drade Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) https://papastavroushops.gr/product/shoei-neotec-white Επόμενη τιμή Σκρουτζ 514,95€. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2020 από drade 2
Looter Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Πολύ καλό κράνος και καλή τιμή. ΟΙ διαφορές με το Neotec 2 που βγήκε το 2018 είναι σχετικά μικρές. Προσοχή μόνο στο έτος κατασκευής του κράνους. Το Neotec κυκλοφόρησε το 2011 , προσέξτε μη σας στείλουν κράνος που καθόταν 5-6 χρόνια σε αποθήκη.. 4
therion13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 350€ Ε; Εγώ ειχα παρει το MT Optimus sv στα 100 και αυτό είναι πολύ καλό κράνος και με το γυαλί ηλίου του και να σηκώνετε το σαγόνι όπως αυτό. Αν θέλει κανένας κάτι πιο φθηνό. 4 1
devaggos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, therion13 είπε 350€ Ε; Εγώ ειχα παρει το MT Optimus sv στα 100 και αυτό είναι πολύ καλό κράνος και με το γυαλί ηλίου του και να σηκώνετε το σαγόνι όπως αυτό. Αν θέλει κανένας κάτι πιο φθηνό. Δεν συγκρίνεται το θέμα ασφάλειας και βάρους του Composite Fibre (Shoei) με το Thermoplastic (MT) που λες. Τώρα σαν budget επιλογή δεν ξερω αν υπάρχει κάτι καλύτερο απο αυτό που προτείνεις. Η σελίδα δεν βρέθηκε λέει τώρα, ας κλειδώσει το θέμα. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2020 από devaggos 1
pankostas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Πολύ καλό κράνος για όποιον το παρήγγειλε! Και ποιότητα και ασφάλεια! Δεν συγκρίνεται με το άλλο! Νομίζω δεν χρειάζεται να κλειδώσει το θεμα, αν κάποιος που το αγόρασε έχει κάποια απορία. Δεν κλειδώνουν τα θέματα όταν τελειώνει η προσφορά. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2020 από pankostas
xrhstosiak Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 αν ειναι να συγκρινουμε τα mt με τα shoei ... κατι εχουμε καταλάβει λαθος για τα κρανη ακομα και στην κατηγορια που ειναι τα mt υπαρχουν καλυτερες ποιοτικοτερες και επωνυμες προτασεις 3
deadp Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Όπως; Θέλω να πάρω κάποιο jet καινούργιο (έχω μπλε Vespa, άρα κατά εκείνο το χρώμα ή σε λευκό αν βγαίνει). To Piaggio κράνος που έχω τώρα από το 2017, ήρθε ο καιρός να αλλαχθεί...
therion13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, xrhstosiak είπε αν ειναι να συγκρινουμε τα mt με τα shoei ... κατι εχουμε καταλάβει λαθος για τα κρανη ακομα και στην κατηγορια που ειναι τα mt υπαρχουν καλυτερες ποιοτικοτερες και επωνυμες προτασεις Ε ναι αν συγκρίνουμε αρχική τιμή 500 με 100 ευρώ σιγουρα για κάποιο λόγο θα είναι 400 ευρω πιο ακριβό. Σαν πιο φθηνό και πολύ καλό εγω το ειπα για τα λεφτά. Με την καμια δεν τα συγκρίνω. Λες και ειπα ειναι καλύτερο. Σα να λέμε γιατί η ferrari είναι πιο ακριβή από το Citroen saxo πια η διαφορά; έλεος όλοι εδω μέσα Κακος που ασχολούμαι και ξανά γράφω. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2020 από therion13
GeorgeHellas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Μαλλον τελείωσαν τα ελάχιστα (αν οχι μοναδικό κομμάτι) που ειχε το κατάστημα, καθώς η σελιδα δεν βρέθηκε.
drade Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Έδειχνε να έχει όλα τα μεγέθη όταν έκανα την δημοσίευση. Πιθανότερο θεωρώ το σενάριο να έκαναν λάθος στην τιμή. 1
xrhstosiak Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 11 ώρες πριν, deadp είπε Όπως; Θέλω να πάρω κάποιο jet καινούργιο (έχω μπλε Vespa, άρα κατά εκείνο το χρώμα ή σε λευκό αν βγαίνει). To Piaggio κράνος που έχω τώρα από το 2017, ήρθε ο καιρός να αλλαχθεί... 1) shark πχ με +20 ευρω καλυτερο που πηρα προσφατα, ηταν σαφώς ποιοτικότερο απο καθε mt ποτ δοκιμασα, επισης bell με ring βρηκα σε αυτα λεφτα και hjc και υπαρχουν και αλλες επιλογες που αξιζουν και την οποια μικρη διαφορα 2) jet δεν θα εβαζα ποτε στο κεφαλι μου, full face μονο, οπως δεν θα επελεγα ποτε το κρανος με βαση το χρωμα ειμαστε μαλλον αλλης σχολης 3) θα προτεινα να δωσεις οσα περισσοτερα μπορεις, οταν εχεις αποφασισει ενα ποσο , περνεις σβαρνα τα μαγαζια και ψαχνεις καμια προσφορα απο κανα ξεχασμενο κομματι ή προηγουμενη σειρα ωστε αν γινεται να παρεις κατι απο την επομενη ανωτερη κατηγορια ... για κρανος μιλαμε 10 ώρες πριν, therion13 είπε Ε ναι αν συγκρίνουμε αρχική τιμή 500 με 100 ευρώ σιγουρα για κάποιο λόγο θα είναι 400 ευρω πιο ακριβό. Σαν πιο φθηνό και πολύ καλό εγω το ειπα για τα λεφτά. Με την καμια δεν τα συγκρίνω. Λες και ειπα ειναι καλύτερο. Σα να λέμε γιατί η ferrari είναι πιο ακριβή από το Citroen saxo πια η διαφορά; έλεος όλοι εδω μέσα Κακος που ασχολούμαι και ξανά γράφω. αγαπητε εσυ εγραψες στο πρωτο σου ποστ "350€ Ε;" οποτε ειναι σαν λες οτι ειναι υπερβολικο ποσο για ενα κρανος , λες και το κεφαλι μας αξιζει τοσο λιγα χρηματα, επισης στο δικο μου ποστ ειπα ξεκαθαρα για συγκριση μεταξυ εταιριων ανεξαρτητα τελειως απο το κοστος, πουθενα δεν εγραψα για τιμη ... και προφανως παντα μιλαμε για προσωπικες αποψεις που απλα συμφωνεις ή διαφωνεις ή απλα προσπερνάς sorry για το off topic 1
Looter Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Δίνετε ένα σκασμό λεφτά για κινητά και βάζετε και δόσεις ώστε να κάνει 1/100 του δευτερολέπτου πιο γρήγορα refresh το instagram και το Facebook και σας φαίνονται πολλά τα 350 για κράνος 2 σε 1 της Shoei. Με τέτοια μυαλά το ΜΟΝΟ που εύχομαι είναι να είστε πάντα ΤΥΧΕΡΟΙ και να μη σας χρειαστεί ΠΟΤΕ το κράνος. Και το λεω μέσα από την καρδιά μου σαν νέος οδηγός μηχανής , πάντα όρθιοι. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2020 από Looter 12
therion13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 8 ώρες πριν, xrhstosiak είπε 1) shark πχ με +20 ευρω καλυτερο που πηρα προσφατα, ηταν σαφώς ποιοτικότερο απο καθε mt ποτ δοκιμασα, επισης bell με ring βρηκα σε αυτα λεφτα και hjc και υπαρχουν και αλλες επιλογες που αξιζουν και την οποια μικρη διαφορα 2) jet δεν θα εβαζα ποτε στο κεφαλι μου, full face μονο, οπως δεν θα επελεγα ποτε το κρανος με βαση το χρωμα ειμαστε μαλλον αλλης σχολης 3) θα προτεινα να δωσεις οσα περισσοτερα μπορεις, οταν εχεις αποφασισει ενα ποσο , περνεις σβαρνα τα μαγαζια και ψαχνεις καμια προσφορα απο κανα ξεχασμενο κομματι ή προηγουμενη σειρα ωστε αν γινεται να παρεις κατι απο την επομενη ανωτερη κατηγορια ... για κρανος μιλαμε αγαπητε εσυ εγραψες στο πρωτο σου ποστ "350€ Ε;" οποτε ειναι σαν λες οτι ειναι υπερβολικο ποσο για ενα κρανος , λες και το κεφαλι μας αξιζει τοσο λιγα χρηματα, επισης στο δικο μου ποστ ειπα ξεκαθαρα για συγκριση μεταξυ εταιριων ανεξαρτητα τελειως απο το κοστος, πουθενα δεν εγραψα για τιμη ... και προφανως παντα μιλαμε για προσωπικες αποψεις που απλα συμφωνεις ή διαφωνεις ή απλα προσπερνάς sorry για το off topic Από ότι βλεπω μιλας μονο για το αν προστατεύει η Όχι. Και θες να πεις ότι το 100€ δεν προστατεύει; πέρα από την άμεση ποιότητα βάρος τζαμί που τα έχει καλύτερα το το 500€ δηλαδη ολα στο μονο τουλάχιστον που κάνει το 100€ είναι να να σε προστατέψει αν μιλάμε μονο για προστασία. Εγω αυτό είπα για τα λεφτά του είναι πολύ καλό και στιβαρό και χοντρό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα