Giamaxas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα, Έχω ένα town mate που εδώ και λίγα χρόνια είναι σε ακινησία και φέτος αποφάσισα να το φτιάξω. Έχω αλλάξει μπουζί, έχω ελέγξει τα σολινακια αλλά δεν περνει. Όταν ρίχνω μανιβελια κάνει πως πάει να πάρει αλλά τίποτα, έχω προσπαθησει και σκαστο να το βάλω άλλα τζιφος. Μήπως ξεμπουκονει; Γιατί μετά από κάποια λεπτά μυρίζει βενζίνη Δείτε εδώ το κανει:
Gatilaras Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Μυριζει βενζινη γιατι κατεβαζει μεσα και δεν σκαει και την πεταει ακαυστη πισω. Το μπουζι το δοκιμασες να το κανεις "σωμα" να δεις εαν σπινθιριζει? Βγαζεις το μπουζι απο την κεφαλη,το βαζεις στη μπουζοπιπα και καπου στο μοτερ(μεταλικη επιφανεια) εκτος του καρμπυρατερ κρατας την ακιδα του μπουζι κατι λιγοτερο απο 1 ποντο πριν ακουμπησει και βαρας μιζα/μανιβελα να δεις εαν σπινθιριζει(ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΜΠΟΥΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΠΙΠΑ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ).Εαν σπινθιριζει και δεν παιρνει μπορει να θελει τσεκ σε χρονισμους σε γραναζια,ρυθμισμα οι βαλβιδες αλλα λιγο δυσκολο.Εαν δεν σπινθιριζει αλλαζεις μπουζοπιπα με πολλαπλασιαστη και επειτα εαν παλει δεν διορθωθει πας για πηνεια κινησης.Εαν ειναι τα πηνειακια μην βαλεις τα φθηνοτερα γιατι δεν θα το χαρεις κ πολυ,εμπειρικα μιλαω γιατι ειχα το ιδιο θεμα σε στρογγυλο 72αρι.
Giamaxas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2020 από Giamaxas
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Koιτα και τον διακόπτη αν δουλευει σωστά.
xrhstosiak Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 συμπιεση εχει; νιωθεις κοντρα στο ποδι; παντως με τον τροπο που βαρας την μανιβελια στο δικο μου παπι δεν θα το εβαζες ουτε σε 10 χρονια μπρος πολλα παπια θελουν πιο αποτομη και με 0 γκαζι το ανοιγεις ελαχιστα οταν καταλάβεις οτι σκαει αυτα εφοσον επιβεβαιωσεις τους παραπανω οτι εχεις ρευμα και σωστο μπουζι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα