mihanikos1 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Έκανα μια αγορά μέσω PayPal εκτός ebay τον Απρίλιο. Είχε περάσει μια βδομάδα και ο πωλητής δεν μου είχε στείλει tracking number ούτε απάντησε στο mail που του έστειλα, έτσι άνοιξα case στο PayPal. Μετά από 2 μέρες ο πωλητής έστειλε tracking number. Όλο αυτό τον καιρό ήταν στο δρόμο και ένα μήνα περίμενε να περάσει τελωνείο. Τελικά παρέλαβα και αυτό που έστειλε ο Κινέζος είναι ένα μπιχλιμπίδι των 50 cent αντί αυτού που είχα παραγγείλει. Ενημέρωσα το PayPal έστειλα φώτο και η απάντηση του κινεζου ηταν να το στείλω πίσω με δικά μου έξοδα και όταν το λάβει και είναι σε καλή κατάσταση (ποιος θα το κρίνει;) θα μου στείλει τα λεφτά μου. Και το PayPal κάνει τον Κινέζο. Καμία γνώμη; υπάρχει τρόπος η κλαίω τα (λίγα ευτυχώς) λεφτά που έστειλα;
NikosKallithea Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, mihanikos1 είπε Έκανα μια αγορά μέσω PayPal εκτός ebay τον Απρίλιο. Είχε περάσει μια βδομάδα και ο πωλητής δεν μου είχε στείλει tracking number ούτε απάντησε στο mail που του έστειλα, έτσι άνοιξα case στο PayPal. Μετά από 2 μέρες ο πωλητής έστειλε tracking number. Όλο αυτό τον καιρό ήταν στο δρόμο και ένα μήνα περίμενε να περάσει τελωνείο. Τελικά παρέλαβα και αυτό που έστειλε ο Κινέζος είναι ένα μπιχλιμπίδι των 50 cent αντί αυτού που είχα παραγγείλει. Ενημέρωσα το PayPal έστειλα φώτο και η απάντηση του κινεζου ηταν να το στείλω πίσω με δικά μου έξοδα και όταν το λάβει και είναι σε καλή κατάσταση (ποιος θα το κρίνει;) θα μου στείλει τα λεφτά μου. Και το PayPal κάνει τον Κινέζο. Καμία γνώμη; υπάρχει τρόπος η κλαίω τα (λίγα ευτυχώς) λεφτά που έστειλα; Την πατησες γιστι.δεν εχεις υπομονή. Τωρα πηγαινε παρακαλετά στο ππ μπας και σου ξανα ανοίξουν το case. Αν δεν τα καταφέρεις τα έχασες τα χρήματα σου.
nikos032 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, mihanikos1 είπε Και το PayPal κάνει τον Κινέζο. Τι εννοείς ?
mpompo13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, mihanikos1 είπε Έκανα μια αγορά μέσω PayPal εκτός ebay τον Απρίλιο. Είχε περάσει μια βδομάδα και ο πωλητής δεν μου είχε στείλει tracking number ούτε απάντησε στο mail που του έστειλα, έτσι άνοιξα case στο PayPal. Μετά από 2 μέρες ο πωλητής έστειλε tracking number. Όλο αυτό τον καιρό ήταν στο δρόμο και ένα μήνα περίμενε να περάσει τελωνείο. Τελικά παρέλαβα και αυτό που έστειλε ο Κινέζος είναι ένα μπιχλιμπίδι των 50 cent αντί αυτού που είχα παραγγείλει. Ενημέρωσα το PayPal έστειλα φώτο και η απάντηση του κινεζου ηταν να το στείλω πίσω με δικά μου έξοδα και όταν το λάβει και είναι σε καλή κατάσταση (ποιος θα το κρίνει;) θα μου στείλει τα λεφτά μου. Και το PayPal κάνει τον Κινέζο. Καμία γνώμη; υπάρχει τρόπος η κλαίω τα (λίγα ευτυχώς) λεφτά που έστειλα; 1) Εφόσον το προιόν δεν είναι αυτό που παρήγγειλες τότε πληρώνει ο Κινέζος τα μεταφορικά της επιστροφής. Φρόντισε να του το πεις αυτό κ ενημέρωσε τον και πόσο κοστίζουν τα ΕΛΤΑ. Θα αλλάξει γνώμη. 2) Το PayPal έχει return postage refund αν το έχεις ενεργοποιήσει. Κ να χρειαστεί να πληρώσεις τότε μπορείς να ζητήσεις από αυτούς refund.
NikosKallithea Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 31 λεπτά πριν, mpompo13 είπε 1) Εφόσον το προιόν δεν είναι αυτό που παρήγγειλες τότε πληρώνει ο Κινέζος τα μεταφορικά της επιστροφής. Φρόντισε να του το πεις αυτό κ ενημέρωσε τον και πόσο κοστίζουν τα ΕΛΤΑ. Θα αλλάξει γνώμη. 2) Το PayPal έχει return postage refund αν το έχεις ενεργοποιήσει. Κ να χρειαστεί να πληρώσεις τότε μπορείς να ζητήσεις από αυτούς refund. Τι του λες το case εχει κλείσει, τι να κανει; Dispute τέλος
mihanikos1 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Την πατησες γιστι.δεν εχεις υπομονή. Τωρα πηγαινε παρακαλετά στο ππ μπας και σου ξανα ανοίξουν το case. Αν δεν τα καταφέρεις τα έχασες τα χρήματα σου. τι εννοεις δεν εχω υπομονη? το case δεν εχει κλεισει. η απαντηση του paypal ηταν οτι επικοινωνησαν με τον κινεζο και ειπε να στειλω το προιον και θα με πληρωσει. και εχω 10 μερες να του στειλω το traking number της αποστολης αλλιως τοτε θα κλεισει το case
mpompo13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Τι του λες το case εχει κλείσει, τι να κανει; Dispute τέλος Δεν ανέφερε κάτι τέτοιο. Και σε κάθε περίπτωση το PayPal ακόμη τον καλύπτει. (https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/returns) 24 λεπτά πριν, mihanikos1 είπε τι εννοεις δεν εχω υπομονη? το case δεν εχει κλεισει. η απαντηση του paypal ηταν οτι επικοινωνησαν με τον κινεζο και ειπε να στειλω το προιον και θα με πληρωσει. και εχω 10 μερες να του στειλω το traking number της αποστολης αλλιως τοτε θα κλεισει το case Δες τι λέει το ebay (https://www.ebay.com/help/buying/returns-refunds/returning-item?id=4041#shipping-charges) : Αναφορά σε κείμενο You received a damaged item, it doesn’t match the listing description, or it's the wrong item Here's how the seller may respond: Accept your return request and offer a full refund – You'll return the item in the same condition in which it was received, and the seller issues you a full refund, including the original shipping cost. The seller will also pay for return shipping. If the returned item is used, damaged, missing parts, or is damaged during return shipping because it wasn't packaged correctly, the seller might deduct from the refund to cover the loss in the item's value. Learn more about our Condition of returns policy. Offer you a partial refund and let you keep the item – This can be a good compromise when you're not completely satisfied with your purchase – for example, if it arrived with a minor scratch – but you're happy to keep it. Offer you a replacement or an exchange – Some sellers may offer the option of returning an item for a replacement or exchange instead of a refund. Send you a message – The seller may ask you for some more details about your return request. Σε αυτήν την περίπτωση σου κάνει refund και τα return postage fees. Αν βαριέσαι κ δεν είναι ακριβό μπορείς να το αφήσεις. Εννοείται θα αφήσεις αρνητικό feedback. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2020 από mpompo13
NikosKallithea Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δηλαδή εχεις ανοιχτό case 2 μιση μήνες στο ππ;
mihanikos1 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 6 ώρες πριν, mpompo13 είπε Δεν ανέφερε κάτι τέτοιο. Και σε κάθε περίπτωση το PayPal ακόμη τον καλύπτει. (https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/returns) Δες τι λέει το ebay (https://www.ebay.com/help/buying/returns-refunds/returning-item?id=4041#shipping-charges) : Σε αυτήν την περίπτωση σου κάνει refund και τα return postage fees. Αν βαριέσαι κ δεν είναι ακριβό μπορείς να το αφήσεις. Εννοείται θα αφήσεις αρνητικό feedback. Δεν είναι από ebay η αγορά. Θα το στείλω πίσω και θα ζητήσω τα μεταφορικά από το PayPal και βλέπουμε όταν φτάσει. Δεν είναι μεγάλο το ποσό, 13-14 ευρώ αλλά είναι το γαμωτο.
mpompo13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, mihanikos1 είπε Δεν είναι από ebay η αγορά. Θα το στείλω πίσω και θα ζητήσω τα μεταφορικά από το PayPal και βλέπουμε όταν φτάσει. Δεν είναι μεγάλο το ποσό, 13-14 ευρώ αλλά είναι το γαμωτο. Έλεγξε πρώτα ότι το είχες ενεργοποιημένο. Αλλιώς δεν καλύπτει το Paypal.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα