Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι 18 και ξεκινάω δίπλωμα για 125 κυβικών μηχανάκι και ψάχνομαι από τώρα για να κάνω μια καλή αγορά που δεν θα μου κοστίσει στο μέλλον αλλά θα μου κρατήσει κιόλας.. Σκέφτομαι για αυτόματο και είμαι ανάμεσα σε medley 125 του 19' αλλά λέω να πάρω καλύτερα του 20' (αν και εμφανισιακά δνε με τρελαίνει τόσο, παρολαυτα έχει καλύτερες επιδόσεις νομίζω).. Τι μου προτείνετε εσείς; υπάρχει κάποιο άλλο που θα πρέπει να κοιτάξω; Ποια είναι η γνώμη σας για αυτά τα δύο; 

Και αν θα πάρω, να πάρω ένα καινούργιο; η ένα μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση που θα το τσεκάρω από δικό μου μηχανικό; Τι πιστεύετε; 

Επισκέπτης
Δημοσ.

το medley ειναι πλαστικούρα ,το εχω οδηγησει στο νησι

Καλυτερα μαζεψε λιγα ακομα και παρε φιρμα.

τι budget εχεις και ποσο καιρο οδηγεις;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ggiorgos7 είπε

το medley ειναι πλαστικούρα ,το εχω οδηγησει στο νησι

Καλυτερα μαζεψε λιγα ακομα και παρε φιρμα.

τι budget εχεις και ποσο καιρο οδηγεις;

Κοίταξε αυτό που βλέπω για τώρα είναι να βγάλω το δίπλωμα για να κινούμαι στην πόλη και γενικά για ευκολία.. Ξέρω να οδηγαω καλά περίπου 2-3 χρόνια από μηχανακια φίλων και του πατέρα μου.. Απλά θέλω ένα 125cc και ψάχνω να βρω ένα καλό.. Αλλά και οικονομικό παράλληλα.. Απλά εσείς προτείνετε μου για να τσεκάρω τιμές και να δω τι θα καταφέρω να αγοράσω 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, George077 είπε

Είμαι 18 και ξεκινάω δίπλωμα για 125 κυβικών μηχανάκι και ψάχνομαι από τώρα για να κάνω μια καλή αγορά που δεν θα μου κοστίσει στο μέλλον αλλά θα μου κρατήσει κιόλας.. Σκέφτομαι για αυτόματο και είμαι ανάμεσα σε medley 125 του 19' αλλά λέω να πάρω καλύτερα του 20' (αν και εμφανισιακά δνε με τρελαίνει τόσο, παρολαυτα έχει καλύτερες επιδόσεις νομίζω).. Τι μου προτείνετε εσείς; υπάρχει κάποιο άλλο που θα πρέπει να κοιτάξω; Ποια είναι η γνώμη σας για αυτά τα δύο; 

Και αν θα πάρω, να πάρω ένα καινούργιο; η ένα μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση που θα το τσεκάρω από δικό μου μηχανικό; Τι πιστεύετε; 

Kymco Agility, Sym Syphony, Yamaha Nmax, Honda Pcx.

Στην περίπτωση σου θα κοιτούσα ενα nmax.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ότι είπαν τα παιδιά.

Κymco απο μένα Χ

Δημοσ.

Τέλεια, σας ευχαριστώ όλους παιδιά.. Απλά έχω άλλη μια ερώτηση.. Επειδή γενικά έχω τρέλα με τις μηχανές πιστεύετε είναι καλή ιδέα να μαζέψω λεφτά και να πάρω ένα Yamaha mt 125 που είναι η μηχανή που θέλω. Να αγοράσω μεγαλύτερος απλά σε μεγαλύτερα κυβικά; πιστεύω έτσι θα μου φύγει κάπως η τρέλα και θα είμαι και πιο ασφαλείς με τα κυβικά.. Τι λέτε και εσείς; καλά αυτή η μηχανή σε ομορφιά με τρελαίνει, κόβω φλέβα πως το λένε.. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
8 ώρες πριν, George077 είπε

Τέλεια, σας ευχαριστώ όλους παιδιά.. Απλά έχω άλλη μια ερώτηση.. Επειδή γενικά έχω τρέλα με τις μηχανές πιστεύετε είναι καλή ιδέα να μαζέψω λεφτά και να πάρω ένα Yamaha mt 125 που είναι η μηχανή που θέλω. Να αγοράσω μεγαλύτερος απλά σε μεγαλύτερα κυβικά; πιστεύω έτσι θα μου φύγει κάπως η τρέλα και θα είμαι και πιο ασφαλείς με τα κυβικά.. Τι λέτε και εσείς; καλά αυτή η μηχανή σε ομορφιά με τρελαίνει, κόβω φλέβα πως το λένε.. 

οχι. καλυτερα παρε ενα φτηνο να μαθεις να οδηγας (το να ξερεις γκαζι-φρενο και τα σηματα ειναι απλα οι προυποθεσεις, απο δω και περα συνεχεια θα αποκτας νεες εμπειριες) και μετα αγορασε mt03 (του 2019 και πριν εχει ιδια μασκα με το 125, το 2020 την αλλαξαν). οι 125 μηχανες δυστυχως ειναι κουραστικες ακομα και μεσα στη πολη

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Lezantas26 είπε

οχι. καλυτερα παρε ενα φτηνο να μαθεις να οδηγας (το να ξερεις γκαζι-φρενο και τα σηματα ειναι απλα οι προυποθεσεις, απο δω και περα συνεχεια θα αποκτας νεες εμπειριες) και μετα αγορασε mt03 (του 2019 και πριν εχει ιδια μασκα με το 125, το 2020 την αλλαξαν). οι 125 μηχανες δυστυχως ειναι κουραστικες ακομα και μεσα στη πολη

Ξέρω να οδηγαω και καλά μάλιστα απλά όχι νόμιμα.. Θα το κοιτάξω και μάλλον ετισ θα το κάνω.. Απλά έχω ψηθεί πολύ με την mt125

Δημοσ.

Ανασταλτικός παράγοντας για μένα είναι η θέση συνοδηγού. Άμα το έχεις σκεφτεί το χτυπάς

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, tony81 είπε

Ανασταλτικός παράγοντας για μένα είναι η θέση συνοδηγού. Άμα το έχεις σκεφτεί το χτυπάς

Δεν νομίζω να έχω πρόβλημα.. Απλά δεν ξέρω αν αξίζει να πάρω μαι τέτοια μηχανή.. Από την μία σκέφτομαι ότι θα βγάλω την τρέλα μου σε μια μηχανή που βλέπω και μαρεσει με λίγα κυβικά άρα και πιο ασφαλείς.. Ενώ αν πάρω παπί θα πάρω σίγουρα μια μεγάλη αργότερα 

Επισκέπτης
Δημοσ.
17 ώρες πριν, George077 είπε

Ξέρω να οδηγαω και καλά μάλιστα απλά όχι νόμιμα.. Θα το κοιτάξω και μάλλον ετισ θα το κάνω.. Απλά έχω ψηθεί πολύ με την mt125

Καλα δικαιωμα σου να πιστευεις οτι θες, ετσι κι αλλιως θα μαθεις με το καλο ή με το κακο (στο χερι σου ειναι), αλλα το 125 δεν αξιζει, θα πεταξεις τα λεφτα σου. Κρατησου μεχρι το Α2 να παρεις το 03, ειναι καλυτερο στα παντα, ακομα και για την πολη.

Και καμια μηχανη δεν ειναι ασφαλη να κανεις μαλακιες

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Lezantas26 είπε

Καλα δικαιωμα σου να πιστευεις οτι θες, ετσι κι αλλιως θα μαθεις με το καλο ή με το κακο (στο χερι σου ειναι), αλλα το 125 δεν αξιζει, θα πεταξεις τα λεφτα σου. Κρατησου μεχρι το Α2 να παρεις το 03, ειναι καλυτερο στα παντα, ακομα και για την πολη.

Και καμια μηχανη δεν ειναι ασφαλη να κανεις μαλακιες

Ευχαριστώ πολύ,παιδιά! Λογικά πως θα πάρω σκούτερ και όταν πάρω Α2 την mt03.. Καλές βόλτες και καλή δύναμη σε όλους!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...