Gataros Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Παρέλαβα σήμερα και εγώ αλλά το απόγευμα θα τα δω από κοντά, το deal ήταν σούπερ.
angelsride Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Καλημερα σε ολους Τα παρηγγειλα την Παρασκευη στις 17 και στην εξελιξη της παραγγελιας λεει απλα καταχωρημενη.Πηρα τηλεφωνο και μου ειπε μια κοπελα οτι δεν υπαρχει αποθεμα και μαλλον θα ακυρωθει....Βλεπω ομως οτι ειναι διαθεσιμα σε λευκο χρωμα στο site.Της ειπα οτι τα παρηγγειλα και τα πληρωσα ενω ηταν διαθεσιμα και μου ειπε να δουμε απο βδομαδα μηπως αλλαξει κατι.
Gataros Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Θα σου έλεγα να τους πιεσεις να σου στείλουν τα λευκά, από τη στιγμή που είναι δικό τους το θέμα με την ενημέρωση της αποθήκης. Μην κολλήσεις με το μαύρο χρώμα.
angelsride Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, Gataros είπε Θα σου έλεγα να τους πιεσεις να σου στείλουν τα λευκά, από τη στιγμή που είναι δικό τους το θέμα με την ενημέρωση της αποθήκης. Μην κολλήσεις με το μαύρο χρώμα. Και εγω αυτο σκεφτηκα αλλα μου ειπε οτι δεν υπαρχει αποθεμα στην αποθηκη.Θα τους ξαναπαρω τηλεφωνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα