Groxen Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος γιατι άκρη δεν βγάζω.. Μου χάλασε το home button, έχει βγεί τελείως εκτός λειτουργίας και είναι για αλλαγή, σταματάει να λειτουργεί και ως κουμπί αφετηρίας πέραν του touch id??? Εχω ρωτήσει 3 καταστήματα που πουλάνε ανταλλακτικά και οι 3 μου έχουν πει 3 διαφορετικές γνώμες
CheOnWeb Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 16 minutes ago, Groxen said: σταματάει να λειτουργεί και ως κουμπί αφετηρίας πέραν του touch id??? Εννοείς αν το αλλάξεις σε μη εξουσιοδοτημένο service? (Τώρα λειτουργεί ως touch id? Δες αν έχεις το "Settings>Accessibility>Home Button>Rest Finger to Open" και δοκίμασε.)
Groxen Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Ναι να γίνει αλλαγή του κουμπιού από τεχνικό σε μη εξουσιοδοτημένο, εμένα με ενδιαφέρει να λειτουργεί ως κουμπί. Δεν λειτουργεί καθόλου έχει καταστραφεί ολοσχερώς
koutsis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 35 λεπτά πριν, Groxen είπε Ναι να γίνει αλλαγή του κουμπιού από τεχνικό σε μη εξουσιοδοτημένο, εμένα με ενδιαφέρει να λειτουργεί ως κουμπί. Δεν λειτουργεί καθόλου έχει καταστραφεί ολοσχερώς Φίλε μου αυτό θα σου το πει το μαγαζί που θα στο αλλάξει. Μόνο αυτός θα ξέρει τι ανταλλακτικό θα βάλει και πως θα δουλεύει!
Zenor Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δεν γίνεται αλλαγή του κουμπιού σε iphone 7 καθώς δεν υπάρχει φυσικό κουμπί αλλά όλα γίνονται μέσω του touch id το οποίο είναι μοναδικό για την εκάστοτε συσκευή. Πως καταστράφηκε το κουμπί; Δυο λύσεις έχεις η μία είναι να πας στα εξουσιοδοτημένα για αντικατάσταση οθόνης οπου θα σου αλλάξουν μαζί και το κουμπί. η δευτερη λύση είναι να μπει κινέζικο κουμπί το οποίο έχουν φτιάξει για αυτή τη δουλειά, για να δουλεύει δλδ χωρίς touch id αλλά μην περιμένεις να είναι όπως ήταν, έχουν θέμα στην απόκριση και κάποια από αυτά κάνουν και μια μικρή κατανάλωση στη μπαταρία. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα