shinigami Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα, υπάρχει κάποιο μέρος στην Αθήνα όπου μπορώ να μετατρέψω κάποια ελβετικα φράγκα που έχω σε ευρω, όπως έχουμε exchange shops στην Αγγλία? Με ποιο τρόπο δηλαδή θα χάσω όσο λιγότερα γίνεται στη μετατροπή? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Salvation81 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Και Western Union μπορεις αν και νομιζω την καλυτερη μετατροπη (ως συμφερον σου) την κανει η τραπεζα της Ελλαδος.
gthe Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν μιλαμε για σεβαστό ποσό, Τράπεζα της Ελλάδος. Αν μιλάμε για μικρό ποσό απλά κράτα τα για το επόμενο σου ταξίδι. Προσπαθήστε να ελαχιστοποιήσετε τα μετρητά σε ταξίδια εκτός EUR γιατί πραγματικά δεν υπάρχει τρόπος να μην χάσεις σημαντικό ποσό στις μετατροπές. Όλα με κάρτα και κάνα μικρό ποσό cash για ώρα αναγκης Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2020 από gthe
shinigami Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Eυχαριστω για τις αμεσες απαντησεις, Τραπεζα της Ελλαδος it is λοιπον. Να στε καλα.
m3ltd0wn Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 από εμπειρία μου το 2015 η τράπεζα της Ελλάδος δεν έκανε πια μετατροπή ευρώ σε συνάλλαγμα η το αντίθετο. Μου είχαν πει ότι έχει σταματήσει πλέον αυτό. Ήθελα να κάνω ευρώ σε νορβηγικες κορονες. Τότε πήγα στο εθνική στο συνταγμα. Λογικα δεν έχει αλλάξει κάτι οπότε αν πας προετοιμασου να ψάξεις κάτι άλλο στο κέντρο.
tigergreg Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 15 ώρες πριν, shinigami είπε Καλησπέρα, υπάρχει κάποιο μέρος στην Αθήνα όπου μπορώ να μετατρέψω κάποια ελβετικα φράγκα που έχω σε ευρω, όπως έχουμε exchange shops στην Αγγλία? Με ποιο τρόπο δηλαδή θα χάσω όσο λιγότερα γίνεται στη μετατροπή? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Δεκαδες ανταλακτηρια συναλλαγματος σε ομονοια και συνταγμα και μαλιστα χωρις την προμηθεια των τραπεζων με προυποθεση να ειναι πανω απο καποιο ποσο. 4-5 βρισκονται στις αρχες της οδου καραγιωργη σερβιας. 1
red7genius Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, gthe είπε Αν μιλαμε για σεβαστό ποσό, Τράπεζα της Ελλάδος. Αν μιλάμε για μικρό ποσό απλά κράτα τα για το επόμενο σου ταξίδι. Προσπαθήστε να ελαχιστοποιήσετε τα μετρητά σε ταξίδια εκτός EUR γιατί πραγματικά δεν υπάρχει τρόπος να μην χάσεις σημαντικό ποσό στις μετατροπές. Όλα με κάρτα και κάνα μικρό ποσό cash για ώρα αναγκης Αυτό με την κάρτα είναι σχετικό. Εγώ στις αρχές όταν πλήρωνα με κάρτα στο εξωτερικό σε συνάλλαγμα μετά η Πειραιώς μου κοπάναγε αυθαίρετα 2-6ε "Έξοδα Μετατροπής Συναλλάγματος" ανά συναλλαγή. Νομίζω Revolut είναι η καλύτερη λύση με ελάχιστη έως μηδενική χασούρα στις μετατροπές. Επίσης κι εγώ νομίζω πως η Τράπεζα της Ελλάδος δεν κάνει συνάλλαγμα σε ιδιώτες πλέον. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2020 από red7genius
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 2 hours ago, tigergreg said: 4-5 βρισκονται στις αρχες της οδου καραγιωργη σερβιας. Όπως πχ το συγκεκριμένο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Σύνταγμα, από αυτή την πλευρά, που δεν χρειάζεται να έχεις λογαριασμό για να σου κάνουν την μετατροπή.
tigergreg Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 7 λεπτά πριν, Thresh είπε Όπως πχ το συγκεκριμένο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Σύνταγμα, από αυτή την πλευρά, που δεν χρειάζεται να έχεις λογαριασμό για να σου κάνουν την μετατροπή. Mονο μαζοχες μπαινουν στην συγκεκριμενη εθνικη αν οχι σε ολες... 1 1/2 ωρα και αν.... Ασε τυχον προμηθειες....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 3 minutes ago, tigergreg said: Ασε τυχον προμηθειες.... Γιατί τα ανταλλακτήρια που αναφέρθηκαν πιο πάνω δεν έχουν προμήθειες?
tigergreg Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, Thresh είπε Γιατί τα ανταλλακτήρια που αναφέρθηκαν πιο πάνω δεν έχουν προμήθειες? Οχι πανω απο καποιο ποσο σε αντιθεση με τις τραπεζες. Δινουν πολλες φορες και αρκετα καλυτερες τιμες απο τις τραπεζες. Σε αλλαγη 1000 στερλινων ειχα παρει 22 ευρω περισσοτερα.... 1
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 https://ixchange.gr/ με τιμές και κατάστημα στην Ομόνοια,και όχι μονο. Google power
tigergreg Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Στα ανταλλακτηρια μαλιστα πρεπει να τονιζεις "ποσα παιρνω καθαρα" και να τεσταρεις ποιο εχει την καλυτερη τιμη. Δεν μιλαμε για 2-3 ευρω που ειναι ενας καφες (γιατι να τα πεταξεις αλλωστε) αλλα εχω δει διαφορες εως 55 ευρω! Στο δε αεροδρομιο ειναι εντελως αγιογδυτες. Συνηθως η KAPA CHANGE μου εδινε τις καλυτερες τιμες. Οχι παντα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα