Ukforthemoment Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 4 ώρες πριν, evabb είπε Πω πω κακομοίρη. Πραγματικά σε λυπάμαι. Μήπως να την στείλεις διακοπές κάπου και για μερικές μέρες να το κάνεις καλοκαιρινό το σπίτι ; θα ουρλιάζει μετά αλλά αφού δεν θα μπορεί να τα ξαναβρεί στο τέλος θα σταματήσει. Φοβάσαι την αντίδραση της απ ότι καταλαβαίνω και πίστεψε με σε νιώθω 100% γιατί κι εγώ τραβάω τέτοιο πακέτο. Πρέπει να πατήσεις πόδι. Τι είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί; Να φωνάξει, να ούρλιαξει, να κάνει ότι λυποθημαει, να σε γεμίσει τύψεις, να σε κατηγορισει; Έχει όνομα όλη αυτή η συμπεριφορά αν ρωτήσεις κάποιο ψυχολόγο. Να τον αποκληρώσει ίσως;
supermanbee Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Στις 16/7/2020 στις 4:02 ΜΜ, ChimairaX είπε Σε ψυχολόγο ή ψυχίατρο πάμε για αυτό το πρόβλημα Σε κανέναν, είσαι ένα φυσιολογικό άτομο
Βασίλης_29 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 4 ώρες πριν, evabb είπε Πω πω κακομοίρη. Πραγματικά σε λυπάμαι. Μήπως να την στείλεις διακοπές κάπου και για μερικές μέρες να το κάνεις καλοκαιρινό το σπίτι ; θα ουρλιάζει μετά αλλά αφού δεν θα μπορεί να τα ξαναβρεί στο τέλος θα σταματήσει. Φοβάσαι την αντίδραση της απ ότι καταλαβαίνω και πίστεψε με σε νιώθω 100% γιατί κι εγώ τραβάω τέτοιο πακέτο. Πρέπει να πατήσεις πόδι. Τι είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί; Να φωνάξει, να ούρλιαξει, να κάνει ότι λυποθημαει, να σε γεμίσει τύψεις, να σε κατηγορισει; Έχει όνομα όλη αυτή η συμπεριφορά αν ρωτήσεις κάποιο ψυχολόγο. Δεν φωνάζει ούτε ουρλιάζει, κανει βαβούρα και γκρίνια χαμηλόφωνα επί καθημερινής βάσεως μέχρι σε σημείο πεθαμου, να απομονωθείς σε άλλο δωμάτιο η να της πετάξεις τιποτα στο κεφάλι. Επαναλαμβανεται συνεχώς επί κάθε μέρα για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, αν σταματήσει και ξεχαστεί κάποια στιγμή το θυμάται και στο ξαναλεει, φοβάται ότι κάποιος θα μας κάνει κακό η θα μας καταστρέψει, ακομα και κάτι άσχετο να γίνει μπορεί να το ρίξει ότι έφταιγε αυτό που έκανα, έχει προβλήματα από πολύ παλιά, όσο και να πάλεψα με μανία δεν κατάφερα να την διορθώσω.
evabb Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Να τον αποκληρώσει ίσως; Ναι καλά! 1 ώρα πριν, Βασίλης_29 είπε Δεν φωνάζει ούτε ουρλιάζει, κανει βαβούρα και γκρίνια χαμηλόφωνα επί καθημερινής βάσεως μέχρι σε σημείο πεθαμου, να απομονωθείς σε άλλο δωμάτιο η να της πετάξεις τιποτα στο κεφάλι. Επαναλαμβανεται συνεχώς επί κάθε μέρα για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, αν σταματήσει και ξεχαστεί κάποια στιγμή το θυμάται και στο ξαναλεει, φοβάται ότι κάποιος θα μας κάνει κακό η θα μας καταστρέψει, ακομα και κάτι άσχετο να γίνει μπορεί να το ρίξει ότι έφταιγε αυτό που έκανα, έχει προβλήματα από πολύ παλιά, όσο και να πάλεψα με μανία δεν κατάφερα να την διορθώσω. Ρε μπας και είμαστε αδέρφια και δεν το ξέρουμε;
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, evabb είπε Ναι καλά! Ρε μπας και είμαστε αδέρφια και δεν το ξέρουμε; Πας να του φας την περιουσία; Πλάκα κάνω.......
Βασίλης_29 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 15 λεπτά πριν, evabb είπε Ναι καλά! Ρε μπας και είμαστε αδέρφια και δεν το ξέρουμε; Που να ξέρω.... πολλα παίζονται. Ο Πλάτωνας έλεγε ότι ο πραγματικός μας εαυτός ζει σε κάποια άλλη διάσταση, εδώ είμαστε μόνο ένα αντίγραφο του πραγματικού εαυτού μας.... 1
panostom Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 ε πλεον καποια πραγματακια που πραγματι δε χρειαζονται τα χαριζω στην αντιστοιχη σελιδα εδω μεσα. Κατα κυριο λογο ειναι αυτα που πραγματικα δε χρειαζονται, ουτε προκειται να χρειαστουν. Γενικοτερα, εχω την αντιληψη και κραταω πραγματα με σκοπο μια μερα να τα χρησιμοποιησω. Συχνα ερχεται μια τετοια μερα και λεω "ειδες που στο λεγα οτι θα χρειαστει;". Εχω ενα θεματακι με γυαλινα μπουκαλια μπυρας και κοκα κολας. Κατι πρεπει να γινουν ολα αυτα που εχω κρατησει. Για να καταπολεμησω το συνηθειο να κραταω πραγματα και να δυσκολευομαι να τα πεταξω, προσπαθω να επικεντρωθω στην προληψη. Το σκεφτομαι την ωρα της αγορας. Δηλαδη, δε θα παρω κιντερ εκπληξη γιατι ξερω πως το παιχνιδακι ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θα μπει στην ακρη (μηπως να παιρνω και στο τελος να τα χαριζω;).
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Αδερφέ όσο και να θέλω να αστειευτώ με την ανησυχία σου δεν θα το κάνω. Έχω και εγώ σεντούκι. Άπειρα μηνυματάκια, ραβασάκια, καπάκια, εισιτήρια συναυλιών κ.α. πολλά που φέρνουν μια νότα ζεστής ανάμνησης. Απόλυτα φυσιολογικό, είσαι νοσταλγικός. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ. Κάθεστε και πουλάτε για αυτούς. Με κάνα φιλαράκι και εδώ θα κουβεντιάζεις τέτοια θέματα. 1 1
kostasbm Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 γιαυτο το λογο δεν φυλάμε και τις φωτογραφιες και τις κοιταμε ανα διαστηματα ??? εγω βρηκα μια ξυλινη κασονα οταν μετακομισαν οι δικοι μου απο Αυστραλια και ειναι σε αριστη κατασταση και τα ονοματα επανω καθαρα και τη καθαρισα και την εχω σαν αποθηκη προσπεκτους το ειδαν οι δικοι μου και αρχισαν να θυμουνται τα παλια τους..... Υπαρχουν αντικειμενα που εχουν μια αξια για το καθενα μας....αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να παμε να κοιταχτουμε...... 1
korakios Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Μετά από πολλές μετακομίσεις βρήκα απλό κολπάκι . Φωτογράφιση και χάρισμα/σκουπίδια ή ανακύκλωση . 1
mary Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 26 λεπτά πριν, korakios είπε Μετά από πολλές μετακομίσεις βρήκα απλό κολπάκι . Φωτογράφιση και χάρισμα/σκουπίδια ή ανακύκλωση . Χα χα μου θύμησες εμένα τις προάλλες. Βρήκα ένα στυλό πολύ ωραίο που είχα ξεχασμένο αλλά δεν έγραφε. Από τη μια λέω τι να το κάνω αφού δεν γράφει, από την άλλη μου άρεσε πολύ. Ε στο τέλος τράβηξα φώτο το στυλό και σκουπίδια.
ChimairaX Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Χθες έκανα την υπέρβαση και πέταξα το 1/2 ενός ντουλαπιού. Πέταξα και αυτήν την κολόνια που έγραψα στο 1ο ποστ. Μου κάνει τεράστια εντύπωση που κρατούσα έναν σκληρό δίσκο στην παρακάτω κατάσταση: Στο τέλος ρώτησα τον εαυτό μου ΓΙΑΤΙ; Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2020 από ChimairaX 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, mary είπε Χα χα μου θύμησες εμένα τις προάλλες. Βρήκα ένα στυλό πολύ ωραίο που είχα ξεχασμένο αλλά δεν έγραφε. Από τη μια λέω τι να το κάνω αφού δεν γράφει, από την άλλη μου άρεσε πολύ. Ε στο τέλος τράβηξα φώτο το στυλό και σκουπίδια. Μπορούσες να αλλάξεις ανταλλακτικό. Έχω ολόκληρη συλλογή από στυλό, Parker πένες και άλλα.
mary Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Μπορούσες να αλλάξεις ανταλλακτικό. Έχω ολόκληρη συλλογή από στυλό, Parker πένες και άλλα. Δεν ήταν τέτοιο στυλό. Ούτε μπορούσε να αλλαχθεί το μελάνι. Τα ξέρω τα Parker και πάντα έχω καβατζα 2-3 ανταλλακτικά 😛 1
evabb Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 12 λεπτά πριν, mary είπε Δεν ήταν τέτοιο στυλό. Ούτε μπορούσε να αλλαχθεί το μελάνι. Τα ξέρω τα Parker και πάντα έχω καβατζα 2-3 ανταλλακτικά 😛 τρελαινομαι για parker εχω βαλει στο ματι εναν ασημενιο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα