infopapaki Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα σας θα ήθελα τη γνώμη σας για το θέμα που μου έχει που μου έχει προκύψει. Νοικιάζω ένα διαμέρισμα από το 2016 δινω ενοίκιο 300 ευρώ το μήνα το 2018 το ανανεώσαμε για 2 έτη ακομα και προστέθηκε άλλο ένα ΑΦΜ στο συμβόλαιο του συγκατοίκου μου.ενώ έχουν περάσει ήδη δύο μήνες που έχει λήξει με ενημέρωσε ότι θέλει να γίνει αύξηση 80 ευρώ και να κάνω αποδοχή στο νέο συμβόλαιο, αλλιώς σε ένα μήνα να του παραδώσω τα κλειδιά. Εγώ δεν μπορώ να δίνω ούτε 80 ευρώ παραπάνω αλλά είναι και δύσκολο να βρω ένα διαμέρισμα τόσο γρήγορα. θέλω να ρωτήσω εάν λόγω της προσθήκης του νεου αφμ το 2018 ισχύει ότι μπορώ να μείνω με 300 ευρώ μέχρι το 2021 λόγω τριετίας και δεύτερον εάν δεν καταφέρω να βρω νεο διαμέρισμα άμεσα και συνεχίσω να το κατάθετω 300 ευρώ χωρίς συμβόλαιο μπορεί να μου κάνει κάτι?
SB_1957 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 10 λεπτά πριν, infopapaki είπε Καλησπέρα σας θα ήθελα τη γνώμη σας για το θέμα που μου έχει που μου έχει προκύψει. Νοικιάζω ένα διαμέρισμα από το 2016 δινω ενοίκιο 300 ευρώ το μήνα το 2018 το ανανεώσαμε για 2 έτη ακομα και προστέθηκε άλλο ένα ΑΦΜ στο συμβόλαιο του συγκατοίκου μου.ενώ έχουν περάσει ήδη δύο μήνες που έχει λήξει με ενημέρωσε ότι θέλει να γίνει αύξηση 80 ευρώ και να κάνω αποδοχή στο νέο συμβόλαιο, αλλιώς σε ένα μήνα να του παραδώσω τα κλειδιά. Εγώ δεν μπορώ να δίνω ούτε 80 ευρώ παραπάνω αλλά είναι και δύσκολο να βρω ένα διαμέρισμα τόσο γρήγορα. θέλω να ρωτήσω εάν λόγω της προσθήκης του νεου αφμ το 2018 ισχύει ότι μπορώ να μείνω με 300 ευρώ μέχρι το 2021 λόγω τριετίας και δεύτερον εάν δεν καταφέρω να βρω νεο διαμέρισμα άμεσα και συνεχίσω να το κατάθετω 300 ευρώ χωρίς συμβόλαιο μπορεί να μου κάνει κάτι? Αν είσαι ευχαριστημένος από το σπίτι, την περιοχή και τον ιδιοκτήτη και αφού είστε δύο που μοιράζεστε το ενοίκιο μήπως σας συμφέρει περισσότερο να το δεχθείτε από το να μπείτε στη διαδικασία του ψαξίματος και της μετακόμισης? Άσχετα από το αν και τί μπορεί να σου κάνει, είσαι σίγουρος ότι θα βρεις παρόμοιο διαμέρισμα με 300 ευρώ?
Joshua21 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 32 λεπτά πριν, infopapaki είπε Καλησπέρα σας θα ήθελα τη γνώμη σας για το θέμα που μου έχει που μου έχει προκύψει. Νοικιάζω ένα διαμέρισμα από το 2016 δινω ενοίκιο 300 ευρώ το μήνα το 2018 το ανανεώσαμε για 2 έτη ακομα και προστέθηκε άλλο ένα ΑΦΜ στο συμβόλαιο του συγκατοίκου μου.ενώ έχουν περάσει ήδη δύο μήνες που έχει λήξει με ενημέρωσε ότι θέλει να γίνει αύξηση 80 ευρώ και να κάνω αποδοχή στο νέο συμβόλαιο, αλλιώς σε ένα μήνα να του παραδώσω τα κλειδιά. Εγώ δεν μπορώ να δίνω ούτε 80 ευρώ παραπάνω αλλά είναι και δύσκολο να βρω ένα διαμέρισμα τόσο γρήγορα. θέλω να ρωτήσω εάν λόγω της προσθήκης του νεου αφμ το 2018 ισχύει ότι μπορώ να μείνω με 300 ευρώ μέχρι το 2021 λόγω τριετίας και δεύτερον εάν δεν καταφέρω να βρω νεο διαμέρισμα άμεσα και συνεχίσω να το κατάθετω 300 ευρώ χωρίς συμβόλαιο μπορεί να μου κάνει κάτι? Για εξήγησε μας λίγο καλύτερα τι ακριβώς σημαίνει προσθήκη νέου ΑΦΜ, γιατί η "ανανέωση" με την "προσθήκη νέου ΑΦΜ" είναι έννοιες ασύμβατες. Πάντως μόνο στην περίπτωση που το 2018 υπογράφηκε νέα μίσθωση ισχύει η τριετία έως το 2021, αν όντως ήταν ανανέωση τότε η μίσθωση έχει λήξει.
Apoll Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 42 λεπτά πριν, infopapaki είπε Καλησπέρα σας θα ήθελα τη γνώμη σας για το θέμα που μου έχει που μου έχει προκύψει. Νοικιάζω ένα διαμέρισμα από το 2016 δινω ενοίκιο 300 ευρώ το μήνα το 2018 το ανανεώσαμε για 2 έτη ακομα και προστέθηκε άλλο ένα ΑΦΜ στο συμβόλαιο του συγκατοίκου μου.ενώ έχουν περάσει ήδη δύο μήνες που έχει λήξει με ενημέρωσε ότι θέλει να γίνει αύξηση 80 ευρώ και να κάνω αποδοχή στο νέο συμβόλαιο, αλλιώς σε ένα μήνα να του παραδώσω τα κλειδιά. Εγώ δεν μπορώ να δίνω ούτε 80 ευρώ παραπάνω αλλά είναι και δύσκολο να βρω ένα διαμέρισμα τόσο γρήγορα. θέλω να ρωτήσω εάν λόγω της προσθήκης του νεου αφμ το 2018 ισχύει ότι μπορώ να μείνω με 300 ευρώ μέχρι το 2021 λόγω τριετίας και δεύτερον εάν δεν καταφέρω να βρω νεο διαμέρισμα άμεσα και συνεχίσω να το κατάθετω 300 ευρώ χωρίς συμβόλαιο μπορεί να μου κάνει κάτι? Ρώτα τον, με ποιό σκεπτικό ζητά 27% αύξηση. Η οποία είναι τεράστια και πλέον του πληθωρισμού.
infopapaki Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Για εξήγησε μας λίγο καλύτερα τι ακριβώς σημαίνει προσθήκη νέου ΑΦΜ, γιατί η "ανανέωση" με την "προσθήκη νέου ΑΦΜ" είναι έννοιες ασύμβατες. Πάντως μόνο στην περίπτωση που το 2018 υπογράφηκε νέα μίσθωση ισχύει η τριετία έως το 2021, αν όντως ήταν ανανέωση τότε η μίσθωση έχει λήξει. όχι δεν υπογράψαμε νέο συμφωνητικό,απλώς έγινε αποδοχή στο ταχις νέου μισθωτηρίου που πλέον περιλαμβάνει και το αφμ του συγκάτοικου, ευχαριστώ για την απαντηση
Joshua21 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, infopapaki είπε όχι δεν υπογράψαμε νέο συμφωνητικό,απλώς έγινε αποδοχή στο ταχις νέου μισθωτηρίου που πλέον περιλαμβάνει και το αφμ του συγκάτοικου, ευχαριστώ για την απαντηση Τότε προφανώς υπογράψατε νέο, και αυτό επειδή το σύστημα δεν επιτρέπει προσθήκη νέου ΑΦΜ στην ανανέωση. Αν πράγματι είναι έτσι όπως τα λες, τότε έχεις (ή έχετε?) δικαίωμα να μείνετε άλλο ένα χρόνο με το ίδιο μίσθωμα. 1
infopapaki Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 26 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Αν είσαι ευχαριστημένος από το σπίτι, την περιοχή και τον ιδιοκτήτη και αφού είστε δύο που μοιράζεστε το ενοίκιο μήπως σας συμφέρει περισσότερο να το δεχθείτε από το να μπείτε στη διαδικασία του ψαξίματος και της μετακόμισης? Άσχετα από το αν και τί μπορεί να σου κάνει, είσαι σίγουρος ότι θα βρεις παρόμοιο διαμέρισμα με 300 ευρώ? μακάρι να μπορούσα δυστυχώς είναι αδύνατον, τα 80€ είναι πολλά, πιστεύω θα βρω από ερευνά αγοράς που έχω κάνει η γειτονιά είναι πολύ οικονομικη συνοικία του Πειραιά αλλά δεν είναι και ότι πιο εύκολο, ευχαριστώ για την απάντηση 3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Τότε προφανώς υπογράψατε νέο, και αυτό επειδή το σύστημα δεν επιτρέπει προσθήκη νέου ΑΦΜ στην ανανέωση. Αν πράγματι είναι έτσι όπως τα λες, τότε έχεις (ή έχετε?) δικαίωμα να μείνετε άλλο ένα χρόνο με το ίδιο μίσθωμα. ευχαριστώ πολύ 9 λεπτά πριν, Apoll είπε Ρώτα τον, με ποιό σκεπτικό ζητά 27% αύξηση. Η οποία είναι τεράστια και πλέον του πληθωρισμού. 9 λεπτά πριν, Apoll είπε Ρώτα τον, με ποιό σκεπτικό ζητά 27% αύξηση. Η οποία είναι τεράστια και πλέον του πληθωρισμού. στηρίζεται στο ότι τα ενοίκια πλέον είναι πιο ακριβά, και αυτό που δίνω είναι πολύ χαμηλό, έχει το δικαίωμα να το νοικιάσει όσο θέλει το γνωρίζω, απλά είναι δύσκολη η θέση μου, και εγω πλέον θέλω να φύγω, δεν είμαι άτομο που θα σταθεί εμπόδιο, και η όλη υπόθεση με έχει αναστατώσει, άπλα να βρω κάτι αξιόλογο, οπως έκανα και πριν 4 χρονιά, ευχαριστω 1
NikosKallithea Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Σπιτι σαν αυτο που μενεις και με τα χρηματα του 2016, σημερα δεν πρόκειται να βρεις σε καμια περίπτωση, εκτός αν θυσιάσεις την ποιότητα ζωης σου και μεινεις σε καμία τρωγλη για 80 ευρω, ή καλύτερα 40 ο καθε ενας.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 6 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Σπιτι σαν αυτο που μενεις και με τα χρηματα του 2016, σημερα δεν πρόκειται να βρεις σε καμια περίπτωση, εκτός αν θυσιάσεις την ποιότητα ζωης σου και μεινεις σε καμία τρωγλη για 80 ευρω, ή καλύτερα 40 ο καθε ενας. Υπαρχουν και κολοφαρδοι ξερω καποιους που δινουν για νεοδμητο αγ παρασκευη 400πχ αν και δε μπαινουν σε αγγελιες αυτα. 1
infopapaki Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 11 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Σπιτι σαν αυτο που μενεις και με τα χρηματα του 2016, σημερα δεν πρόκειται να βρεις σε καμια περίπτωση, εκτός αν θυσιάσεις την ποιότητα ζωης σου και μεινεις σε καμία τρωγλη για 80 ευρω, ή καλύτερα 40 ο καθε ενας Πρόκειται για διαμέρισμα 48 τετραγωνικά 30ετίας, στο πρώτο όροφο,μακάρι να μην ισχύει αυτό που λες πιστεύω κάτι θα βρεθεί,εάν μπορούσαμε θα τα δίναμε.
Everest Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 ειναι σιγουρος οτι θα βρει νεο αξιοπιστο ενοικιαστη; με την κριση που ερχεται απο φθινοπωρο, παιρνει χαζο ρισκο να σου ζητησει τετοια αυξηση, εφοσον εισαι καλοπληρωτης. 1
panostom Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 να ελεγξεις αν εχεις περιθωριο μεχρι το 2021. Αν ειναι ετσι δε μπορει για κανενα λογο να σας διωξει, οποτε εχετε απλετο χρονο για να ψαξετε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα