nikos032 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Θα μας πέσουν τα μαλλιά στο τέλος... 🥴 Όταν κάποιος παραγγέλνει π.χ. "γύρο πατάτες σε πακέτο" τότε τι είναι πιο πιθανό ο υπάλληλος να του ετοιμάσει Αυτό; (παρόλο που δεν ανέφερε την μαγική λέξη-κλειδί "μερίδα") Ή αυτό; 3
zx1234r Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Ούτε το ένα ούτε το άλλο. Θα βάλει μία μερίδα γύρο και μία μερίδα πατάτες πακέτο. 3 1
zx1234r Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 8 λεπτά πριν, GreenPixel είπε θα μπορούσε να είναι χειρότερο Καλή όρεξη Ναι αλλά δεν έχει πατάτες. Εκτός και αν σου δώσει ξεχωριστά αυτό....
vagos789 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Θα περιμενα να λαβω το πρωτο,δηλαδη μια μεριδα γυρο με πατατες 2
kathytherion Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Να ς ας κάνω να νιώσετε ένα χιλιοστό καλύτερα? Πριν αρκετα χρόνια ουσα νεαρή κοπέλα εν όψει καλοκαιριού αποφασίζω να κάνω δίαιτα να βγω παραλία κορμάρα καθώς είχαμε κ τις εξετάσεις στο σχολείο που για κανα μήνα έμπαιναν κεφάλια μέσα με το καθιερωμένο τσιμπολόγημα. Όποτε για κανα δίμηνο το σουβλάκι το έβλεπα μονάχα στην τηλεόραση. Μετά από κανα δίμηνο λοιπόν λέμε στο σπίτι δεν παίρνουμε κανα σουβλάκι? Πετάω από χαρά κ αναλαμβάνω παραγγελία. Ναι γεια σας μπλα μπλα μπλα κάντε δέκα τυλιχτά απ όλα χοιρινό καλαμάκι κ ένα απ όλα κοτόπουλο σως (το δικό μου) . Έπρεπε να πω κοτόπουλο σως καθώς εδώ στην επαρχία ήταν αρκετά νεοφερμένο μ παλιότερα έπαιζε μονάχα γύρος χοιρινός τζατζίκι κι άμα γούσταρες . Τα παίρνουμε σπίτι. ΑΝοιγω το πολυπόθητο σουβλάκι. Μικρουλι. Και βλέπω, είχαν βάλει κοτόπουλο και σως. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Νομίζω θα βάλω τα κλάμματα τώρα που το θυμήθηκα πάλι. 1 1
Salvation81 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, kathytherion είπε Να ς ας κάνω να νιώσετε ένα χιλιοστό καλύτερα? Πριν αρκετα χρόνια ουσα νεαρή κοπέλα εν όψει καλοκαιριού αποφασίζω να κάνω δίαιτα να βγω παραλία κορμάρα καθώς είχαμε κ τις εξετάσεις στο σχολείο που για κανα μήνα έμπαιναν κεφάλια μέσα με το καθιερωμένο τσιμπολόγημα. Όποτε για κανα δίμηνο το σουβλάκι το έβλεπα μονάχα στην τηλεόραση. Μετά από κανα δίμηνο λοιπόν λέμε στο σπίτι δεν παίρνουμε κανα σουβλάκι? Πετάω από χαρά κ αναλαμβάνω παραγγελία. Ναι γεια σας μπλα μπλα μπλα κάντε δέκα τυλιχτά απ όλα χοιρινό καλαμάκι κ ένα απ όλα κοτόπουλο σως (το δικό μου) . Έπρεπε να πω κοτόπουλο σως καθώς εδώ στην επαρχία ήταν αρκετά νεοφερμένο μ παλιότερα έπαιζε μονάχα γύρος χοιρινός τζατζίκι κι άμα γούσταρες . Τα παίρνουμε σπίτι. ΑΝοιγω το πολυπόθητο σουβλάκι. Μικρουλι. Και βλέπω, είχαν βάλει κοτόπουλο και σως. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Νομίζω θα βάλω τα κλάμματα τώρα που το θυμήθηκα πάλι. Καταφερες μεσα σε ενα διμηνο να κανεις κορμαρα απλα χωρις να τρως σουβλακια; Απο προσωπικη πειρα μεσα σε 2 μηνες ακομα και μαρουλι να τρως καθε μερα κορμαρα δεν κανεις οποτε θελω να μου πεις το μυστικο σου (οχι για μενα, χωρις σουβλακια, πιτσες, burger και τα λοιπα δεν επιβιωνω, για οσες γνωριζω ομως θα ειναι οτι πρεπει).
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, kathytherion είπε Να ς ας κάνω να νιώσετε ένα χιλιοστό καλύτερα? Πριν αρκετα χρόνια ουσα νεαρή κοπέλα εν όψει καλοκαιριού αποφασίζω να κάνω δίαιτα να βγω παραλία κορμάρα καθώς είχαμε κ τις εξετάσεις στο σχολείο που για κανα μήνα έμπαιναν κεφάλια μέσα με το καθιερωμένο τσιμπολόγημα. Όποτε για κανα δίμηνο το σουβλάκι το έβλεπα μονάχα στην τηλεόραση. Μετά από κανα δίμηνο λοιπόν λέμε στο σπίτι δεν παίρνουμε κανα σουβλάκι? Πετάω από χαρά κ αναλαμβάνω παραγγελία. Ναι γεια σας μπλα μπλα μπλα κάντε δέκα τυλιχτά απ όλα χοιρινό καλαμάκι κ ένα απ όλα κοτόπουλο σως (το δικό μου) . Έπρεπε να πω κοτόπουλο σως καθώς εδώ στην επαρχία ήταν αρκετά νεοφερμένο μ παλιότερα έπαιζε μονάχα γύρος χοιρινός τζατζίκι κι άμα γούσταρες . Τα παίρνουμε σπίτι. ΑΝοιγω το πολυπόθητο σουβλάκι. Μικρουλι. Και βλέπω, είχαν βάλει κοτόπουλο και σως. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Νομίζω θα βάλω τα κλάμματα τώρα που το θυμήθηκα πάλι. Kαλά στο έφτιαξε.Αν ήθελες και τα λοιπά έπρεπε να πεις γυρο κοτόπουλο απο όλα. Και μόνο ένα;Ηρωίδα!!! edit: ελεήστε τον αόμματο ,μην βαράτε όλοι μαζί,ένας ένας. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2020 από Ukforthemoment 1
l337 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 19 ώρες πριν, nikos032 είπε Θα μας πέσουν τα μαλλιά στο τέλος... 🥴 Όταν κάποιος παραγγέλνει π.χ. "γύρο πατάτες σε πακέτο" τότε τι είναι πιο πιθανό ο υπάλληλος να του ετοιμάσει; Προφανώς το 2ο. (το τυλιχτό) 2
Predatorkill Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, kathytherion είπε Ναι γεια σας μπλα μπλα μπλα κάντε δέκα τυλιχτά απ όλα χοιρινό καλαμάκι κ ένα απ όλα κοτόπουλο σως (το δικό μου) 35 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Kαλά στο έφτιαξε.Αν ήθελες και τα λοιπά έπρεπε να πεις γυρο κοτόπουλο απο όλα. Και μόνο ένα;Ηρωίδα!!!
madnifestah Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 19 ώρες πριν, nikos032 είπε Όταν κάποιος παραγγέλνει π.χ. "γύρο πατάτες σε πακέτο" όταν κάποιος μάθει να μιλάει, τότε και ο άλλος θα του κάνει σωστή τη παραγγελία του... αν κάποιος πει μια πίτα με μόνο με γύρο τάδε και πατάτες σε πακέτο, η ένα τυλιχτό με αυτό και αυτό σε πακέτο υπάρχει περίπτωση να μπερδευτεί ο υπάλληλος;;; 1 5
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Predatorkill είπε Ο αόμματος ξαναχτυπά!!!!!!!! Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2020 από Ukforthemoment
johnieXoX Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 κάνω τηλεφωνική παραγγελία.. και λέω "σε πακέτο"? για ποιο λόγο? τι άλλο θα μπορούσε να είναι? δεν είναι παράλογο το πακέτο να ερμηνευτεί ως μερίδα.. 1 2
l337 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Το "πακέτο" δεν σημαίνει μερίδα. Το "πακέτο" στη γλώσσα τους σημαίνει delivery. Αν κάποιος θέλει μερίδα λέει "μερίδα". Και από την στιγμη που ο κατάλογος δεν γράφει κάπου προιόν "πακέτο" το λάθος είναι εκείνου που παεραγγέλνει. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2020 από l337 4 2
StamTheMan Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 16/7/2020 στις 2:34 ΜΜ, nikos032 είπε Όταν κάποιος παραγγέλνει π.χ. "γύρο πατάτες σε πακέτο" τότε τι είναι πιο πιθανό ο υπάλληλος να του ετοιμάσει Θα λάβεις μια πιτα που εχει μεσα γυρο και πατατες. Αρχικα μαθε να μιλας οταν παραγγελνεις. Επισης,αυτο το "σε πακετο" τι ειναι,τοπικη ορολογια,η δικη σου ορολογια; Πακετο ειναι το πακετο,δεν ειναι η μεριδα,και οταν παιρνεις τηλ ειναι δεδομενο οτι θα στο βαλουν πακετο,ειτε πεις να στο φερουν σπιτι,ειτε πας να το παρεις. Πως επιβιωνετε εξω καθε μερα,ηθελα να ηξερα. 3 ώρες πριν, johnieXoX είπε δεν είναι παράλογο το πακέτο να ερμηνευτεί ως μερίδα.. Βασικα ειναι,μονο στο μυαλο σου ειναι λογικο. 7 ώρες πριν, kathytherion είπε Να ς ας κάνω να νιώσετε ένα χιλιοστό καλύτερα? Πριν αρκετα χρόνια ουσα νεαρή κοπέλα εν όψει καλοκαιριού αποφασίζω να κάνω δίαιτα να βγω παραλία κορμάρα καθώς είχαμε κ τις εξετάσεις στο σχολείο που για κανα μήνα έμπαιναν κεφάλια μέσα με το καθιερωμένο τσιμπολόγημα. Όποτε για κανα δίμηνο το σουβλάκι το έβλεπα μονάχα στην τηλεόραση. Μετά από κανα δίμηνο λοιπόν λέμε στο σπίτι δεν παίρνουμε κανα σουβλάκι? Πετάω από χαρά κ αναλαμβάνω παραγγελία. Ναι γεια σας μπλα μπλα μπλα κάντε δέκα τυλιχτά απ όλα χοιρινό καλαμάκι κ ένα απ όλα κοτόπουλο σως (το δικό μου) . Έπρεπε να πω κοτόπουλο σως καθώς εδώ στην επαρχία ήταν αρκετά νεοφερμένο μ παλιότερα έπαιζε μονάχα γύρος χοιρινός τζατζίκι κι άμα γούσταρες . Τα παίρνουμε σπίτι. ΑΝοιγω το πολυπόθητο σουβλάκι. Μικρουλι. Και βλέπω, είχαν βάλει κοτόπουλο και σως. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Νομίζω θα βάλω τα κλάμματα τώρα που το θυμήθηκα πάλι. Δε μου κανει εντυπωση,πηρες αυτο που παρηγγειλες. Περαστικα,καλοχωνευτο. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2020 από StamTheMan 1
johnieXoX Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Θα λάβεις μια πιτα που εχει μεσα γυρο και πατατες. Αρχικα μαθε να μιλας οταν παραγγελνεις. Επισης,αυτο το "σε πακετο" τι ειναι,τοπικη ορολογια,η δικη σου ορολογια; Πακετο ειναι το πακετο,δεν ειναι η μεριδα,και οταν παιρνεις τηλ ειναι δεδομενο οτι θα στο βαλουν πακετο,ειτε πεις να στο φερουν σπιτι,ειτε πας να το παρεις. Πως επιβιωνετε εξω καθε μερα,ηθελα να ηξερα. Βασικα ειναι,μονο στο μυαλο σου ειναι λογικο. ενώ το να πάρω τηλέφωνο για delivery και να πω "σε πακέτο" είναι το λογικό εε? αλλιώς θα μου τα έφερνε στα χέρια ξέρω γω.. και όπως φαίνεται και από την περίπτωση του ts, δεν είμαι ο μόνος που δεν το θεώρησα παράλογο.. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2020 από johnieXoX 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις