Salvation81 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Το λοιπον, προχθες γνωριζω μια νεα κοπελα στο σουπερ μαρκετ (ετων 27), αρχιζουμε μιλαμε, ανταλλαζουμε κινητα και η παρλα συνεχιζεται απο το τηλεφωνο. Ομορφη κοπελα, ευθυμη, με τον καλο λογο στο στομα λες οκ, τι μπορει να παει στραβα (χαχαχα). Μιλουσαμε δεν μιλουσαμε κανα 2ωρο αρχιζει να μου μιλει για τον πνευματικο της και πως ηταν μια μερα με μια φιλη και περπατουσαν σε ενα δασος και ΤΣΟΥΠ να ενα εκκλησακι εκει με εναν να καθεται απεξω. Με το που τις βλεπει τους λεει ¨σας περιμενα το ξερετε ετσι, εγω σας καλεσα εδω". Καλα με το που ακουω αυτο βαζω απο μεσα μου τα γελια αλλα λεω κατσε να δω τι αλλο θα πει. Μετα αφου ελεγε ελεγε ελεγε και μου λεει πηγαμε με την φιλη μου και βγαλαμε δυο καρεκλες εξω να κατσουμε τις λεω το εξης. Κατσε, αφου σας περιμενε και σας καλεσε "πνευματικα" γιατι δεν ειχε ηδη 2 καρεκλες εξω ωστε να κατσετε; Κολαει, αρχιζει τα μα μου, της λεω καλα οκ αστο. Μετα αρχιζει να μου μιλαει για μια εποχη που δεν ηταν καλα και η μανα της της γνωρισε καποια που ειχε μια συσκευη της NASA η οποια κανει τα ΠΑΝΤΑ εξαποστασεως (γιατι πολυ απλα οι αστροναυτες δεν μπορουν να κατεβαινουν στην γη οταν εχουν κατι). Οπα λεω απο μεσα μου, εδω εχει ψωμι το πραγμα. Και αρχιζει να μου λεει πως καθοταν σπιτι της και η γιατρινα απο το δικο της σπιτι 15 χιλιομετρα μακρια με αυτη την συσκευη της εκανε ενεσεις ΙΝΣΟΥΛΙΝΗΣ. Ναι, ενεσεις ΙΝΣΟΥΛΙΝΗΣ απο 15 χιλιομετρα μακρια. Καλα μιλαμε τυφλα να εχει το Star Trek. Και οχι μονο αυτο αλλα και μια μερα που ειχε φοβερο πονοκεφαλο μεσα σε 6 ωρες αυτη η κυρια με την συσκευη της NASA της εξαφανισε τον πονοκεφαλο. Με λιγα λογια μια που το κλεισαμε το κινητο και μια που δεν ασχοληθηκα ξανα. Και η ερωτησεις μου ειναι η εξης, 1) Εχετε και αλλοι τετοια παραδειγματα; και 2) Γιατι κανεις δεν μπαγλαρωνει την καθε κατινα που κοροιδευει τον κοσμο λεγοντας οτι εχει συσκευη της NASA αποσποντας τους καλα χρηματικα ποσα; Δεν θα αναφερθω καν στον πνευματικο που βρηκε λαυρακι, αυτο ειναι το λιγοτερο του θεματος. 1
AtiX Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 7 λεπτά πριν, Salvation81 είπε με τον καλο λογο στο στομα λες οκ Μόνο??? 1
Salvation81 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, AtiX είπε Μόνο??? Ασε, καλυτερα που δεν προχωρησαμε σε αλλα γιατι βλεπω να μου χιμουσαν Εξωγηινοι. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2020 από Salvation81
giorgoskouro Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Αφήστε τον καθένα να λέει ότι νομίζει και κοιτάξτε το εαυτό σας. Όχι πως μου αρέσουν τέτοια φαινόμενα, όχι πως είναι σωστό να λες κουταμάρες το κοντό και το μακρύ σου. Αλλά οταν κάποια στιγμή αντιληφθείς ότι αυτοί οι άνθρωποι ειναι πάρα πολλοί, ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι και ότι ο μόνος τρόπος είναι να καταλάβουμε μονοι μας τα λάθη μας και να προσπαθήσουμε να διορθωθουμε, τότε μάλλον θα συμφωνήσεις με ότι γράφω. Οι λόγοι που μπορεί να λες τέτοια πράγματα είναι πάρα πολλοί και σύνθετοι. Μορφωτικό επίπεδο, τρόπος ανατροφής, περιβάλλον που μεγάλωσες, ψυχολογικά και άλλα υγείας, άσχημα συμβάντα και προβληματα, αδυναμίες της σκέψης και του μυαλού. Στον στρατο μια φορά πριν 10χρονια μου ήρθε άτομο που με παρακάλεσε να γράψω το όνομα του στις καρτέλες, του έδωσα το χαρτί και το στυλό αλλά μου είπε ότι δεν ήξερε να γράφει. Ήτανε βοσκός από Ρέθυμνο. Γειτόνισσα μέχρι πρόσφατα είχε κλειστά παράθυρα μαζί με παντζούρια στο διαμέρισμα της, στους εξωτερικούς τοίχους έβλεπα κρεμασμένα σκόρδα. Μας είχε πει όταν ήμασταν ακόμα στην καραντίνα ότι φοβοταν μην εισέλθει ο ιός από τις χαραμαδες, η καραντίνα έφυγε τα πράγματα χαλάρωσαν, την ρώτησα αν φοβάται ακόμα γιατι όλα τα παντζούρια ήταν κλειστά, μου λέει ότι άγνωστες δυνάμεις που μας ψεκαζουν έχουν πάρει τον ιό και θα μας τον μεταδοσουν για να μας βλάψουν. Καλά για τα σκόρδα στους εξωτερικούς τοίχους δεν ρώτησα καν.... Όσο για τον τύπο που λέει ότι πουλάει συσκευές της NASA, απατεώνας που έχει πλήρη επίγνωση και ξέρει τι κάνει και πότε να το παίξει τρελιτσα.
Salvation81 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, giorgoskouro είπε Αφήστε τον καθένα να λέει ότι νομίζει και κοιτάξτε το εαυτό σας. Όχι πως μου αρέσουν τέτοια φαινόμενα, όχι πως είναι σωστό να λες κουταμάρες το κοντό και το μακρύ σου. Αλλά οταν κάποια στιγμή αντιληφθείς ότι αυτοί οι άνθρωποι ειναι πάρα πολλοί, ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι και ότι ο μόνος τρόπος είναι να καταλάβουμε μονοι μας τα λάθη μας και να προσπαθήσουμε να διορθωθουμε, τότε μάλλον θα συμφωνήσεις με ότι γράφω. Οι λόγοι που μπορεί να λες τέτοια πράγματα είναι πάρα πολλοί και σύνθετοι. Μορφωτικό επίπεδο, τρόπος ανατροφής, περιβάλλον που μεγάλωσες, ψυχολογικά και άλλα υγείας, άσχημα συμβάντα και προβληματα, αδυναμίες της σκέψης και του μυαλού. Στον στρατο μια φορά πριν 10χρονια μου ήρθε άτομο που με παρακάλεσε να γράψω το όνομα του στις καρτέλες, του έδωσα το χαρτί και το στυλό αλλά μου είπε ότι δεν ήξερε να γράφει. Ήτανε βοσκός από Ρέθυμνο. Γειτόνισσα μέχρι πρόσφατα είχε κλειστά παράθυρα μαζί με παντζούρια στο διαμέρισμα της, στους εξωτερικούς τοίχους έβλεπα κρεμασμένα σκόρδα. Μας είχε πει όταν ήμασταν ακόμα στην καραντίνα ότι φοβοταν μην εισέλθει ο ιός από τις χαραμαδες, η καραντίνα έφυγε τα πράγματα χαλάρωσαν, την ρώτησα αν φοβάται ακόμα γιατι όλα τα παντζούρια ήταν κλειστά, μου λέει ότι άγνωστες δυνάμεις που μας ψεκαζουν έχουν πάρει τον ιό και θα μας τον μεταδοσουν για να μας βλάψουν. Καλά για τα σκόρδα στους εξωτερικούς τοίχους δεν ρώτησα καν.... Όσο για τον τύπο που λέει ότι πουλάει συσκευές της NASA, απατεώνας που έχει πλήρη επίγνωση και ξέρει τι κάνει και πότε να το παίξει τρελιτσα. Δεν Πουλαει συσκευες, υπαρχουν καποιες κατινες που λενε στον κοσμο οτι ΕΧΟΥΝ τετοιες συσκευες και πως εξαποσταεως μπορουν να τους ΓΙΑΤΡΕΨΟΥΝ......Μου θυμισε τον τρελιτσα τον ψευτογιατρο που μπαγλαρωσαν προσφατα που ελεγε "μπανισα κατι κακτους εδω πιο κατω, θα κατεβω να βγαλω υαλουρονικο οξυ".....Τετοιες τραγικες καταστασεις και αυτες οι κυριες δρουν ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΕΣ εδω και χρονια. Πραγματικα αυτες περα απο το οτι ειναι απατεωνες θα πρεπει να τους κυνηγησει και η NASA οχι μονο εμεις. ΥΓ: Η Κοπελα εχει τελειωσει ΤΕΙ, δεν την λες πυρηνικο επιστημων αλλα καμια σχεση με αγραμματους. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2020 από Salvation81
Salvation81 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Ωρε παιδες και μονο που καποια πιστευει πως η Ινσουλινη μπορει να διακτινηστει μεσα της απο 15 χιλιομετρα μακρια (ακομα και απο 10 εκατοστα) αυτο ειναι σοβαρο θεμα. Και σιγουρα ΔΕΝ θα ειναι η μονη.
manousos82003 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Αν θες να το παμε απο αποψη γκομενοδουλειών, το 80% ειναι σαλταρισμενες. Οι περισσοτερες εχουν ψυχολογικα, γιατι δεν εχουν λεφτα για ψωνια και ξεσπανε οπου και οπως βρουν....Μιας και τα εχουμε πει σε παρομοια thread, δεν βγαζεις ακρη... Τουλαχιστον πηρες και ενα τηλεφωνο...Εγω παλι πεφτω σε gold diggers που θελουν να μαθουν τα περιουσιακα στοιχεια, τι να πω.... Η ιστορια που ανεφερες παντως μου θυμιζει εκεινον που μπαγλαρωσανε προσφατα... Καλύτερα που δεν ασχοληθηκες, τετοια ατομα ειναι επικινδυνα, συνηθως θελουν να σε συρουν στον δικο τους βουρκο....Οταν θες να τους εξηγησεις καποια πραγματα πιστευουν πως θες το κακο τους και την πληρωνεις στο τελος... Μακρια και αγαπημενοι....
Salvation81 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 27 λεπτά πριν, manousos82003 είπε Αν θες να το παμε απο αποψη γκομενοδουλειών, το 80% ειναι σαλταρισμενες. Οι περισσοτερες εχουν ψυχολογικα, γιατι δεν εχουν λεφτα για ψωνια και ξεσπανε οπου και οπως βρουν....Μιας και τα εχουμε πει σε παρομοια thread, δεν βγαζεις ακρη... Τουλαχιστον πηρες και ενα τηλεφωνο...Εγω παλι πεφτω σε gold diggers που θελουν να μαθουν τα περιουσιακα στοιχεια, τι να πω.... Η ιστορια που ανεφερες παντως μου θυμιζει εκεινον που μπαγλαρωσανε προσφατα... Καλύτερα που δεν ασχοληθηκες, τετοια ατομα ειναι επικινδυνα, συνηθως θελουν να σε συρουν στον δικο τους βουρκο....Οταν θες να τους εξηγησεις καποια πραγματα πιστευουν πως θες το κακο τους και την πληρωνεις στο τελος... Μακρια και αγαπημενοι.... Εγω παντως την λυπηθηκα, υπαρχει πολυ στεναχωρια εκει εξω και ο κοσμος πιστευει οτι του πασαρουν τα λαμογια. 3
markoliaz Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 καλα αυτα σου φενονται περιεργα? το οτι τοσα χρονια ο κοσμος πιστευει στις καφετζουδες, στα ταρω, στην χαρτομαντεια...εδω ο αλλος λεει ειμαι ματιασμενος και περνει την μανα του να τον ξεματιασει...εμενα ειδικα στην χωρα μας τιποτα δεν μου φενεται περιεργο..ο καθε ενας πιστευει σε οτι εχει αναγκη να πιστεψει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις