Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Maurikycli είπε

τα φοράς κιόλας; :rolleyes:

Αηδιες, απλα παλια τα κρατουσα ΜΗΠΩΣ και τα ζητησει καμια πισω, στο τελος δεν τα ζητησε καμια οποτε μου εμειναν.

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

εγω δε το εχω καταφερει εντελως, ακομα κανω βλακειες και κραταω πραματα που "μπορει να χρειαστω" αλλα σιγα σιγα το χαλαρωνω. η αληθεια ειναι πως οσο πιο πολλα ξεφορτωθεις τοτε τοσο πιο ευκολο ειναι να βαλεις πιο αυστηρους κανονες και να ξεφορτωθεις ακομα περισσοτερα.

παντως να χεις μια γωνια, πχ κουτι ή ντουλαπι, να βαζεις τα "περιττα" που θες να κρατησεις νομιζω δεν ειναι προβλημα εφοσον εχεις το χωρο διαθεσιμο και δε σε περιοριζει

ενα κουτακι οκ, αλλα θα σταματησεις στο ενα κουτακι ή θα γινει δυο μετα απο λιγο καιρο κτλ;

Ισχυει οτι οσα περισσοτερα ξεφορτωνεσαι τοσο πιο πολυ σου γινεται συνηθεια.

13 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Να πω και εγω την Αμαρτια μου...

Εχω ενα τρενακι κεραμικο στο οποιο κραταω πραγματα που εχουν αφησει εδω πρωην (κρατουσα βασικα, καποια στιγμη σταματησα).

Το ανοιξα τωρα και εχει μεσα 1 μπλουζα (απο εκεινες που ειναι μισες), ενα σουτιεν, ενα ζευγαρι γυαλια, ενα σκουλαρικι (απο εκεινα τα στρογγυλα τα μεγαλα) αρκετα πιαστρακια μαλλιων και ενα δαχτυλιδι. Το παραξενο ειναι πως αφενος το τρενακι μεσα μυριζει αρωμα ακομα (δεν ξερω τι και πως) και πως θυμαμαι σχεδον ολα απο ποιες ηταν.

Α παλια εκανα συλλογη και απο Playboy, ισως να τα εχω καπου ακομα.

να δω τι θα κανεις αν τα βρει η νυν...

Δημοσ.
22 ώρες πριν, johnnys4u είπε

Και εγώ το έκανα αυτό.

Με 4 μετακομισείς που έχω κανει τα τελευταια 7 χρόνια, κατέληξα να τα πετάξω. 

Η μόνη λύση πάντως σε αυτό, καθώς περνούν τα χρόνια, είναι να φτιάξεις ενα μικρό "σεντούκι"- κουτί , όπου θα τα μαζευεις εκει.

Ακριβως αυτο, παρε ενα μεγαλο χαρτινο η ξυλινο κουτι (σαν μεγεθος δυο κουτια παπουτσιων) ονομασε το κουτι αναμνησεων (η memory box, αναλογα πως το λεγανε στο χωριο σου) και κρατα εκει μεσα οτι χωραει αυτο, παραπανω ειναι υπερβολη.

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

εχει μεσα 1 μπλουζα (απο εκεινες που ειναι μισες), ενα σουτιεν

18 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

εκανα συλλογη και απο Playboy

WTH? 😁

Επισκέπτης
Δημοσ.

2 λεπτά πριν, evabb είπε

ενα κουτακι οκ, αλλα θα σταματησεις στο ενα κουτακι ή θα γινει δυο μετα απο λιγο καιρο κτλ;

αναλογα. θελω να φυλαω κουτια απο πραγματα που σε μερικα χρονια θα πουλησω (πχ κινητο, εξαρτηματα πισι, κλπ) αλλα βολευει και αμα θες να τα στειλεις για εγγυηση. οποτε σιγουρα χρειαζομαι περισσοτερο απο ντουλαπι, αλλα αμα αγορασω κατι καινουργιο θα φυγει το παλιο μαζι με το κουτι του οποτε ο χωρος δε μεγαλωνει. απο κει και περα εχω ενα κουτι με ανταλλακτικα για πισι (καλωδιακια, βιδουλες, κανα φανακι) και αυτο παλι πιστευω μονο ενα κουτι θα μεινει, δεν εχει νοημα ή λογο να παραγεμισει.

το προβλημα ειναι με οσα κραταει καποιος για "ωρα αναγκης" ή τις αναμνησεις που λεμε.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, evabb είπε

να δω τι θα κανεις αν τα βρει η νυν...

Μπα εκει δεν κοιταει κανεις, ειναι ενα τρενακι διακοσμητικο που δεν φαινεται οτι εχει εσωτερικο χωρο (μεγαλο σε μεγεθος αλλα οκ).

5 λεπτά πριν, logistoulis είπε

καλά αυτό με το σουτιέν δεν θα ήθελα να ξέρω τι μυρίζει πάντως 

Η μπλουζα μυριζει αρωμα βασικα μετα απο καμια 10αρια χρονια, τρελα πραγματα.

4 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε

WTH? 😁

Μονο εγω συλλεγα Playboy?

Δημοσ.

Οχι αλλα κατάλαβα οτι τα ρούχα είναι δικά σου και λεω καλα τι φάση; αντρας που ντύνεται ετσι να συλλεγει playboy δεν κολλάει...αλλα ουτε και κοπέλα να συλλέγει playboy...τι γινεται λολ

• Confused 1
Δημοσ.

Και τι γίνεται στην περίπτωση που για να χρησιμοποιήσει κανείς ένα Χ αντικείμενο πρέπει να το έχει εις διπλούν ώστε να παραμείνει εφεδρικό.

Για την περίπτωση που καταστραφεί το ένα, να έχει το άλλο. Και αν συμβεί να χαλάσει το πρώτο και περάσουμε στο εφεδρικό, πρέπει οπωσδήποτε να βρεθεί και ακόμη ένα ίδιο ως εφεδρικό του εφεδρικού.

Η συγκεκριμένη ιδιοτροπία μου έχει δημιουργήσει σοβαρά ζητήματα στο παρελθόν. Προσπαθώ και το "δουλεύω" και φαίνεται πως αλλάζω αλλά είναι κάτι που δυστυχώς δεν γίνεται εύκολα και από τη μια μέρα στην άλλη.

104720652_719000035577981_5282719597277934963_n.jpg

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Agent_Orange είπε

Οχι αλλα κατάλαβα οτι τα ρούχα είναι δικά σου και λεω καλα τι φάση; αντρας που ντύνεται ετσι να συλλεγει playboy δεν κολλάει...αλλα ουτε και κοπέλα να συλλέγει playboy...τι γινεται λολ

Απο αυτο που εγραψα καταλαβες οτι τα ρουχα ηταν δικα μου;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

αναλογα. θελω να φυλαω κουτια απο πραγματα που σε μερικα χρονια θα πουλησω (πχ κινητο, εξαρτηματα πισι, κλπ) αλλα βολευει και αμα θες να τα στειλεις για εγγυηση. οποτε σιγουρα χρειαζομαι περισσοτερο απο ντουλαπι, αλλα αμα αγορασω κατι καινουργιο θα φυγει το παλιο μαζι με το κουτι του οποτε ο χωρος δε μεγαλωνει. απο κει και περα εχω ενα κουτι με ανταλλακτικα για πισι (καλωδιακια, βιδουλες, κανα φανακι) και αυτο παλι πιστευω μονο ενα κουτι θα μεινει, δεν εχει νοημα ή λογο να παραγεμισει.

το προβλημα ειναι με οσα κραταει καποιος για "ωρα αναγκης" ή τις αναμνησεις που λεμε.

αυτα τα «για ωρα αναγκης» ειναι και τα πιο αχρηστα. Γιατι ποτε δεν θυμασαι οτι τα εχεις. Για μενα ειναι απλο το πραμα. Αν κατι δεν το εχω χρησιμοποιησει εδω και δυο χρονια ή εχω ξεχασει οτι το ειχα φευγει στα σκουπιδια ή δωριζεται αν ξερω οτι σε καποιον μπορει να φανει χρησιμο.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Μπα εκει δεν κοιταει κανεις, ειναι ενα τρενακι διακοσμητικο που δεν φαινεται οτι εχει εσωτερικο χωρο (μεγαλο σε μεγεθος αλλα οκ).

Αν όμως το ανακαλύψει καμιά γάτα "νυν" θα σε πάει "τρενάκι" και θα έχει και δίκιο... :D 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ardov είπε

Αν όμως το ανακαλύψει καμιά γάτα "νυν" θα σε πάει "τρενάκι" και θα έχει και δίκιο... :D 

ΑΝ θα της πω οτι δεν ηξερα καν οτι εχει χωρο μεσα και πως αυτα θα τα ειχαν βαλει οι κινεζοι μεσα οταν το αγορασα :P

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Απο αυτο που εγραψα καταλαβες οτι τα ρουχα ηταν δικα μου;

ε ναι, κακώς απο οτι φαινεται, σορρυ :) 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ardov είπε

Και τι γίνεται στην περίπτωση που για να χρησιμοποιήσει κανείς ένα Χ αντικείμενο πρέπει να το έχει εις διπλούν ώστε να παραμείνει εφεδρικό.

Για την περίπτωση που καταστραφεί το ένα, να έχει το άλλο. Και αν συμβεί να χαλάσει το πρώτο και περάσουμε στο εφεδρικό, πρέπει οπωσδήποτε να βρεθεί και ακόμη ένα ίδιο ως εφεδρικό του εφεδρικού.

Η συγκεκριμένη ιδιοτροπία μου έχει δημιουργήσει σοβαρά ζητήματα στο παρελθόν. Προσπαθώ και το "δουλεύω" και φαίνεται πως αλλάζω αλλά είναι κάτι που δυστυχώς δεν γίνεται εύκολα και από τη μια μέρα στην άλλη.

104720652_719000035577981_5282719597277934963_n.jpg

Πολυ ανασφαλεια ρε παιδι μου, γιατι ετσι; Αν ειναι κατι αναλωσιμο που το χρησιμοποιεις συνεχεια εχει νοημα να εχεις ενα εφεδρικο (πχ εχω καβατζα μια μαυρη μασκαρα οταν δω οτι φτανει στα μισα της η τρεχουσα) αν ομως ειναι καποιο μηχανημα δεν βλεπω τον λογο. Ειτε θα χαλασει λογο σκονης, ειτε λογο αχρησιμοτητας ή θα ειναι παροχημενο πια οταν θα το χρειαστεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...