Cntrl+X Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Προσφάτως κάθισα σε ένα desktop με Windows 10 και η επιφάνεια εργασίας απείχε πολύ από τη συνήθη που έχω μάθει να εργάζομαι και δε βρήκα τρόπο να την επαναφέρω. Σε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο, η πιο κοντινή εικόνα σε αυτό που είδα εγώ ήταν κάπως έτσι: Δεν είχα τη δυνατότητα να παραθέτω δύο παράθυρα μαζί, ενώ επίσης ήταν αδύνατη η σμίκρυνση ή μεγιστοποίηση των παραθύρων. Οπότε θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε τον τρόπο να επαφέρω το σύνηθες πτυσσόμενο start menu. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να διευκρινίσω ότι η εικόνα ΔΕΝ έμοιαζε με την αποκάτω (που επίσης βρήκα στο διαδίκτυο). Και οι δύο έχουν μεγάλα thumbnails αλλά στην περίπτωσή μου, τα περιεχόμενα του start menu δεν εμφανίζονταν αριστερά, ενώ απουσίαζε και η εμφάνιση των εφαρμογών στην κάτω οριζόντια γραμμή εργασιών (αυτό το τελευταίο το επανέφερα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Λειτουργία τάμπλετ είναι. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2020 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cntrl+X Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, micos000 είπε Λειτουργία τάμπλετ είναι. Ευχαριστώ! Πώς την αλλάζω; Edit. Μου είπαν πως την άλλαξαν. Όλα οκ! Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2020 από Cntrl+X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Από εκεί που σου δείχνω. Πατάς στο τετράγωνο και μετά πατάς στη λειτουργία τάμπλετ που θα το έχει φωτισμένο επειδή είναι ενεργό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα