανε παρόμοιο ατύχημα να αναποδογυρίσει το αυτοκίνητο. Έμεινε με τις ρόδες πάνω. Και έχω και ίδιο ατύχημα με άλλη μικρή σε ηλικία κοπέλα παλιότερα εκεί υπήρξε και σοβαρός τραυματισμός. Επειδή δεν θέλω να είμαι προκαταλελειμένος αλλά παρατηρώ πως νέες γυναίκες που πιάνουν για πρώτη φορά αυτοκίνητα κάνουν πολύ σοβαρά τροχαία δηλαδή εδώ φαίνεται τελείως περιέργη συμπεριφορά σαν να μην έχουν ιδέα από αυτοκίνητο. Μιλώ για αναποδογύρισμα σε σημεία που δεν νοείται τέτοιο ατύχημα προκαλεί έκπληξη το πως έγιναν. Ωραία. Και τι ακριβώς θέλεις να ρωτήσεις;
odys03 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, dtzgr είπε Ωραία. Και τι ακριβώς θέλεις να ρωτήσεις; έχετε δει ακούσει για τέτοια ατυχήματα, πρέπει να αλλάξει τελείως ο τρόπος εκπαίδευσης, υποψιάζομαι ότι για να γυρίσει το αυτοκίνητο με τις ρόδες πάνω, και λάθος είχαν στο τιμόνι και στην επιτάχυνση επιβράδυνση, είναι φοβερά δύσκολο να ντεραπάρεις αυτοκίνητο έχω κάνει δοκιμές και μαθήματα με rollcage σε ειδικές καταστάσεις, και ούτε επίτηδες δεν το κατάφερα, εντάξει σηκώθηκαν οι ρόδες πλάγια αλλά για να ντεραπάρει θέλει απίστευτες δυνάμεις. 14
paylidis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 25 λεπτά πριν, Green Dragon είπε Σας ευχαριστώ κατ' αρχήν για το ενδιαφέρον! Το αμάξι είναι ford fiesta 1.4 του 2009. Μια δυσκολία που έχω είναι ότι δεν υπάρχει φυλασσόμενος χώρος. Είναι στο πεζοδρόμιο σκεπασμένο με κουκούλα, αλλά στην πραγματικότητα είναι εκτεθειμένο. Δεν ξέρω αν κλειστά parking δέχονται για λίγες μέρες και με τι κόστος. Καταρχάς νπαλι καλα που ειναι ενταξει το κορίτσι, τα σιδερα ας γινουν χιλια κομματια. Είναι καινουργιο αμαξι οποτε αναλογα της ζημιας μπορει να πιασει κάτι παραπάνω απο χιλιάρικο... αεροσακοι κλπ εσκασαν; κινητηρας καθισματα κλπ σε τι κατασταση ειναι; 2
Green Dragon Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Φίλε @odys03, καταλαβαίνω την ανησυχία σου. Πίστεψε με ότι έχω και εγώ την ίδια ανησυχία. Την κόρη μου και τον κάθε άνθρωπο που οδηγεί 8 χρόνια, δεν τον λες και τελείως άπειρο. Αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι έχουν και απόλυτη συναίσθηση ότι και η ελάχιστη διαδρομή μπορεί να κρύβει παγίδες και θέλει τέλεια προσήλωση. Επίσης πιστεύω ότι το απρόοπτο λίγοι οδηγοί έχουν γνώσεις για να το χειριστούν. Εγώ πάντα έχω στο νου μου 3 πράγματα: 1. Μην τρέχεις 2. Κράτα απόσταση ασφαλείας και 3. Βγάλε φλας πριν ακόμη σκεφτείς να αλλάξεις λωρίδα. Έστω και όταν πιστεύεις ότι δεν είναι κάποιος κοντά σου. Πόσες φορές δεν έτυχε να υπάρχει μια μηχανή στο τυφλό σου σημείο; Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2020 από Green Dragon 25 3
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 4 λεπτά πριν, odys03 είπε έχετε δει ακούσει για τέτοια ατυχήματα, πρέπει να αλλάξει τελείως ο τρόπος εκπαίδευσης, υποψιάζομαι ότι για να γυρίσει το αυτοκίνητο με τις ρόδες πάνω, και λάθος είχαν στο τιμόνι και στην επιτάχυνση επιβράδυνση, είναι φοβερά δύσκολο να ντεραπάρεις αυτοκίνητο έχω κάνει δοκιμές και μαθήματα με rollcage σε ειδικές καταστάσεις, και ούτε επίτηδες δεν το κατάφερα, εντάξει σηκώθηκαν οι ρόδες πλάγια αλλά για να ντεραπάρει θέλει απίστευτες δυνάμεις. Απλά θέλει να κοντράρει μια ρόδα,σε χαντάκι,σε πεζοδρόμιο .Συμβαίνει. 8
odys03 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Οi νεαρές που ήξερα εγώ ήταν πραγματικά άπειρες με ελάχιστο χρόνο οδήγησης. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 18 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Απλά θέλει να κοντράρει μια ρόδα,σε χαντάκι,σε πεζοδρόμιο .Συμβαίνει. Oχι δε συμβαίνει μη τρελαθούμε κιόλας . Πρέπει να χτυπήσει με μεγάλη ταχύτητα για να σηκωθεί και να τουμπάρει δεν είναι κουβάς να γυρίσει . Αnyway αφού το έβαλαν στην άκρη μετά θα επερνα κάνα μαντρα - που έχει και γερανοφόρο οδικής βοηθείας συνηθως έχουν και χώρους 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα