Προς το περιεχόμενο

Ram slot dead?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

καλησπερα, pc της υπογραφης, σημερα μου προσθεσα μια ραμ 8gb ,η μητρικη μου εχει δυο slot, οποια απο τις δυο ραμ βαλω στο πρωτο σλοτ, το pc ξεκιναει αλλα δεν μπαινει windows black screen, οποια απο τις δυο ραμ βαλω στο δευτερο pc μπαινει windows 

υπαρχει κατι να δοκιμασω εκτος απο αν τις κουμπωνω σωστα, προτου καταληξω σε αγορα αλλης μητρικης?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Simon_says είπε

καλησπερα, pc της υπογραφης, σημερα μου προσθεσα μια ραμ 8gb ,η μητρικη μου εχει δυο slot, οποια απο τις δυο ραμ βαλω στο πρωτο σλοτ, το pc ξεκιναει αλλα δεν μπαινει windows black screen, οποια απο τις δυο ραμ βαλω στο δευτερο pc μπαινει windows 

υπαρχει κατι να δοκιμασω εκτος απο αν τις κουμπωνω σωστα, προτου καταληξω σε αγορα αλλης μητρικης?

Mπορείς να δοκιμάσεις επανατοποθέτηση και του CPU στην μικρή πιθανότητα που κάτι έχει πάει στραβά εκεί και δεν βλέπει το 1ο memory channel. Δεν νομίζω να φτιάξει αλλά δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις. 

Πέραν αυτού, δεν μου ακούγεται για dead slot αν ξεκινάει και απλώς δεν μπαίνει windows (υποθέτοντας ότι μπαίνει στο BIOS). Αν δεν μπαίνει ούτε στο BIOS τότε ναι, έχει συμπεριφορά νεκρού slot. Και όχι, πέρα από αυτό που σου είπα για το CPU, δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις 😕 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kostas_anes είπε

Mπορείς να δοκιμάσεις επανατοποθέτηση και του CPU στην μικρή πιθανότητα που κάτι έχει πάει στραβά εκεί και δεν βλέπει το 1ο memory channel. Δεν νομίζω να φτιάξει αλλά δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις. 

Πέραν αυτού, δεν μου ακούγεται για dead slot αν ξεκινάει και απλώς δεν μπαίνει windows (υποθέτοντας ότι μπαίνει στο BIOS). Αν δεν μπαίνει ούτε στο BIOS τότε ναι, έχει συμπεριφορά νεκρού slot. Και όχι, πέρα από αυτό που σου είπα για το CPU, δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις 😕 

sorry αλλα με επιασε πανικος, αλλα να με τοσο αναπηρος ποια!! μαλλον?!! γιατι ενω προσπαθουσα ξανα και ξανα δηλαδη εβγαζα ξαναεβαζα, και με τις δυο ραμ, στο πρωτο slot ,τιποτα!

και για τελευταια φορα την ξαναεβγαλα, φυσηξα το σλοτ  με ενα φυσιτιρι που εχω προσεχτικα γιατι ηδα σε ενα βιντεο που το καναν και αυτο, την ξανακουμπωσα και δουλεψε, τωρα,, μεταξυ αναπηριας και καθαρισμου προς το πρωτο γερνω😎

το γλυτωσα το εγκεφαλικο, γιατι μονο μητρικη δεν ειχα για να παρω τωρα

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Simon_says είπε

sorry αλλα με επιασε πανικος, αλλα να με τοσο αναπηρος ποια!! μαλλον?!! γιατι ενω προσπαθουσα ξανα και ξανα δηλαδη εβγαζα ξαναεβαζα, και με τις δυο ραμ, στο πρωτο slot ,τιποτα!

και για τελευταια φορα την ξαναεβγαλα, φυσηξα το σλοτ  με ενα φυσιτιρι που εχω προσεχτικα γιατι ηδα σε ενα βιντεο που το καναν και αυτο, την ξανακουμπωσα και δουλεψε, τωρα,, μεταξυ αναπηριας και καθαρισμου προς την πρωτο γερνω😎

το γλυτωσα το εγκεφαλικο, γιατι μονο μητρικη δεν ειχα για να παρω τωρα

Xαίρομαι που έλυσες το πρόβλημά σου! Να ξέρεις τα πιο απλά τα ξεχνάμε πάντα πάνω στο άγχος, οπότε μην αυτομαστιγώνεσαι :P

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostas_anes είπε

Xαίρομαι που έλυσες το πρόβλημά σου! Να ξέρεις τα πιο απλά τα ξεχνάμε πάντα πάνω στο άγχος, οπότε μην αυτομαστιγώνεσαι :P

Μεγαλη αληθεια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...