Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπήκα με μια χαρά να παραγγείλω νόμιζα ήταν τα μεγάλα. Όποιος θέλει το καλύτερο anc της αγοράς δεν υπάρχουν καλύτερα. Και σε μεγάλα και σε μικρά. 

• Like 3
Δημοσ.

Μεταξύ Galaxy και Sony, τα Sony σαν ποιότητα ήχου με μεγάλη διαφορά. Τα Huawei δεν τα έχω ακούσει αλλά αμφιβάλω να είναι καλυτερα από τα Sony.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, seloner είπε

galaxy buds+ , Sony WF 1000xm3 ή Huawei Freebuds 3 .  Τι λέτε ; Θα πάρω ένα από τα τρία .

Τα Sony με κλειστά αυτιά (κυριολεκτικά και μεταφορικά).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα έχω. Η τιμή είναι απίστευτη, εγώ τα είχα αγοράσει 120€ like new από Amazon.

Επειδή είχα και τα προηγούμενα της Sony, είναι η μέρα με τη νύχτα. Πολύ καλή ποιότητα ήχου και σταθερή σύνδεση με το κινητό. Πολύ ικανοποιητικά και στις κλήσεις. Πολύ μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. Τα χρησιμοποιώ 2-3 ώρες την ημέρα και με μία πλήρη φόρτιση της θήκης βγάζω άνετα εβδομάδα - 10 ημέρες.

Τρία πραγματάκια να προσέξετε:

1. Είναι μεγάλα σε μέγεθος και δε κάνουν για άθληση. Δηλαδή και με κόλλα να τα κολλήσετε, άμα πάτε για τρέξιμο θα πέσουν.

2. Τα earbuds είναι μεγάλα. Ετοιμαστείτε ειδικά τις πρώτες φορές και με το active noise cancellation ενεργό να νιώσετε ΠΟΛΥ άβολα. Στη μία ώρα θα θέλετε να τα βγάλετε. Είναι ο κύριος λόγος επιστροφών στο Amazon και έχει τόσα like new. Εγώ συστήνω να επιμείνετε. Έχει 8 earbus (4x 2 χρώματα για να δοκιμάσετε).

3. Τα touch controls για απάντηση κλήσεων /  διαχείριση μουσικής θέλουν προσπάθεια για να τα συνηθίσετε.

Ειδικά σε αυτή την τιμή τα προτείνω.

edit: στο type-c καλώδιο φόρτισης η Sony έχει κάνει "γυφτιά". Είναι πολύ μικρό. Αν τα φορτίζεις π.χ. στο Pc και οι μπροστινές usb βγαίνουν στη μέση του κουτιού, θα κρέμονται στον αέρα.

Επεξ/σία από imvrios
Δημοσ.

Τα ακουστικα αυτα να θυμισω οτι ειχαν περυσι αρχικη τιμη 250ευρω, αρα πανω κατω μιλαμε για μιση τιμη(στο περιπου).

Περαν τουτου το selling point αυτων των ακουστικων ειναι το ANC. Αλλιως ειναι χειροτερα απο τα galaxy buds+ 

-σε τιμη(ακριβοτερα)

-μεγεθος(ακουστικων και θηκης)

-μπαταρια ακουστικων(12ωρες τα buds)

-ποικιλια χρωματων

-ισως σε μικροφωνο/κλησεις

Δυστηχως ουτε αυτα ουτε τα buds εχουν καποια μορφη αδιαβροχοποιησης,εστω για τον ιδρωτα.

Οπως και να εχει τα βλεπω εξαντλημενα απο το site αρα οποιος προλαβε προλαβε.

Δημοσ.

Για το active noise cancellation: υπάρχει πραγματικά και λειτουργεί. Αλλά μη περιμένε ότι θα περπατάτε στη Μεσογείων χωρίς να ακούτε εξωτερικούς θορύβους ή ότι θα μπείτε στο μετρό και θα σας πάρει ο ύπνος στο κάθισμα ακούγοντας μουσική. Μέτριοι και δυνατοί εξωτερικοί θόρυβοι ακούγονται, δεν είναι όπως τα over ear. 

Όπως είπα, αν τα θέλετε και δε μπορείτε να τα ξαναβρείτε καινούργια σε αυτή την τιμή, μπορείτε να κοιτάτε και για like new στο Amazon.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Fulgore είπε

Τα ακουστικα αυτα να θυμισω οτι ειχαν περυσι αρχικη τιμη 250ευρω, αρα πανω κατω μιλαμε για μιση τιμη(στο περιπου).

Περαν τουτου το selling point αυτων των ακουστικων ειναι το ANC. Αλλιως ειναι χειροτερα απο τα galaxy buds+ 

-σε τιμη(ακριβοτερα)

-μεγεθος(ακουστικων και θηκης)

-μπαταρια ακουστικων(12ωρες τα buds)

-ποικιλια χρωματων

-ισως σε μικροφωνο/κλησεις

Δυστηχως ουτε αυτα ουτε τα buds εχουν καποια μορφη αδιαβροχοποιησης,εστω για τον ιδρωτα.

Οπως και να εχει τα βλεπω εξαντλημενα απο το site αρα οποιος προλαβε προλαβε.

Ένα προϊόν είναι χειρότερο από ένα άλλο σε χαρακτηριστικά και όχι προδιαγραφές. Το ότι είναι πιο μεγάλα, σιγουρα θα ξέρει ο αγοραστής ότι πχ δεν θα τον βολέψουν για γυμναστήριο. 

Κατά κύριο λόγω η Sony βγάζει τα ακουστικά για commuting. 

Κατά τ άλλα έχω τα buds και σκέφτομαι την αναβάθμιση. 

Δημοσ.

Εγώ θα πω την δικιά μου εμπειρία... Για μουσική είναι άψογα... Για κλήσεις... Χρησιμοποιώ...τον 20 ευρώ ένα νορμάλ.ακουστικο ... Από τα lidl...φίλε δεν είναι για να μιλάς στο αυτοκίνητο μέσα.. με τίποτα. 

Δημοσ.

Thanks ts .Τα τσιμπησα.το χα μετανιώσει που δεν τα χα πάρει πριν μερικούς μήνες που τα Χαν βγάλει στα 179 ευρώ.στην τιμή αυτή όμως δε μπόρεσα να αντισταθώ ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...