Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειδα να υπαρχει παρομοιο θεμα

Ειχα 50αρα vdsl , isdn και msn αριθμο

46 ευρω τελικη τον μηνα 

Επιανα 40/4

Μου προτεινα και εβαλα με κοστος 2,5 ευρω παραπανω 100αρα 

Το download παραμενει το ιδιο . Το upload στα 9,5

Router θα αλλαξω σημερα που θα μου το φερουν

Υπαρχει ελπιδα για το down ?

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Δεν ειδα να υπαρχει παρομοιο θεμα

Ειχα 50αρα vdsl , isdn και msn αριθμο

46 ευρω τελικη τον μηνα 

Επιανα 40/4

Μου προτεινα και εβαλα με κοστος 2,5 ευρω παραπανω 100αρα 

Το download παραμενει το ιδιο . Το upload στα 9,5

Router θα αλλαξω σημερα που θα μου το φερουν

Τήν ISDN γραμμή τη καταλαβαίνω , αλλά το msn αριθμό που το χρησιμοποιείται πλέον ; 

Εάν βρίσκεστε κοντά σε απόσταση σε καφαο του οτε 

δείτε εδώ το χάρτη με τα κέντρα vdsl 

http://fttxgr.eu/map?fbclid=IwAR3-HQ8AD9lhODVDvbySlYf5diG0yd_QxikUWrIAFUU1hdH0GK7PIsv-DkU

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Παίρνεις σύνδεση από νέα υπαίθρια καμπίνα ή από το αστικό κέντρο;

Για να σου δίνει ο ΟΤΕ 100άρι, μάλλον από καμπίνα παίρνεις, οπότε η ταχύτητα εξαρτάται από την απόσταση που έχεις από αυτήν και την ποιότητα της καλωδίωσης (εξωτερικής και εσωτερικής).

Καταρχήν δώσε μια εικόνα με τα στοιχεία του συγχρονισμού για να έχουμε μια ιδέα.

Η εσωτερική σου εγκατάσταση είναι σωστή, δηλαδή γίνεται διαχωρισμός του DSL με το τηλεφωνικό σήμα στον Router (από την στιγμή που σε γύρισαν σε VoIP) και από αυτό παίρνουν σύνδεση όλες οι άλλες πρίζες του σπιτιού ή επιστρέφεις την τηλεφωνία μέσω του DSL splitter και κάνεις χρήση  φίλτρων; Έχει μεγάλη σημασία αυτό που σε ρωτώ.

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Καλωδιο απ ευθειας απο τον κατανεμητη στου router

Και τα τηλέφωνα που είναι συνδεδεμένα;

Τα στοιχεία συγχρονισμού, που είναι;

Δημοσ.

Κάτι παρόμοιο συνέβη και σε έναν φίλο μου,

από ADSL γύρισε σε 50άρα VDSL και έχει το ίδιο πρόβλημα με εσένα δηλαδή το download δεν άλλαξε ενώ το upload αυξήθηκε κανονικά.

Από ότι μου είπε επικοινώνησε με τον ΟΤΕ και το έβαλαν βλάβη.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, jkoukos είπε

Παίρνεις σύνδεση από νέα υπαίθρια καμπίνα ή από το αστικό κέντρο;

Για να σου δίνει ο ΟΤΕ 100άρι, μάλλον από καμπίνα παίρνεις, οπότε η ταχύτητα εξαρτάται από την απόσταση που έχεις από αυτήν και την ποιότητα της καλωδίωσης (εξωτερικής και εσωτερικής).

Καταρχήν δώσε μια εικόνα με τα στοιχεία του συγχρονισμού για να έχουμε μια ιδέα.

Η εσωτερική σου εγκατάσταση είναι σωστή, δηλαδή γίνεται διαχωρισμός του DSL με το τηλεφωνικό σήμα στον Router (από την στιγμή που σε γύρισαν σε VoIP) και από αυτό παίρνουν σύνδεση όλες οι άλλες πρίζες του σπιτιού ή επιστρέφεις την τηλεφωνία μέσω του DSL splitter και κάνεις χρήση  φίλτρων; Έχει μεγάλη σημασία αυτό που σε ρωτώ.

Στο χωριό από Adsl το γύρισε σε Vdsl . Ωστόσο δέν γίνεται διαχωρισμός του DSL από το τηλεφωνικό σήμα κλαι έχω χρησιμοποιήσει τή μέθοδο του DSL Splitter . Ξέρεις σε ποιόν πρέπει να απευθυνθώ και με τι κόστος  περίπου ; Ήθελα να μετατρέψω να βάλω και μιά πρίζα Ethernet στόν επάνω όροφο.

Έχω ανοίξει το κουτί αλλά έχει 8 ζεύγη καλωδίων 

Εάν και σπουδάζω μηχ πληροφορικής στην θεωρία τα ξέρω αλλά ποτέ δεν το εχω κάνει στή πράξη και ούτε εξοπλισμό έχω αυτή τη στιγμή

Επεξ/σία από meletis_m
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον ...Το νεο router δεν δουλεψε ..Μονο το power και το wlan αναβαν .Με το παλιο δουλευε 

Πηγα σε cosmote εδωσαν αλλο παλι τα ιδια 

Δεν δουλευε μετα και με τα παλιο . Τωρα δουλευει με το παλιο αλλα με απελπιστικη ταχυτητα 15/0,6

Εχει δηλωθει βλαβη και θα ερθει τεχνικος του ΟΤΕ

7 ώρες πριν, meletis_m είπε

Τήν ISDN γραμμή τη καταλαβαίνω , αλλά το msn αριθμό που το χρησιμοποιείται πλέον ; 

Την εχω για να μεταφερω ενα αριθμο που δεν ηθελα να χαθει απο κεντρο Αθηνας .Την ειχα σαν δευτερη γραμμη με cyta

Αν χρειαστει να αλλαξω το καλωδιο απο τον κατανεμητη που ερχεται στο πριζακι που μπαινει το router τι καλωδιο να βαλω ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τωρα δουλεω με το παλιο router 16/1

Το router στον κατανεμητη  πιανει τα 100/10.Το πηγε φιλος του γιου μου

Θα αλλαχτει σημερα το καλωδιο απο τον κατανεμητη μεχρι το router

Ευτυχώς όχι πολύ πολύ δύσκολο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον...Αλλαχτηκε το καλωδιο απο το κουτι του ΟΤΕ μεχρι το παλιο router και να το αποτελεσμα 

Με το νεο router τιποτα !!!

Screenshot_20200718-213319_COSMOTE.jpg

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε

Λοιπον...Αλλαχτηκε το καλωδιο απο το κουτι του ΟΤΕ μεχρι το παλιο router και να το αποτελεσμα 

Με το νεο router τιποτα !!!

Screenshot_20200718-213319_COSMOTE.jpg

Το καλωδιο το εβαλες υπογείως ? Μπορει να ειναι ηλιθια ερωτηση αλλα δεν εχω καταλαβει ακομα πως περνάνε καλώδιο απευθείας απο την καμπινα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...