ChimairaX Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Όπως λέει και ο τίτλος, που προσπάθησα να είναι και κόσμιος γιατί στην πραγματικότητα το λέω με την λέξη που ξεκινάει με Μ, δένομαι με ανοησίες. Και τι εννοώ με ανοησίες; Εννοώ ότι μια τυχαία απόδειξη από μια συγκεκριμένη έξοδο δεν θα την πετάξω αλλά θα την κρατήσω γιατί θέλω να θυμάμαι την μέρα εκείνη. Ένα χάρτινο ποτήρι καφέ μιας χρήσης δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα από το 2018 γιατί μου είχε πει η αδερφή μου ότι της άρεσε το χρώμα του και δεν θέλω να το πετάξω. Ένα μπουκάλι κολώνια που είχα βάλει στο 1ο ραντεβού με την κοπελιά μου υπάρχει ακόμα άδεια στο ντουλάπι μου εδώ και 6 χρόνια. Σε ψυχολόγο ή ψυχίατρο πάμε για αυτό το πρόβλημα; 👽 2 1
zx1234r Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Ψυχολόγο. Αλλά κάποιοι έχουν πολύ πιο σημαντικά προβλήματα. αυτά είναι λεπτομέρειες. 10
gthe Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλά ένα ποτήρι και μια κολώνια κράτησες από αγαπημένα πρόσωπα ... μην το κάνουμε και τόσο ζήτημα ότι υπάρχει πρόβλημα. Αν νομίζεις για τον εαυτό σου ότι πρέπει να λυθεί αυτό και δυσκολέυεσαι να πας παρακάτω, κάνε μια συνεδρία σε ψυχολόγο και θα δεις πως θα πάει. Ο ψυχίατρος δεν έχει καμία σχέση με τέτοια προβλήματα. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2020 από gthe 2
ChimairaX Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 9 λεπτά πριν, zx1234r είπε Ψυχολόγο. Αλλά κάποιοι έχουν πολύ πιο σημαντικά προβλήματα. αυτά είναι λεπτομέρειες. Βρε ναι, χαβαλές να γίνεται. Πιο πολύ ήθελα να δω ότι δεν είμαι ο μόνος 9 λεπτά πριν, zx1234r είπε Ψυχολόγο. Αλλά κάποιοι έχουν πολύ πιο σημαντικά προβλήματα. αυτά είναι λεπτομέρειες. Βρε ναι, χαβαλές να γίνεται. Πιο πολύ ήθελα να δω ότι δεν είμαι ο μόνος
zx1234r Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 8 λεπτά πριν, gthe είπε Καλά ένα ποτήρι και μια κολώνια κράτησες από αγαπημένα πρόσωπα ... μην το κάνουμε και τόσο ζήτημα ότι υπάρχει πρόβλημα. Αν νομίζεις για τον εαυτό σου ότι πρέπει να λυθεί αυτό και δυσκολέυεσαι να πας παρακάτω, κάνε μια συνεδρία σε ψυχολόγο και θα δεις πως θα πάει. Ο ψυχίατρος δεν έχει καμία σχέση με τέτοια προβλήματα. Εκτός αν με το ποτήρι έχει κρατήσει και κανένα δόντι της μαζί.
txcellas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Μαζί θα παμε ψυχολογο φιλε γτ και εγω κανω τετοια 2
Salvation81 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Αν αρχισεις να κρατας χρησιμοποιημενα προφυλακτικα για να θυμασαι πρωην εκει θα εχεις θεμα, μεχρι τοτε εισαι κομπλε. 2 1
G.TH. Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Ελπίζω το περιτύλιγμα από το σοκολατάκι που σου χάρισε η κοπέλα σου στη γιορτή σου, να είναι στην ανακύκλωση εδώ και χρόνια.
papoys1 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 57 λεπτά πριν, ChimairaX είπε Όπως λέει και ο τίτλος, που προσπάθησα να είναι και κόσμιος γιατί στην πραγματικότητα το λέω με την λέξη που ξεκινάει με Μ, δένομαι με ανοησίες. Και τι εννοώ με ανοησίες; Εννοώ ότι μια τυχαία απόδειξη από μια συγκεκριμένη έξοδο δεν θα την πετάξω αλλά θα την κρατήσω γιατί θέλω να θυμάμαι την μέρα εκείνη. Ένα χάρτινο ποτήρι καφέ μιας χρήσης δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα από το 2018 γιατί μου είχε πει η αδερφή μου ότι της άρεσε το χρώμα του και δεν θέλω να το πετάξω. Ένα μπουκάλι κολώνια που είχα βάλει στο 1ο ραντεβού με την κοπελιά μου υπάρχει ακόμα άδεια στο ντουλάπι μου εδώ και 6 χρόνια. Σε ψυχολόγο ή ψυχίατρο πάμε για αυτό το πρόβλημα; 👽 Το να κρατάς 5-10 πραγματάκια που για κάποιο λόγο σου θυμίζουν συγκεκριμένες στιγμές που θέλεις να θυμάσαι δε νομίζω ότι υπάρχει και μεγάλο πρόβλημα.Λίγο πολύ όλοι το κάνουμε και δεν νομίζω ότι είναι θέμα γιατρού.Θα έρθει η στιγμή που θα τα θεωρήσεις περιττά και θα τα πετάξεις όπως κάνουμε όλοι. Το θέμα είναι να μη γεμίσεις το σπίτι με αντικείμενα γιατί θέλεις να θυμάσαι τα πάντα. 4
johnnys4u Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Και εγώ το έκανα αυτό. Με 4 μετακομισείς που έχω κανει τα τελευταια 7 χρόνια, κατέληξα να τα πετάξω. Η μόνη λύση πάντως σε αυτό, καθώς περνούν τα χρόνια, είναι να φτιάξεις ενα μικρό "σεντούκι"- κουτί , όπου θα τα μαζευεις εκει. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Κι εγώ μαζεύω εισιτήρια αγώνων από το 1997...
markoliaz Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 αν συνεχισεις ετσι οποτε σε λιγα χρονια θα εχεις ενα σπιτι γεματο αναμνησεις, δηλαδη σκουπιδια.... 1
giorgoskouro Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 39 λεπτά πριν, papoys1 είπε Το να κρατάς 5-10 πραγματάκια που για κάποιο λόγο σου θυμίζουν συγκεκριμένες στιγμές που θέλεις να θυμάσαι δε νομίζω ότι υπάρχει και μεγάλο πρόβλημα.Λίγο πολύ όλοι το κάνουμε και δεν νομίζω ότι είναι θέμα γιατρού.Θα έρθει η στιγμή που θα τα θεωρήσεις περιττά και θα τα πετάξεις όπως κάνουμε όλοι. Το θέμα είναι να μη γεμίσεις το σπίτι με αντικείμενα γιατί θέλεις να θυμάσαι τα πάντα. Αυτό ακριβώς. Ας μην νιώθουμε ενοχες και ότι είμαστε προβληματικοι με το παραμικρό. Εγώ κρατάω μερικά πράγματα από διάφορες φάσεις και ηλικίες της ζωής μου, η μάνα μου ακόμα χειρότερα, στο τέλος τσακωνομαστε ποιος πρέπει να πετάξει και τι. 1
Δημοφιλής ανάρτηση evabb Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 εγω εχω το αναποδο προβλημα. Πεταω τα παντα και η μανα μου με βριζει γιατι ακομα θυμαται οτι της πεταξα το καπακι απο τον παλιο βραστηρα. Το σπιτι πρεπει να ειναι αδειο, λιτο κι απαιρητο. Οι παπαριες που πιανουν χρησιμο χωρο δεν εχουν θεση μεσα στο σπιτι μου. Λες και θα τις παρω στον ταφο μου τις αναμνησεις απο το σχολειο ή τους ακυρους πρωην. Οτι ειναι σημαντικο μενει στην ζωη σου δεν γινεται απλως αναμνηση. 30 3
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 8 λεπτά πριν, evabb είπε εγω εχω το αναποδο προβλημα. Πεταω τα παντα Κι εγω ετσι ακριβως ειμαι εδω και πολλα χρονια. Για καποιον λογο δεν μπορω με τιποτα να δεθω με αντικειμενα και ειδικα τετοιου ειδους memorabilia. Ο κολλητος μου πχ μαζευει ολα τα εισητηρια απο τις συναυλιες που πηγαινει και μια περιοδο ειχε επιχειρησει να το κανει και για τον κινηματογραφο. Εγω ακομα και το σουπερ υπερ event να ειναι που περιμενα, το εισητηριο απλα παει σκουπιδια Καλα κατι χαζομπλιμπλικοδωρακια που μετα απο λιγο γινονται αχρηστα, εχουν φυγει με συνοπτικες διαδικασιες. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα