blueangel3 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Θα ήθελα να με '' προσανατολίσετε'' λίγο όσον αφορά τα δύο τμήματα.Αρχικά μιλάμε για Αθήνα,ΕΚΠΑ. Ανάμεσα σε αυτά τα δύο πιο είναι πιο ''εύκολο'' να βγάλει κανείς;Επίσης, τι παίζει με τα υποχρεωτικά μαθήματα; Παρακαλώ ας μου απαντήσει κάποιος σύντομα καθώς ο χρόνος για το μηχανογραφικο τελειώνει... 1
dimitrisRT Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Έχω τελειώσει το παιδαγωγικό. Και οι 2 σχολές ήταν εύκολες γενικά. Όταν τελείωσα εγώ το 2012 όλοι ήταν πτυχιούχοι στα 4-5 χρόνια επειδή μας έκαιγε να δουλέψουμε άσχετα αν αυτό δεν πήγε τόσο καλά. Για να πάρεις πτυχίο έπρεπε να περάσεις όλα τα υποχρεωτικά, 12 μαθήματα επιλογής και αν θυμάμαι καλά 6 κυμαινόμενα. Κάθε εξάμηνο είχε τα υποχρεωτικά του και εσύ επέλεγες κυμαινόμενα και επιλογής όπως ήθελες. Μέχρι να συμπληρώσεις 9 μαθήματα. Βέβαια δεν ξέρω αν μέσα σε αυτά τα 8 χρόνια έχει αλλάξει κάτι.... Τώρα η επιλογή είναι δικιά σου. Διάλεξε ότι σου αρέσει. Καλή τύχη. 1
*nenya* Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δεν ξεκινας καλα...ασε το πιο 'ευκολο' και σκεψου ποιο θα σ'ενδιεφερε εσενα πιο πολυ. Οταν μια σχολη την αγαπαμε τοτε για μας γινεται η πιο ευκολη. Δες τους οδηγους σπουδων και των 2 και μελετα. 3
SB_1957 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, blueangel3 είπε Θα ήθελα να με '' προσανατολίσετε'' λίγο όσον αφορά τα δύο τμήματα.Αρχικά μιλάμε για Αθήνα,ΕΚΠΑ. Ανάμεσα σε αυτά τα δύο πιο είναι πιο ''εύκολο'' να βγάλει κανείς;Επίσης, τι παίζει με τα υποχρεωτικά μαθήματα; Παρακαλώ ας μου απαντήσει κάποιος σύντομα καθώς ο χρόνος για το μηχανογραφικο τελειώνει... Καλή επιτυχία σε ό,τι διαλέξεις! Αν και το ερώτημά σου δημιουργεί αμφιβολίες για το κατά πόσο η επιλογή μιας παιδαγωγικής σχολής γίνεται επειδή το αγαπάς και όχι γιατί έχεις κατά νου το μειωμένο ωράριο, τις διακοπές Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι! Ελπίζω για σένα και κυρίως για τα παιδιά να κάνω λάθος! 1
blueangel3 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και καταλαβαίνω τι λέτε, αλλά πρόκειται για 2ο ΑΕΙ που θέλω να τελειώσω για συγκεκριμένο σκοπό και ψάχνω κάτι εύκολο και γρήγορο, Δεν με ενδιαφέρει τίποτα παραπάνω. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2020 από blueangel3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα