Stuff Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Ena programma pou poli grigora na vgazo to lefko background apo eikones? i an einai apo photoshop mporeite na mou peite pos. Efxaristo poli
Petza Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Me Photoshop yparxoun diaforoi tropoi analoga tin dyskolia o poio aplos einai me to macig Wand Tool (W) Basiki proipothesi einai to Layer na min einai kleidomeno Anoikse tin foto kai pigene Layer\Duplicate Layer twra stin paleta twn layers exeis 2 omoious layers o defteros einai kseklidotos 1) twra me to macig Wand Tool (W) kane klik sthn perioxi pou se endiaferei kai tha sou tin epileksi , an den se ikanopoih me patimeno to pliktro Shift prosthetis perioxes xwris na xaneis tin arxiki (me to Alt afaireis) Otan eisai efxaristimenos dwse ligo feather apo to menou select\feather i timi einai sxetiki analoga me to megethos kai tin analisi tis foto . Otan eisai etoimos pata to pliktro delete h apo to menu Edit\clear 2) o allos tropos einai me tin epilogi Color Range apo to Menu Select\Color Range tha sou anoiksi ena parathiro ase tin epilogi select se Sampled Colors pigene ton kersora tou pontikiou apano stin foto kai kane klik stin perioxi pou se endiaferei tha deis oti to mayro sto parathiro tha asprisi to aspro einai i epilogi pekse ligo me to Fuzziness oso megalyteri timi tou dineis toso poio ebaisthito ginete . diladi an p.x dialekseis aspro kai megaloseis tin timi Fuzziness tha epileksi kai allous tonous tou asprou Deksia exeis 3 eyedropper tool to prwto einai ti default kai sta alla 2 exoun ena + kai ena - me + prosthetis kai me to - afaireis Pata ok kai exeis epilogi stin foto so dwser pali ligo select\feather kai delete gia na exeis diafaneia swse tin foto sou se PSD h PNG h GIF morfi Ena poly kalo plugin gia aftin tin doulia einai to Mask Pro tis Extensis Yparxei kai o allos tropos apo to menu filter\Extract alla tha bradiastoume edw Afta elpizw na se bohthisa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.