Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Salvation81 είπε

ΑΝ θα της πω οτι δεν ηξερα καν οτι εχει χωρο μεσα και πως αυτα θα τα ειχαν βαλει οι κινεζοι μεσα οταν το αγορασα :P

Αν μη τι άλλο είσαι ευρηματικός, θα βρείς τρόπο να ξεγλιστρήσεις...! :D

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Salvation81 είπε

ΑΝ θα της πω οτι δεν ηξερα καν οτι εχει χωρο μεσα και πως αυτα θα τα ειχαν βαλει οι κινεζοι μεσα οταν το αγορασα :P

ακομα και την πιο ηλιθια γυναικα του πλανητη να βρεις, δεν προκειται να το φαει αυτο ουτε στον αιωνα τον απαντα.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, evabb είπε

να χρησιμοποιήσει κανείς ένα Χ αντικείμενο πρέπει να το έχει εις διπλούν ώστε να παραμείνει εφεδρικό

ναι καλα. ετσι έλεγα και εγώ και έιχα κρατήσει κάτι καλώδια bnc με νεκρές αράχνες πάνω που το είδος τους πρέπει να έχει εκλείψει πλέον.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, evabb είπε

ακομα και την πιο ηλιθια γυναικα του πλανητη να βρεις, δεν προκειται να το φαει αυτο ουτε στον αιωνα τον απαντα.

Εχω γνωρισει γυναικα που ο κολλητος μου ηταν με αλλη στο αυτοκινητο του μεσα, παει αυτη απο πισω με το αμαξι της, του κορναρει, μπαινει μπροστα στην θεση του οδηγου μολις την βλεπει, τις ξεφευγει, ερχεται απο εδω, με παιρνει παμε σε ενα μπαρ εδω κοντα και ερχεται η αλλη απο εκει και της λεει "Εδωσα του αδερφου μου το αυτοκινητο, δεν ειμουν εγω"....Ε τον πιστεψε....

Υποθετω η δεν εχεις γνωρισει πολλες γυναικες η εισαι γυναικα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, evabb είπε

Πολυ ανασφαλεια ρε παιδι μου, γιατι ετσι; Αν ειναι κατι αναλωσιμο που το χρησιμοποιεις συνεχεια εχει νοημα να εχεις ενα εφεδρικο (πχ εχω καβατζα μια μαυρη μασκαρα οταν δω οτι φτανει στα μισα της η τρεχουσα) αν ομως ειναι καποιο μηχανημα δεν βλεπω τον λογο. Ειτε θα χαλασει λογο σκονης, ειτε λογο αχρησιμοτητας ή θα ειναι παροχημενο πια οταν θα το χρειαστεις.

Ειλικρινά έχεις απόλυτο δίκιο, δεν ξέρω για ποιό λόγο το αντιλαμβάνομαι έτσι. Όντως είναι η ανασφάλεια της απώλειας του συγκεκριμένου αντικειμένου καθώς και το γεγονός πως δεν μου αρέσουν οι "αλλαγές" και δύσκολα προσαρμόζομαι σε αυτές.

Παράδειγμα 1: Ενα ζευγάρι γυαλιά ηλίου μπορεί να παρέμενε στο συρτάρι έτσι ώστε να μην χαλάσει, οπότε χρησιμοποιούσα ενα δεύτερο ίδιο. Το ίδιο και με τα παπούτσια ή με κάποιο αντικείμενο που πραγματικά μου άρεσε και δεν ήθελα να φανταστώ τη μέρα που θα ερχόταν και θα ήταν μη λειτουργικό ή θα έπρεπε να το πετάξω.

Στην περίπτωση των αναλώσιμων όπως η μάσκαρα, είναι λογικό να υπάρχει εφεδρική ώστε να μην χρειάζεται να τρέχεις να αγοράζεις άλλη όταν θα τη χρειαστείς ή εάν τη βρείς σε καλή προσφορά. 

Στη δική μου περίπτωση τα πράγματα ήταν πολύ πιο πολύπλοκα. Παράδειγμα 2: Έτυχε κάποτε να βρώ εναν αγαπημένο δίσκο βινυλίου που είχα τρυφερές αναμνήσεις ως παιδί, τον ίδιο τον ξαναβρήκα άλλες 5 φορές και τον έχω σε πόσα αντίτυπα. Προφανώς το κόστος αγοράς τους ήταν αστείο αλλά κάλυπτε μια ανασφάλεια που λειτουργούσε υποσυνείδητα πως δεν πρόκειται ποτέ να βρεθώ χωρίς αυτό τον δίσκο. (Ακόμα την καλύπτει καθώς ακόμη τα έχω όλα τα αντίτυπα :D )

Επεξ/σία από Ardov
  • Sad 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Τι την πρόδωσε;Το  eva στο nickname?

Τιποτα δεν την προδωσε, ξερω αντρες με το EVE απο το EVE Online στο ονομα τους οποτε δεν παιρνω ποτε τιποτα δεδομενο.

Παντως αν ειναι γυναικα και θεωρει πως δεν την εχει δουλεψει ποτε κανεις μαλλον δεν εχει μαθει πως λειτουργει η κοινωνια μας.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Μονο εγω συλλεγα Playboy?

Στα   περισσοτερα   κολανε   οι   σελιδες   οποτε   τι  να  τα   κανεις?😀🙂😀

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Εχω γνωρισει γυναικα που ο κολλητος μου ηταν με αλλη στο αυτοκινητο του μεσα, παει αυτη απο πισω με το αμαξι της, του κορναρει, μπαινει μπροστα στην θεση του οδηγου μολις την βλεπει, τις ξεφευγει, ερχεται απο εδω, με παιρνει παμε σε ενα μπαρ εδω κοντα και ερχεται η αλλη απο εκει και της λεει "Εδωσα του αδερφου μου το αυτοκινητο, δεν ειμουν εγω"....Ε τον πιστεψε....

Υποθετω η δεν εχεις γνωρισει πολλες γυναικες η εισαι γυναικα;

τι να σου πω, δεν εχω αμαξι αλλα αμα εβρισκα σουτιεν στο σπιτι το καλο που του θελω ειναι να εχει ταμπελακι πανω και να προοριζεται για μενα.

• Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε

ναι καλα. ετσι έλεγα και εγώ και έιχα κρατήσει κάτι καλώδια bnc με νεκρές αράχνες πάνω που το είδος τους πρέπει να έχει εκλείψει πλέον.

Τα θέλω οπωσδήποτε!!!! Και αυτά και τις νεκρές αράχνες!!!! Που ξέρεις αν θα υπάρξει ξανά ευκαιρία να ξαναβρεθούν σε αυτό τον συνδυασμό?????  :D

Πέρα από το αστείο της υπόθεσης, τέτοιου είδους συμπλέγματα και ανασφάλειες δημιουργούν σοβαρά ζητήματα και στην καθημερινή ζωή ενός ατόμου αλλά και στην αλληλεπίδρασή του με άλλα άτομα. Καταλήγει να φυλακίζεται σε μια αντίληψη όπου τον εμποδίζει από το να χρησιμοποιήσει τα αντικείμενα και κατ'επέκταση να τα χαρεί και το κυριότερο όταν αυτά χαλάσουν να τα αντικαταστήσει με κάτι καλύτερο και πιο σύγχρονο και πρακτικό.

Προσωπικά έχω κάνει πολλά και μεγάλα βήματα και έχω πάψει να λειτουργώ έτσι, τονίζω όμως πως χρειάστηκε (και χρειάζεται) συνεχή "δουλειά" και πως δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη. Και ακόμη κι αν έπαψα σε νεα αντικείμενα να τα αγοράζω εις διπλούν, τα παλαιότερα πολύ αγαπημένα αντικείμενα συνεχίζω και τα κρατώ εις διπλούν... Δεν έχω ακόμη καταφέρει στα παλιά αντικείμενα να αποχωριστώ κάποια και να μείνω με ενα ή κανένα. Όταν το καταφέρω τότε θα έχω "γιατρευτεί"...! 

Υ.Γ. Δεν μιλάω για ΟΛΑ τα αντικείμενα της καθημερινότητας αλλά για αγαπημένα αντικείμενα. Π.χ. εναν δίσκο βινυλίου, ενα bluetooth που με βόλεψε, ενα gadget, ενα πολύ πολύ αγαπημένο βιβλίο  , παπούτσια που λάτρεψα, γυαλιά ηλίου που με βόλεψαν...κλπ.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Τιποτα δεν την προδωσε, ξερω αντρες με το EVE απο το EVE Online στο ονομα τους οποτε δεν παιρνω ποτε τιποτα δεδομενο.

Παντως αν ειναι γυναικα και θεωρει πως δεν την εχει δουλεψει ποτε κανεις μαλλον δεν εχει μαθει πως λειτουργει η κοινωνια μας.

Να με δουλεψουν εχει τυχει προφανως. Σε ολους εχει τυχει. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, evabb είπε

τι να σου πω, δεν εχω αμαξι αλλα αμα εβρισκα σουτιεν στο σπιτι το καλο που του θελω ειναι να εχει ταμπελακι πανω και να προοριζεται για μενα.

Καταπληκτική απάντηση! Κι αν σου το έχει αγοράσει εις διπλούν κιόλας απλά ....τον παντρεύεσαι! :D

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Αηδιες, απλα παλια τα κρατουσα ΜΗΠΩΣ και τα ζητησει καμια πισω, στο τελος δεν τα ζητησε καμια οποτε μου εμειναν.

Μη τρελαίνεσαι, αρχικά νόμιζα ότι το γράφει κοπέλα όπως κι άλλος και όταν κατάλαβα ότι κάνω λάθος είπα να γράψω κάτι χαριτωμένο. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tigergreg είπε

Στα   περισσοτερα   κολανε   οι   σελιδες   οποτε   τι  να  τα   κανεις?😀🙂😀

Μπα, ειμουν πολυ νεος τοτε για αυτα :) :P

1 λεπτό πριν, evabb είπε

Να με δουλεψουν εχει τυχει προφανως. Σε ολους εχει τυχει. 

Και νομιζεις πως οσες φορες σε εχουν δουλεψει καποια αλλη δεν θα ελεγε "αυτο δεν θα το πιστευε καμια"';

Μην το ψαχνεις, οταν οι γυναικες εισαστε κολλημενες πιστευετε τα παντα.

1 λεπτό πριν, Maurikycli είπε

Μη τρελαίνεσαι, αρχικά νόμιζα ότι το γράφει κοπέλα όπως κι άλλος και όταν κατάλαβα ότι κάνω λάθος είπα να γράψω κάτι χαριτωμένο. 

Δεν τρελαινομαι ωρε, εξαλλου καποιοι ισως και να τα φορουσαν.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ardov είπε

Καταπληκτική απάντηση! Κι αν σου το έχει αγοράσει εις διπλούν κιόλας απλά ....τον παντρεύεσαι! :D

Μολις σου εδωσα την καλυτερη δικιολογια που μπορεις να δωσεις σε γυναικα ε; God daaaaaamn.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...